Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Rodica te plangi te vergeturi?
Sa nu imi vezi mie burtica ca te sperii e toata numai dungi.
Lasa ca o sa treaca si pt asa ceva nu merita sa ne suparam.

Sa fie piticii sanatosi.
Oricum vergeturile se mai inmultesc cu cat creste bebe.

Trebuie sa fug in curte nu mai pot de cald.
Va pup.

AFIBEBE34+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor am si eu o intrebare ,vi s-a intamplat sa nu va loveasca ,doar sa miste asa ...prin burtica,nu stiu cum sa descriu dar eram invatata sa-mi dea cate o lovitura si sa o vad pe burtica,dar de doua zile o simt jos si foarte incet.

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tzuculeeeee CASA DE PIATRA!!!!!!!! Bravo tie ca ai facut pasul cel mare, chiar daca in mare graba. Important e sa fiti o familie si sa o asteptati impreuna pe bebelina voastra jucausa. Multa fericire va doresc!!!!

Fetelor si eu am inceput sa ma rup pe la colturi. De fapt, care colturi, ca am numai rotunjimi.... Aseara am vazut ca a inceput sa mi se rupa pielea pe coapse si solduri. Asa ca cine se interesa de creme... sunt o mare vrajeala.... Nana, parca tu intrebai... Deci eu ma dau si de trei-patru ori pe zi, inca de la inceputul sarcinii si tot m-am facut ca un drac... Ma dau inclusiv cu aia super hidratanta de la Mustela; stau cam o ora-doua si apoi fac dus - degeabaaaaaaa!!!!!!!!! Inca nu mi-a pocnit si burta, dar simt ca nu mai e mult.... Oribil... Imi venea sa il bat pe al meu pentru ca eu trebuie sa duc greul si el sta doar si asteapta livrarea. Nu e corect nenica!

Asaaa.... Acum am alta si mai frumoasa.... Bai neamule nu mai stiu ce sa ma fac cu scarbele astea de arsuri... Eu nu stiu Roxule cum de poti tu sa iei Malox-ul ala, ca mie mi se pare oribil. Parca mananc faina cu pasta de dinti.... Deci de cateva nopti nu mai pot dormi, pentru ca am niste arsuri de imi vine sa urlu la luna....

Cu zugraveala mai am ditamai.... Vreau sa imi schimb si culorile pe pereti si daca vaz ca nu prea ma apuca fatarea, m-am gandit sa profit de perioada asta, ca apoi nu o sa mai stau eu cu bebelus sa zugravesc pe aici.... Deci sunt in plin santier, cu praf si tot tacamul. Acum m-am gasit si eu pe caldueile astea, ca pana acum am stat cu dansa-n sus.... Vai, ce prostie am zis.... Hihihihihi.....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maruntzika, ce bine ca ne mai dai vesti! Sunt sigura ca totul o sa fie bine. Sa stii ca si pe mine ma cam chinuie arsurile, mai ales noaptea. dar reusesc sa le mai potolesc cu Dicarbocalm. Si sunt fete care se descurca onorabil cu Maalox.

Miha, s-ar putea sa fie intors bebe cu totul spre interior. Am patit si eu. Simteam spatele si funduletzul cum imi bombeaza burta, dar era o senzatie mai estompata decat atunci cand imi dadea suturi in burta.

Ana 33+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Jojo, gagici, in loc sa te bucuri tu te vaiti? Stai sa vezi acum, cand incepe sa creasca precum Fat Frumos, ce suturi si bubuieli o sa iti iei.... Savureaza perioada asta de calm aparent...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Gata, am fugiat caci nu mai pot sta in caldura asta... Aveti grija de voi burtici!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Marunzika
A descris cineva durerile de spate, din pacate le am si eu si aici dr mi-a zis ca tre sa fac gimnastica medicala, insa nu e indicata momentan din cauza colului meu de 1,1cm. Arsurile ma duc la disperare, nu mai dorm pana dimineata din cauza lor, ma sufoc efectiv, iar de cele mai multe ori ajung la . 31+ & 21kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Tot in revista Baby scrie ca Rennie este miraculos pentru arsurile din sarcina si ca este recomandat de medici, asa ca nu mai sta, du-te la farmacie si ia Rennie, ca nu stiu Maalox daca gasesti.

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:

Tot in revista Baby scrie ca Rennie este miraculos pentru arsurile din sarcina si ca este recomandat de medici, asa ca nu mai sta, du-te la farmacie si ia Rennie, ca nu stiu Maalox daca gasesti.

Sarut-mana pt sfat, insa la mine arsurile s-au instalat din saptamana 6 de sarcina si am incercat cu de toate: Rennie, Magaldrat, Talcid, bicarbonat granulat efervescent. Nu ma ajuta absolut nimic decat pt max 2 min, atata timp cat sant cu pastila in gura, dupa care e totul la fel. Am dureri crunte ( e ca atunci cand inghiti ceva nemestecat si te inteapa si prin inima) in piept si parca as avea o bariera care nu mai lasa mancarea si lichidele sa coboare si de aici si permanentele arsuri.

31+ & 21kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

quote:

Sarut-mana pt sfat, insa la mine arsurile s-au instalat din saptamana 6 de sarcina si am incercat cu de toate: Rennie, Magaldrat, Talcid, bicarbonat granulat efervescent. Nu ma ajuta absolut nimic decat pt max 2 min, atata timp cat sant cu pastila in gura, dupa care e totul la fel. Am dureri crunte ( e ca atunci cand inghiti ceva nemestecat si te inteapa si prin inima) in piept si parca as avea o bariera care nu mai lasa mancarea si lichidele sa coboare si de aici si permanentele arsuri.

31+ & 21kg in +

Foto Burtika

Off, te inteleg perfect.
LA mine cand apar arsurile, apare cu o durere in capul pieptului care corespunde in spate, mai exact, e ca atunci cand te ineci cu ceva si ramai fara suflare. Simt efectiv cum imi vine rau, ma sufoc si nu pot sa respir, iar daca reusesc sa trag aer in piept, ma doare de imi dau lacrimile. Groaznic. La mine a functionat si Rennie si Maalox si mai mergea, dar ptr putin timp, un pahar de lapte rece. Ma linisteam pe moment si reuseam de cele mai multe ori sa adorm, dar au fost cazuri cand ma trezeam din somn din cauza arsurilor si ptr ca nu puteam respira.

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Fetelor cu arsuri severe, dragele de voi, nici nu-mi imaginez cum va este...
Eu nu ma pot plange de asa ceva; ma simt norocoasa.
Voi ce mancati in timpul zilei? Nu numai seara inainte de culcare, ca nu doar cina poate provoca arsuri si reflux!

Nu afirm ca meniul este de cauza 100%, dar poate vatama sau ameliora substantial aceste manifestari ale tubului digestiv.
Acum nici nu stiu unde imi este stomacul, dar timp de 6 ani am avut probleme severe cu el, astfel cunosc destul de bine cum functioneaza. Chiar interesant ca fix in perioada sarcinii toate ofurile s-au evaporat, de parca niciodata nu as fi avut ulcer et company.

30+ Sasha Gabriel

http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj

Mergi la inceput