Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io n-am ce sa raportez, decat o depresie de zile mari. Dew geni nimeni nu ma inteleg etc etc
asa ca azi am mancat inghetata la greu. Si am citit.
de dormit, dorm ceva, ca seara e racoare cu geamul deschis.Insa ziua e crima si la busteni .
nu prea ma simt instare sa comunic mare lucru, imi vine sa plang incontinuu...

vergeturi...da, au inceput sa apara cele noi.la fel a fost si cu Sofia, 6 sapt inainte de nastere....
picioare si maini relativ umflate, de asta data de la imobilizare/.Unde sa ma plimb nene pe canicula??

am pus si eu 3 poze cu sofia, din 3 ani diferiti, aceeasi perioada.Prima din 2005, a doua din 2006 si asta de la mare.In cea de anul asta e alba rau, era in ziua urmatoare unei febre maaaaari.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Simona bravo ai vazut ca totul este in regula?
Ma bucur mult pt tine.

Un pentru bebe cel dolofan.

salutari tuturor si multi multi .

AFIBEBE34+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ma inscriu si eu la capitolul arsuri. De obicei trec cu lapte cald dar nu intotdeauna. merge si cu inghetata dar nu tine foarte mult.Ufff! Parca ziceau astia ca vineri a fost cea mai calduroasa zi, acum maine... sper sa n-o mai lungeasca asa...

Emma 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Annisia, incearca si cu ciocolata alba aerata de la Poiana. E dementiala...
Teodora, luy, pai si voi taceati si va simteati stinghere la intalnire ca nu faceti parte din zona Dristor ci din Berceni...atunci eu ce sa mai zic ca eram din provincie, tocmai de la Ploiesti?
HaveF8, emotionanta povestirea ta...de fapt viata ta de pana acum. Ai nota 10 pentru curaj, sanatate multa tie si bebelusei tale.
Pinacolada, intrebai acum cateva pagini cine mai naste la Euroclinic. Eu o sa nasc acolo, sper sa fie prin nastere normala (cu epidurala). Pe 31 iulie merg la dr. si o sa iau toate datele necesare ca sa stau linistita. Mai naste acolo si betty78, speram noi ca tot prin nastere normala.
gema, tu ai inceput sa-ti faci actele pentru CIC. Ai idee ce anume trebuie si unde trebuiesc depuse?
Roxana_G, am fost azi in Buc dar pe fuga si m-am oripilat de cat arata termometrul masinii: 44.5 grade. Am facut si foto pentru posteritate . Pe 31 iulie, dupa cum spuneam, o sa ajung iar in Buc la dr. O sa vin mai devreme sa fac cumparaturi pt. bb si daca o sa fii prin zona cu siguranta o sa ne vedem. si lasa nervii cu sot, internet si alte cele ca nu-i fac bine lui BB Andrei
Alice_, am descoperit si eu cate ceva in sensul asta. Ma simt mai bine, mai sigura pe mine, parul nu-mi mai cade ca inainte iar unghiile mi s-au intarit (inainte nu le puteam tine lungi de cat de moi erau). Sper sa ma tina asa si dupa nastere.
Sim
Sabina, o fi bine la Busteni? ...chiar si la asemenea calduri? Si pe mine ma trimite familia la Busteni toata luna august dar eu abia acum incep sa ma agit cu pregatirile si oricum mi-ar fi teama sa ma departez prea mult de Bucuresti. Si asa am eu o obsesie ca o sa nasc noaptea (sa tineti minte sa vedeti de n-o fi asa ), dar sa mai am inca cativa zeci de Km de parcurs....

Pupici pe burtici -dutzelor nementionate.

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

Andreea, uite acuma e racoare, adica fata de Bucuresti.E cat de cat aer.
din pacate, si aici florile sunt ofilite inainte devreme, vegetatia e pleostita.
Totusi, seara se respira.Nu e ca in orase.
Macar cateva zile, tot ar fi bine sa stai la munte....s idaca e sa nasti noaptea, ajungi bine pe sosea, mai repede decat din Ploiesti ziua, hihi

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, chiar ma intrebam cum ti-o mai fi la Busteni. Ce se intampla cu voi in vacante de va apuca depresia ? Ca acum cateva saptamani era Roxana care se plictisea si avea o stare nashpa la mare, acu' tu ai cazut in depresie la munte... Alooo... Pai ia vino tu frumusel in Bucuresti la caldurica, sa vezi cum te molesesti instantaneu si nu mai ai putere sa fii depresata
Si unde ai pus pozele ? Vreau si eu sa le vad ...
Uite aici sa-ti ridice moralul !
aniast, stiam ca tu esti din Ploiesti, asa ca ma simteam cumva solidara cu tine, ca si eu tot de acolo vin
Emma, acu' cica de joi se racoreste... Uite asa ne duc ei cu zaharelul

Luy 34 fix cu

Mergi la inceput

luy, incredibil...stii ca si Teodora e tot ploiesteanca? Ce potriveala...

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

aoleu, linkul

http://www.flickr.com/photos/11396438@N00/

ai dreptate, eu stiu dpdv logic ca-s doar hormonii:)

Mergi la inceput

Sabina, superbe fotografiile.... Cine se pricepe atat de bine?

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ce dulce e Sabina !!!!
Iar tu m-ai omorat cu fotografiile astea, ai facut vreun curs de fotografie ? Ca toate pozele tale parca sunt facute de un profesionist.

Luy 34 fix cu

Mergi la inceput