Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
sim_stoian spune:
A iesit bine analiza, nu am decat un bebe urias . Mamaaaaaaaa, cum il scot eu de acolo????? Multumesc pentru suport fetelor, am vazut ca m-ati sustinut dar nu am mai zis nimic pentru ca asteptam si eu cu sufletul la gura rezultatul. Acum sa vad cand ma duc la dr pentru ca T pleaca din tara si nu am apucat sa vorbesc cu el. Probabil o sa incerc sa dau de el cand se intoarce, pe 2 sau 3 august.
Pentru arsuri ati incercat pepenele rosu rece? La mine a functionat cu asta.
Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
georgi_ana25 spune:
si de la noi!
Ne inscriem si noi pe lista celor suferinde de arsuri si dureri de spate. Ce pot sa spun este ca nici la mine nu au trecut arsurile cu nimik insa am observat ca daca nu mananc mancaruri cu prajeli parca nu mai sunt asa de intense si nu imi mai vine sa [vom. Senzatia de arsura se mai amelioreaza putin daca mananc ceva racoritor dar pentru scurt perioada. Bebe meu este tare miscaret aproape pe toata perioada zilei, uneori se baga cu capsorul sau cu funduletzu asa de sus ca simt ca ma sufoc, parca am burta elastica asa de rau mi-o deformeaza...oricum ma minunez de puterea pe care o are asa de mic!
pentru toate si o repriza de ploaie cat mai curand sa ne racorim...
georgiana31+
cristina85ss spune:
Salut fetelor,eu nu sufar de arsuri insa gravidutelor din italia le-as sfatui sa cumpere GAVISCON GEL cu gust de mente,sotul meu sufera de arsuri ingrozitoar de mari,mai ales seara cand incearca sa se odihneasca,si decand foloseste gelul asta nu mai are probleme.Am citit pe instriuctiuni si scrie ca poate fi folosit in siguranata absoluta si de gravide sau de cele ce alapteaza.Eu sper sa nu fiu nevoita sa apelez la ele totusi.
Fetelor am citit ca in perioada asta ar trebui sa ne ingrasan cam 450 gr pe saptamana,insa eu de vreo 3 saptamani nu am mai cresct in greutate cu nici un gram! Oare ar trebui sa ma ingrijorez? Voi ce spuneti?
Cristina 31+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Happiness_4_us spune:
Cristina, chiar asta discutam si eu cu sotul meu aseara.
Bebe creste cu 450gr in fiecare saptamana, iar noi trebuie sa luam 500gr pe saptamana, adica 2kg pe luna.
Poate ca o sa ne faca el sa ne fie foame mai des si in felul asta sa punem kg, ca nici eu nu ma laud cu kg puse repede. Important este sa fie el sanatos.
Oricum urmeaza o crestere alerta si pe mine sincer chiar ma uimeste asta, abia astept sa vad ce se intampla. Nu mai zic ca abia astept sa il nasc pe Razvanel.
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
georgi_ana25 spune:
Cristina nu ai de ce sa te ingrijorezi, nu este o regula ca trebuie sa iei greutate 450 de grame pe saptamana, depinde de organism, bebe foloseste din rezervele tale si el oricum creste, ia in greutate si isi formeaza stratul adipos care sa il protejeze cand o sa vina sa te salute!
In ultimele saptamani nici eu nu am mai luat cine stie cat in greutate desi am o alimentatie destul de variata si bogata in vitamine, insa cred ca e de vina si caldura care slabeste organismul cel putin eu asa cred...asteptam vremuri mai racoroase sa ne revenim.
Eu zic sa stai linistita ca daca doctorul nu ti-a facut nici o precizare pe aceasta tema cred ca e ok!
georgiana31+
Roxali spune:
Gabriela si eu tot pe la baie imi fac veacul...dar mai nasol e cu picioarele umflate...dupa zilele petrecute la mare mai rau s-au accentuat.
Nana e misto cadita .Pana la ce varsta se poate folos?
cu arsurile ma lupt si eu , dar inca rezist eroi cu ceva fruste (pepenele) si branzeturi.
Cristina85ss important e sa simti bebelina ca de ingrasat nu e important.
Tzuc si Mami casa de piatra si bebei sanatosi!
Ali26si Enrico 7ani
poze
Gabriela77 spune:
Da, Ana, chiar ne-ai facut pofta de bebelusi grasuti si frumosi! Asa merg si eu noaptea ca zombie la toaleta…Oricum, m-am linistit daca si voua vi se intampla! De la caldura asta, nici eu nu ma simt bine!
