Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nana iti scriu exact ce scrie:
Stretch Marks Double action
Preventive use: massage morning and evening, using circular motions. Start appling early in pregnancy, continue until 1 month after birth.
On new and recent stretch marks: apply as soon the stretch marks appear, for 2 to 3 months.
Deci este pentru prevenire si pentru cele recente aparute. Sper sa te ajute

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by betty78

Nana iti scriu exact ce scrie:
Stretch Marks Double action
Preventive use: massage morning and evening, using circular motions. Start appling early in pregnancy, continue until 1 month after birth.
On new and recent stretch marks: apply as soon the stretch marks appear, for 2 to 3 months.
Deci este pentru prevenire si pentru cele recente aparute. Sper sa te ajute

bulinutza noastra

Mercic.

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Am uitat sa va spun ca m-am dus sa iau ceva pentru o prietena,care a nascut pe 12 iulie,si uite asa mi-am facut curaj si am luat si pentru noi 2 body cu maneca lunga.Am luat 0-3 luni,dar alea de nou-nascut mi se par asa de mici,cum de incap bebicii in ele??

Rodica eu n-am vergeturi decat pe coapse si pe la genunchi,dar sunt sigura ca vor aparea si pe burta,mai incolo...

Dana +29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, Danuta mersi m-ati linistit! Asa si eu, parka imi explodeaza vezica! Si am uitat sa precizez, prestez si pepene!

Irina, nasol ca te-ai ars! Ai grija!

Rodica, eu am vergeturi pe sani! Au aparut destul de devreme, in ciuda cremelor!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Fetelor, din pacate, mie mi-au aparut vergeturile cam de-o saptamana incoace, poate sunt mai demult dar nu le-am observat eu, si atunci ma uitam cu oglinda sub burtica si le-am zarit, bineinteles ca m-am enervat pe moment, dar cand mi-am dat seama ce bogatie am in burtica, am zis ca niste vergeturi nu se compara cu el.
Crema am folosit doar una foarte hidratanta, dar nu peciala pt vergeturi, doctorita mea de familie a zis ca nu-mi recomanda cremele pt vergeturi, ca s-ar putea sa intre prin piele, sa treaca prin placenta sa ajunga la bebe...nu stiu cata drepatte a avut.

Pupici

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Rodica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Oare nu mai vrea caldura asta sa plece de la noi? Ca eu nu mai rezist!

Emma 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai, eu una stau la 23 de grade la AC si oricum sunt dusa cu capul. Sunt un pachet de nervi, ma enerveaza toti si toate. Acum nu mai merge nici netul, sunt pe zapp, ca sa fie tabietul complet. Cred ca ii sparg capul lui nenea care vine sa repare. Si sa vedeti ce ii fac or-listului diseara daca zice ca are Alex polipi, ca e cel mai usor pentru ei, sunt patita de anul trecut, si nu avea copilul nici urma de polipi.

Menajerei i-am facut observatie, eu nu ma pot abtine si in general sunt foarte directa. Problema ei daca nu ii convine. Rochia roz (da Gabi, cea din poze!) s-a recuperat cat de cat, adica a spalat-o si a mai iesit, era vopsea scursa cumva ciudat, peste care a dat cu fierul. Nu stiu ce sa zic. Initial se jura ca nu stie, apoi a zis ca a vazut-o dar nu a spus nimic. In fine...e purtabila acum, ce i-o fi facut nu stiu, dar nu se mai vad petele alea oribile chiar asa.

Nana, eu am folosit si Garmastan si Bepanthen, nu se compara, Garamastan a fost miraculos.

Pinacolada, am observat ca daca nu zici nimic se considera ca nu vezi. Sa vezi ce instructiuni detaliate am dat azi.

Ali, pai si asa Alex doarme cu mine, daca mai puneam si patutul in camera cu mine, cred ca ma puteam interna direct la nebuni. Deocamdata Alex a cerut niste asternuturi Fairytopia (of, cam scumpe!) de la Mobexpert si a promis ca daca i le iau doarme la ea in pat. Asa ca miercuri ma duc sa iau asternuturile.

Luy, multam de pont cu Cocor. Pe vineri cred ca merg, poate e mai racoare. Ai fost ieri la Feeria? Daca stiam veneam si eu, ma plictisisem la culme acasa, si e la maxim 15 min de mine.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Roxana te invidiez ca stai la 23 grade, la mine in birou sunt 35 si curg apele pe mine, abia astept sa vina ora 4 sa plec acasa, nu ca ar fi cu mult mai racoare, dar macar pot sta intinsa, nu pe scuanul asta

Pupici si multa racoare

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Rodica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Multumesc mult la toate fetele care m-au incurajat; cate o pt fiecare!
slippers76, roxanaG ce fetite frumoase aveti!
Mami casa de piatra si un bebik sanatos-voinik!
A descris cineva durerile de spate, din pacate le am si eu si aici dr mi-a zis ca tre sa fac gimnastica medicala, insa nu e indicata momentan din cauza colului meu de 1,1cm. Arsurile ma duc la disperare, nu mai dorm pana dimineata din cauza lor, ma sufoc efectiv, iar de cele mai multe ori ajung la . Nu mai pot manca aproape nimic si nici cu lichidele nu stau mai bine, insa ma mai salvez cu cate o feliuta de pepene. Maine am programare la dr si sper ca al meu col sa fie macar la fel 1,1cm si sa nu se fi scurtat si mai mult, caci am stat la pat cum mi s-a spus. Gargarita trebuie sa mai stea macar 5 saptamani la caldurica!
O saptamana linistita si racoroasa va doresc!

31+ & 21kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Uf, raportez un somn chinuit de vreo ora. Iar am o stare din aia de simt ca plutesc. Intreba cineva de stari de greatza, ameteala si tot tacamul? Ma inscriu pe lista.

Fetelor, multumim de aprecieri. Miruna a fost un bebe super, din toate punctele de vedere. Eu nu am vrut decat, asa cum a spus Myral, sa va fac pofta. Ca mie una mi-e asa de dor de un bebe!

In alta ordine de idei,

Gabriela, si eu fac kilometri cu drumurile la toaleta. Cateodata am senzatia ca trebuie sa ma intorc la toaleta imediat ce am iesit din baie. E normal, stai linistita. Bebe e mare si apasa pe vezica.
Nana, eu folosesc acum o crema antivergeturi de la Sanosan, care cica si previne si trateaza. Ma rog, chestia asta cu tratatul nu o prea cred, dar ,macar de ar preveni. Pentru ragade eu am folosit doar Garmastan. E intr-adevar super bun. Mai e buna si banala crema de galbenele, pe care am folosit-o pentru niste rani mai adanci decat simplele ragade, ca am avut destul de mult de patimit.

Rodica, am si eu vergeturi, insa de la prima sarcina. Deocamdata altele noi nu am vazut. Dar nu-i timpul pierdut...

Uf, fetelor, cum reusiti sa va tineti copiii in casa? Ca Miruna ma inebuneste ca vrea afara dar e crima de cald, chiar daca e umbra. Mai pe seara vreau sa ii pun piscina gonflabila in functiune, dar pana atunci cred ca turbez!

Ana 33+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput