Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare mamici!

Scuze ca am fost complet inactiva pe aici in ultima vreme, recunosc ca am citit pe sarite, insa efectiv nu am avut timp de DC. La birou full tot timpul, cu lucrat si noptile acasa ca nu pot refuza clientii stabili. Acasa parca e vesnic dezordine, fac o gimnastica zilnica de cel putin 1 ora strangand dupa Ana, gatesc la 3 zile ca deh... fata trebe sa pape supica proaspata, si asa m-am saturat si sunt asa lipsita de inspiratie de nu-i drept

Caldura asta ma termina fizic si psihic, noroc cu AC-ul, insa sub 25-26 nu-l pot pune ca nu vreau s-o racesc pe Ana care bantuie prin toata casa si nu-i pot oferi schimbari mari de temperatura. In plus, e agitata, uneori nervoasa de-a dreptul, si ea suporta la feld e prost caldura ca si noi adultii. Bine macar ca papa fte bine, doarme bine si bea o tona de apa.

BB Iris e bine, se dezvolta perfect, maine intram in luna a8a si noi, si nici eu nu ma simt prea bine, sunt obosita, incinsa, am fel de fel de junghiuri, si in plus am pb cu digestia, fac niste diarei urate de tot - probabil de la caldura. Nu pot manca mare lucru, mai ales seara raman nemancata pt ca nimic din ce am prin casa nu-mi trebuie, iar dc aduce tati ceva bun de prin oras imi sta in gat de frica sa nu fie gatit aiurea, cu chestii vechi, etc.

Am facut camera fetelor, ne-a costat dublu decat preconizasem insa a iesit superb, eu sunt fte multumita, va pun aici pozele, la albumul: camera fetelor, primul din stanga
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Acum incep sa caut sacii cu hainutele de bb ale Anei, noroc ca le-am pus pe varste bine si nu demult, altfel nu stiu cum le adunam si ordonam.

Va pup pe toate cu drag si va doresc zile racoroase si fara temeri de nasteri premature. Nu e asa mare rata acestor nasteri incat sa ne speriem cu toatele de asa ceva (desi eu ma rog sa fac macar 36 de sapt, recunosc)Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty, scutece de finet gasesti la Carrefour Orhideea si Colentina cu 5 ron buc. La cel din Colentina sunt undeva pe langa biberoane, tetine, la stanga, iar la Orhideea pe langa prosopele de baie de copii.

Amar si Maruntzika, succes astazi la doctor!

Slippers, foarte draguta Miruna - bebelina! Cand ma gandesc ca mai avem putin si o sa ne vedem bebeii, tare ma emotionez.

Roxana, Alex e scumpa si frumusica foc!

Legat de vergeturi, m-am mai vaitat si eu. Eu am doar pe sani si ma enervez numai cand mai uit! Ma dau cu o crema antivergeturi Olivella Mama(am gasit-o la Helpnet) pe baza de ulei masline-mai naturala, cu crema de galbanele Melkfett recomandata de Afibebe si cu ulei de corp seara Johnson- asta dau pe tot corpu pt hidratare de cateva luni. Deocamdata nu prea vad diferente,asa ca nu imi fac sperante ca vor disparea prea curand.Om vedea.

Mihaela, si bebelina mea are zile in care miscarile nu sunt asa de puternice si altele in care ma loveste destul. Cred ca depinde de pozitionarea ei. Atata timp cat o simti, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.

Mandarinutza 33+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ripley, foarte frumoasa camera fetelor!

Sim, ma bucur ca esti bine!

In weekend au venit nasii pe la noi si ne-au adus patutul pentru bebelina, Cartea bebelusului si hainute. Acum trebuie sa iau salteluta pt pat, cred ca o sa iau din cocos, de la Bbyconfort si niste asternuturi.

Mandarinutza 33+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Ripley ati muncit ceva dar a iesit un lucru de nota 20..super ..super camera fetelor..dotata cu de toate...fff.frumos...sa le stapaniti sanatosi cu totii..de curiozitate cat a costat mobilierul?

carmen 32s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, azi ma simt bine, cel putin deocamdata. Probabil se scoala Alex si ma hamaleste. In fine...eram mai bine pana mi-au zis ai mei ce probleme sunt cu renovarea, le-am zis ca la nervii mei daca ma duc acolo ii dau pe muncitorii aia cu capul de pereti. Cred ca ai mei sunt prea draguti si ii asculta pe aia ce debiteaza. Pe mine nu ma intereseaza, eu vreau lucrarea, sa gaseasca o solutie si in rest nu ma intereseaza. Altfel canci bani...pe care de altfel nici nu ii voi da pentru ca factura se face pe numele sotului meu si noi platim banii.

Ma rog...mai bine cu situatia gandaceasca. Dupa 3 stropeli si lipirea usii mari de la garaj cu scotch lat, rezultatul a fost: numai 2 bucati.

As avea chef de colindat azi, dar daca Alex tot doarme...poate totusi ies la o Unirea si apoi trec pe la apartament sa ii balacaresc pe aia, sa imi vars oful.

Sabina, deci si eu tot depresiva, irascibila, si tot asa mananc tone de inghetata. Insa numai pe bat sa fie, a zis Cata ca am innebunit si ca nu intelege diferenta.

Annisia, multam ca mi-ai atras atentia, am sters mesajul. Este din pricina ca tot pica netul, si cred ca am reusit sa postez initial pe cablu desi primisem eroare, si apoi am postat pe zapp. Legat de creme, scuze ca sunt pisaloaga (dar perfect de acord ca faci oricum vergeturi daca e sa faci), dar daca fac dus se duce totul efortul, ca eu dupa dus am pielea uscata si ma strange, mai ales burta. Atunci simt nevoia de crema...offf.

Ana, am ras cu lacrimi cand am citit mesajul tau, dar nu prea e rasul meu. Exact asa si la noi cu asternutul cu dalmatieni, venise cu el sa il puna in patul nostru in partea ei de pat. Dar problema somnului impreuna s-a agravat, tati doarme in alta camera deja, iar ea doarme peste mine, eu stau pe un colt de pat si aproape cad din pat. Ca si tine, de vreo cateva ori m-am mutat noaptea in patutul ei, insa e jos si moale si nu respir bine nici acolo.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

mandarinutza multumim m,ult sper sa venim cu vesti bune..

carmen 32s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mersi de complimente si urari
Mobila a fost 47 mil, design io, decoratiunile disney. In total cu tot cu saltele, covor, perdele (care inca nu-s gata), tv, candelabru, veioze, etc a fost enorm, nu zic suma ca mi-e jena, sincer. Dar a meritat, in plus ce facem in casa nu consider ca trebe cu zgarcenie, ca doar noi stam in ea, si nu facem nimic pt un an-doi ci pe termen indelungat.

Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce poze frumoase, Sabina!!!! Si ce fetita….Ce depresii? Nu-I voie! Articolul acela cu metamorfoza e asa de impresionant, l-am mai citit, dar imi dau lacrimile de fiecare data! Bravo, mami!

Dani, bravo pt fetita! Bine ca e pe pozitii!

Amar, draga de tine! Ai grija! Eu zic sa mergi si la dr!

Irina, bine ca nu te-ai parjolit tare!

Ripley, chiar superba camera Anei si a lui Iris!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Scuze intreruperea, s-a trezit micuta terorista si striga de zor dupa mine. Mai nou nu se ridica din pat daca nu ma duc acolo, iar masa trebuie sa o servesc la pat.

Ana, stiu ca e periculos cu AC pentru copii, Alex nu e asa sensibila, noi aveam si dincolo. Dar oricum nu ai ce face. Eu nu tin in camera cu ea, cred ca mai degraba s-a iritat de la cel din masina.

Afibebe, cod rosu si azi? Mi-ai taiat orice speranta de cumparaturi.

Carmen, stai linistita, nu e asa cand nasti. Insa trebuie mers neaparat la medic sa vezi ce si cum. Dureri de oase mai am si eu, mai ales la bazin, uneori imi dau lacrimile. Nu stiu insa cat dureaza, ca la Alex nu am avut.

Betty, ia finet la metru si fa-le la o croitorie.

Ripley, este superba camera, imi place la nebunie. Mi-ai dat ideea sa iau din Carrefour niste decoratiuni din cele Disney sa pun si eu pe la copii prin camera. Cu hainele impachetate asa stau si eu, le am sortate si puse pe varste, insa trebuie spalate si asezate prin dulapuri. Ma rog, ceea ce mergea si la baiat, ca restul le-am dat.

Gata, ma duc cu mancarea la pat la fata. Azi vom primi o vizita, o prietena cu copiii. Insa as vrea sa mai fac de prin treaba. Uitasem sa ma laud ieri ca am facut ordine in 2 dressinguri, am selectat o parte din lucruri pentru BB, si am hamalit zdravan menajera pana a facut tot ce am vrut eu.

Hai pupici.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu nu mai stiu ce sa fac cu mainile si picioarele astea umflate...Uite acum nu am iesit din casa si tot umflata sint! Trebuie sa elimin de tot sarea? Parca am niste pernite! Ce nasol!!!!!

Inca o intrebare, cei 85% venit concediu prenatal, sunt impozabili?

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput