Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
danielle02 spune:
buna seara burtici
vad ca e oribil in tara de cald,nu stiu cum mai puteti rezista.se pare ca aici nu o sa avem vara si tare ma mai bucur fiindca azi a aparut numai putin soarele si nu am putut sta pe afara.imi imaginez ce puteti trage voi
noi am fost azi la moasa,bebelusha e ok,s-a intors cu capul in jos,i-am auzit inimioara analizele sunt super ok si ii multumesc Domnului ptr. tot!
vad ca va plangeti de vergeturi,dar eu ce sa mai fac?nu se mai opreste din crapat pielea asta pe mine si mor de ciuda.ma dau cu zeci de creme si uleiuri iar a doua zi a mai aparut o fisura burta,simt ca mi se dezlipeste de pe parti asa grea o simt si ma astept in orice moment sa imi crape si asta.urat tare
sabina,sunt super pozicile.
annisia mai ai treaba?ai terminat curatenia?
eu va pup si va doresc o noapte cat mai linistita si racoroasa!
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Roxali spune:
Neata burticoase!
Vad ca santeti mai active seara...eu aprofit sa fac plimbarele lungi pe mers de babuta.
Crishtina ma bucur ca ai un bebelus grasunel.
Alice ceva rezultate am vazut dupa nastere...adik am scapat de durerile mestruale, mai multa rezistenta la eforturi, un surplus de carii.
Ali26si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Danielle se vede treaba ca ai piele foarte delicata, nui elastica...lasa ca o sa uiti si de vergetuir cand o vei tine in brate pe Ebonee.
Sabina frumoase poze...talent nenica.
Ali26si Enrico 7ani
poze
afibebe spune:
buna dimineata si de la noi.
prima noapte in care am dormit beton.
m-am trezit pe la 1 la baie si atat.
nici de visat nu am visat nimic nici de pe o parte pe alta nu m-am intors.
ati auzit ca astazi avem cod rosu?
of Doamne dar cat va mai tine.
si in august se anunta canicula.Dumnezeule ce ne facem...
Va doresc o zi buna tuturor.
AFIBEBE34+Cristian Nicolae
slippers76 spune:
Neatza si de la noi. Ma rog, cat poate fi de buna, dupa zvarcoleala de azi noapte. Nu mai pot sa dorm neam! Si uite, am schimbat si noi saptamana astazi. Intram in saptamana 35! Incet, incet ne apropiem de finish.
Sabina, cu sau fara cursuri, esti un fotograf innascut. Sunt superbe pozele! Iar Sofia e atat de dulce... serioasa si copilaroasa in acelasi timp. Cat despre reportaje, le-am citit in martie si le-am recitit/privit si acum cu aceeasi placere. Uf, vreau si eu un strop de talent...
Danielle, ma bucur ca bebelina e ok. Hai ca mai e putin. Nu-ti mai face sange rau cu vergeturile, ca oricum n-ai solutie. Asta e pretul pe care trebuie sa-l platim.
Roxana, ce bine ca Alex e ok! Mie mi-e asa de frica cu aerul asta conditionat! EU ma stiu patita si incerc sa o feresc si pe Miruna cat pot, dar nu se poate vara asta! Cat despte asternuturi... i-am luat asternuturi cu Ariel si Cenusareasa, pe acelasi motiv: ca o sa vrea sa doarma singura. Si in prima seara cand le-am pus pe pat, si-a luat-o pe ariel, cu catel, cu purcel, si a mutat asternutul la noi pe pat. Si uite asa si-a rezolvat ea problema! Noroc ca patul nostru e king size. Si ia ghici cine doarme acum in asternuturile cu printese? Mami, evident! Ca Miruna doarme cu tati in dormitor si mami in camera de printesa. Nu de alta, dar risc sa-l traumatizez grav pe bebe Vlad la cat de agitata e Miruna in somn.
Ana 34+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
irina.c. spune:
Nana,Rodicadin fericire nu m-am ars rau, doar pe umeri si pe picioare(pana la genunchi),fiindca n-am stat in costum de baie, ci intr-o rochita.Cred ca m-a prins soarele cand am intrat in apa.Am dat cu crema de galbenele si deja nu ma mai supara.Cum va simtiti?eu suport greu caldura, ieri am dormit toata ziua.Trebuie sa merg la analize, dar mi-e groaza sa ies din casa.Cred ca o las pe saptamana viitoare.In casa e ca la nebuni,nu ma simt in stare sa fac curat pe caldura asta.Bine ca azi bate totusi un vanticel,parca e mai bine ca ieri.Sabinelule,ce-ti veni cu depresia?Vorba fetelor, trage o fuga in Bucuresti si iti trece .Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
amar spune:
Neata fetelor..raportez o noapte de cosmar...a inceput de fapt de aseara..cu dureri de burta , spate si picioare... efectiv am crezut ca nasc, nu au ajutat nici no-spa, nici nimic..masaje ...nu am ici o pozitie in care sa pot atipi..ma dor toate incheieturile...acum abia scriu...nu stiu ce-o fi... am spus sotului ca au cred ca nasc daca ma mai doare asa...la care el da o replica...de a iscat pria cearta...,,Nu acum ca eu nu-s pregatit....,,vai de mine el trebuie sa fie..oricum o luasem razna si mi-am dat seama ca s-a speriat se uita la mine ca la o mumie si efectiv nu mai stia ce sa faca, saracutul..acum e ok ...mi-a iesit din fire cu adevarat pt prima data de cand sunt gravida
Azi merg la control sa vedem ce o fi si ce putem face...ca asa nu pot rezista inca cel putin o luna...
Stiu ca voi va luptati cu caldurile, la noi aici ploua,cred ca si de la asta am tot felul de stari.Bebelusa effff.miscatoare, nu mai pot ce tare impinge prin unele locuri,mi-i greata si nu prea pot manca, culmea nu am arsuri, dar as bea totul f.rece..
Sper sa nu va fi produs oaresce stari dar asta e la mine acum...speram sa se remedieze..
carmen 32s Oana Isabella
irina.c. spune:
Amar,stai linistita,ca nu nasti,te dor toate incheieturile fiindca incep sa se desfaca oasele.Asa m-am simtit si eu la prima sarcina.Dar cu durerile de spate si burta nu e ok, mergi repede la doctor.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
betty78 spune:
Amar stai linistita scumpa, este normal ce simti, adica durerea de ligamente si in cheieturi. In cedp sa se desfac oasele bazinului. Si eu am inceput sa am astfel de dureri de saptamana trecuta incoace si azi noapte a fost efectiv un cosmar. Nu pot sa dorm nici pe-o parte, nici pe alta..si nu mai vorbesc cum ma simt daca dorm pe spate. In ce priveste durerile de burtica nu sunt ok. Important este ca nu simti ca ti-ar veni CM-ul, ca atunci nu mai este bine.
Fetelor, am si eu o intrebare: de unde pot sa cumpar scutece ptr bebe ca am fost la mothercare si erau 12 scutece de 80x80 155 Ron si cred ca erau destul de scumpe. Ma intereseaza undeva prin centru ca nu prea am chef sa ma plimb prin oras.
Merci
Betty7834+
bulinutza noastra
amar spune:
Fetelor si durerile astea de oase vor dura pana la final?Ca deja m-au scos din uz..sunt sacaitoare...ma imobilizeaza..sau or fi oasele mele batrane?...nimic nu ma poate depresa mai tare decat dureri surde si luuuuungi...prefer orice cat de tare dar stiu ca se termina decat asa...
carmen 32s Oana Isabella