Annisia, draga de tine, santierul iti mai lipsea si tie…Hai, curaj !
Bravo, Sim, ma gandeam eu ca asa este si ai un bebe mare! Lasa ca il scoti de-acolo, fii fara grija!
Da, Roxali, si eu observ cu groaza de vreo saptamana ca zilnic se umfla mainile si picioarele. Nasol!
Roxana, superba rochita aia! Ce m-as fi enervat si eu pe menajera...
Gabriela 32+ Sara
Bee spune:
Buna fetele.
NU mai vreau nici eu caldura, ca o iau razna cu tot optimismul meu! LA noi erau 30 de grade in camera mai "racoroasa". Asta este. O sa treaca si asta. In rest, m-am cam suparat ca am fost cu asta mica a mea la kineto si nu putem face seria acum, ci abia in 13 august (cand ne si programasem). Am avut eu un maaare stress cu mersul ei, dupa ce ca mergea prost, mai mergea si pe varfuri de cand am venit de la mare. Si acum m-am dus val vartej la profesorul de kinetoterapie, ca-mi merge copilul pe varfuri. Si-o ia pe Anutza sa mi-o verifice si-mi da vestea buna: "Nu e de taiat!" . Vai ce maaare fericire pe mine. Adica nu e asha urata contractura musculara incat sa facem altceva decat kineto si ghetutze ortopedice. Asa ca la revedere pui mic in sandalute! Numai ghete si pe caldura asta.
In rest, arsuri, nu in ultima vreme, dar cand am avut s-au dus cu Rennie. Drumuri la toaleta toata noaptea din ora in ora (Gabriela nu esti singura). Vergeturi, nu ma uit, nu le caut, nu ma intereseaza, pana cand n-oi nashte sa-mi vad puiul sanatos si sa-mi ling "ranile" (desi stiu ca belelele de vergeturi nu se trateaza, ci se previn).
Maine merg si eu la analizele de trimestrul 3.
Sim, ma bucur ca ai doar un bebe foarte mare si atat! Sper si la mine sa fie la fel. CA se uita ciudat doctorita la mine cand a vazut bebemai mare cu 2 saptamani si lichid muuult. Tu unde ai facut analiza asta?
Mami 25, Tzuc, Casa de Piatra! SI muuulta fericire! Mami, am vazut pozele si sunteti tare fericiti si frumosi amandoi.
Roxana mie mi se pare ca cea mica iti seamana leit. Foarte ciudati unii copii, cameleonici. Cine ma vede cu Ana mea spune ca semanam perfect. Eeeeee, dar cand apare si tatal fetei, zici ca sunt clonati! Dar ideea e ca si eu cu sotul semanam (cred ca si tu cu sotul tau).
Slippers, frumoasa foc Mirunica. Sanatate in continuare!
Bee 27+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Nana e misto cadita .Pana la ce varsta se poate folos?
Ali26si Enrico 7ani
poze
Pana la 8 luni, dupa care, scot suportul si il fixez in cada daca e nevoie, ca are ventuze. Insa cred ca de la 8 luni, bub va fi destul de mare sa stea in funduletz si nu cred ca va mai fi nevoie nici de suport. O sa vedem atunci. Dar nu-i nimic, o sa il folosim la urmatorul bebe.
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
crishtina spune:
Scuzati'ma ca scriu fara sa fiu in cunostinta de ce se discuta de aici...nu pot citi inainte daca nu am terminat capitolul trecut. Am un fix cred. Insa am fost plecata tot weekendul si apoi azi am fost ocupata cu munca de numa...inca o saptamana si respir altfel....cred
Cum va spuneam, vineri am avut programare la eco, bebe e bine are 2050gr, zicea doctorita ca ar ajunge la 3500, 3600 la nastere...asta stiind de dieta si de diabet. O sa vedem cat e de adevarat la momentul X Ne'a facut si o figura super...sugea degetul si era minunat... I'a facut foto...cand reusesc o sa va pun sa vedeti si voi.
De caldura nu ma mai plang ca nu are rost...deja is obishnuita sa mor de cald in fiecare zi si in fiecare noapte. Dimineata de la 5 la 8 e cel mai bine
Carpatina sper ca nu te superic a raspund aici...analizele is bune dupa parerea mea, adica in limitele care imi scrie acolo...ca din alea nu am mai facut...cu timpul quick si alte multe...citisem ca teodora zicea ceva ca i'a iesit la limita de jos...mie la limita de sus...merg miercuri la doctor sa mi le explice. Glicemia frazionata de care ti'am zis a iesit bine....daca tin dieta normal
32+