Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Bravoooooooooooooo Sim , ma bucur din suflet pentru tine. Acum poti sta linistita, bebe Stefan face el cumva sa iasa de acolo.

Pupiciiiii si spor la cumparaturi in continuare

Madalina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Roxana, nu stiu cum am scris eu in mesajul de dimineata de ai inteles ca gasesti protectia de salteluta la magazinul Cocor. O gasesti la Ikea, la pretul de 15 ron. La Cocor vreau sa ma duc sa ma uit de perdele si de o lustra.
Si ca tot veni vorba de cumparaturi, azi am fost din nou la Mobexpert si am comandat biblioteca aceea pe care am vazut-o ieri, or sa ne-o livreze cel tarziu pe 13 august
Sim, ma bucur tare ca e totul in regula. Bebe Stefan e un voinic deja , bravo ! Ce, acum ca ai aflat asta o sa te apuce si pe tine teama si o sa zici ca Annisia ca nu-l mai scoti de acolo ?
christina, bravo pentru depasirea pragului de 2 Kg ! Mai, ce bebei dolofanei avem... Asteptam poza !
Bee , imi pare rau pentru problemele cu Ana, sa o chinui acum cu ghetute... Of... saracuta...
In schimb imi place atitudinea ta fata de vergeturi. Nici eu nu le caut, deci nu am vazut nici una, deci nu am !
Aaaa, si in legatura cu kilogramele... Nici cantar nu am acasa, asa ca nu stiu cat am luat in greutate, asadar nu ma stressez nici pe tema asta . Saptamana viitoare in schimb ma duc la serviciu si acolo am unde sa ma cantaresc. Sa vedem atunci tonajul.
Alice, vezi cum te-a vindecat bebe Sasha ? Poate se face doctor
Marunzika, tinem pumnii stransi pentru maine, sa vii de la medic cu vesti bune !
Myral, uite si pentru tine , stai cuminte in patut si ai sa vezi ca totul va fi bine !
Mai scriu !

Luy 33+ cu

Mergi la inceput

Aha, uitasem sa schimb semnatura, azi am implinit 34 saptamani, yupiiii

Luy 34 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Apropos...fetelor,
Voi ati experimentat ceva schimbari in bine la sanatate decand cu burticutza? Eu mai demult auzisem ca "pruncul scoate multe boli de la mama". Ar fi bine sa le scoata pe veci nu doar pe aceasta perioada! Chiar doctoritza de familie mi-a marturisit ca doar in cele 9 luni a reusit sa uite de migrene, apoi i-au revenit

Nici eu nu mai am migrene deloc, si inainte cel putin 2/luna dar severe...incat nu puteam exista!
Apoi: digestia mi s-a reglat, la fel si pofta de mancare, care mi se parea cam exagerata in ultimii ani
Si am mai mult chef de viatza, mai mult optimism simt ca am intinerit, chiar am inceput sa fiu mai preocupata si de cum arat si ce imbrac!

31+ Sasha Gabriel

http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj

Mergi la inceput

Auzi la astia la stiri ce zic : "Adevarata canicula vine maine" Pai si asta de acum ce e ??? Doamne, ce tampiti !
Roxana, 23 de grade, zici ? Nu vrei sa-ti mai dau de la mine, ca eu am 33 ? A, si mai voiam sa-ti scriu de Alex... M-a distrat tare ce ne-ai povestit despre sedinta foto si cum a preluat ea pozitiile alea sexoase de la duduia de pe plaja Si pozele pe care le-ai pus ... Doamne, imi vine s-o mananc ! Ha,ha,ha, si cum te santajeaza ea cu dormitul contra asternuturilor acelea Pana la urma cred ca o sa ajungi la concluzia ca scapi ieftin
Doamne, abia astept sa-mi tin si eu in brate printzesa, sa o vad cum creste... Slippers, cred ca la toate ne e deja pofta de bebei ... Ii asteptam cu infrigurare... Si da, subscriu si eu la aprecierile fetelor referitoare la Mirunica
Gabriela, acum cred ca toate fetele au dezvoltat o relatie speciala cu baia si o viziteaza des . De altfel la mine in apartament aceea este incaperea cu temperatura cea mai scazuta , asa ca nu e chiar neplacut sa merg asa des

Luy 34 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Pinacolada te rog daca gaseti pe cineva care naste la Euroclinic si poate sa iti povesteasca cujm este sa ma anunti si pe mine. Azi mi s-a dat ultimul termen pe 29 aug iar daca nu se intampla minunea sunt programata la cezariana pe 30.
merci frumos
Betty 34

bulinutza noastra

Mergi la inceput

betty78, vezi ca la mamicile de iulie-august a nascut la Euroclinic andicu. Si cred ca si roxanadum, daca nu s-a razgandit intre timp.

Luy 34 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Luy merci frumos...stiu ca andicu a nascut, dar a fost cezariana si as vrea sa stiu cum este la nasterea normala
Multumesc
betty78 34
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hei, eu am descoperit cu ce imi trec arsurile!!!!! Bravooooo!!!!! Este ciocolata alba de la Kandia, cu iaurt si papaya... Bag la greu... Doamne si cand ma gandesc ca inainte nu suportam ciocolata, bomboanele sau prajiturile... Bine, bomboanele si prajiturile nu prea le inghit nici acum, dar ciocolata ma uimeste.... Oricum, pe cea maro sau neagra nu vreau sa o vad. E ok cu asta alba si atat...
Aaaaaa si inainte imi treceau cu lapte rece, dar vad ca am sarit de etapa aia... Plus ca mi se cam luase de atata lapte.... Pai zau asa...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare fetelor si va multumesc din suflet pt urari.Sunt mult mai linistita acum si sa speram ca totul va merge ok acum.BB e bine,se misca de zor,e tare jucaus.Abia astept sa il vad pe viu.
30+

http://community.webshots.com/user/mami25_7

Mergi la inceput