Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, ce imi plac pozele Alexandrei. Asa expresiva e ….Chiar ai de sa fii mandra! Parca vad ce furori va face si BB Andrei! Eu insist, mi se pare ca e leita mami!
Vai, Roxana, rochia aia frumoasa roz???? Offffffff!!!!

Nana, cand aud ce temperaturi pe la voi….Vai ce bine ar fi, macar o ploaie! Deci asa cu Garmastanul, asa voi face si eu, nu are rost de acum! Ma bulversase doctorita aia! Multumesc!

Milky, bine ai venit si sarcina usoara!

Flavia, sigur de la caldura te-ai simtit rau! Si eu mai am episoade din astea acum, cu caldura asta…

Myral, sigur ca rezisti! Mai greu, dar va fi bine! Pupici de la mine!

Mami, felicitari si casa de piatra!

Dani, da’ stiu ca esti pusa pe cumparaturi! Pe noi cred ca vremea ne tine in frau….Sim, ce ne mai scoate parleala, ca in rest…

Madalina, eu zic ca e de la caldura starea asta nasola. Si eu o resimt la fel!

Adimercedes, ne bucuram ca esti bine si tu si fetita ta!

Ana, sint convinsa ca nu se va intampla nimik cat e dr in concediu! Oricum, vad ca esti mult mai optimista si asta e f bine! Sanatate multa! Cred ca esti fericita cu Miruna acasa!
M-am uitat la poze! Cat de frumoasa era inca de mica!!! Si ce par mult avea! Vai, ca nu mai am rabdare...

Ioi, Luy draga, te compatimesc cu liftul ala stricat!

Roxali bine ai revenit!

Da, Isabeluta, asa se simte cand sughite bbe si tine un pik, nu te impacienta!

Raportez si eu stari e irascibilitate din pricina caldurii….Noroc ca ma suporta sotul! Voiam sa va intreb, voi mergeti des la baie? Ca eu tare des vizitez departamentul. E drept ca si beau la apa cu nemiluita, dar mi se pare ca tare des merg…Si noaptea, daca nu am somn, de vreo 5 ori. Oare e normal? Si in continuare, maini si picioare umflate! AAA, si aseara o migrena de toata frumusetea! In afara de astea, BINE!!!! Hi-hi-hi!

Pup toate fetele! Sa vina ploaiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Buna Burtici, apar si eu la apel... Fetelor, voi cum rezistati??? mie imi vine sa mor de caldura, mie rau, imi vine sa vomit, ametesc, iar noapte nu pot spune ca dorm, mai bine zis stau cu ochii inchisi si ma intorc de pe o parte pe alta uitandu-ma la ceas... nu stiu cat va mai dura canicula asta, dar eu simt ca nu mai rezist...http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Rodica 32+

bine ai venit in club noi oricum n-am prea dormit sambata noaptea, asa ca pe la 4 ne-am hotarat sa plecam la mare.Era omor acolo,abia am gasit un locusor de plaja.Dar apa era super.Acum sunt si prajita pe maini,spate si picioare, ca tot m-a ars soarele,desi m-am dat cu crema.In orice caz, a fost mai bine ca in Bucuresti,pacat ca a trebuit sa ne intoarcem.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gabriela, la toilet merg si eu f des, desi nu beau multe lichide dar maninc pepene si sigur de la ala e. Noaptea ma trezesc din ora in ora de parca am un ceas in vezica si trebe sa ma duc ca altfel simt ca fac pe mine. MEreu am zis ca nu mai maninc pepene seara, dar nu ma pot abtine, ca ala e singurul care ma racoreste.
Dureri de spate si eu am, cred ca si de la statul pe scaun atatea ore la birou, dar in fiecare seara ne face tati masaj si adorm ca un bebelus iar Razvanel se linisteste si adorame si el fara sa mai dea din picioruse.
Irina, pentru arsuri, indicat in sarcina, este sprayul cu apa termala de la Avene. Crede-ma ca face minuni!

O intrebare: ce creme pentru burtica folositi? Este cineva care foloseste de la Dr Fischer -Maternity, crema pre si post natala?
Ma intereseaza sa stiu daca se gaseste si in Romania, daca a cumparat sau vazut cineva pe undeva.

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna, am reusit cu greu sa citesc ce ati scris zilele astea.

Bun venit noilor burtici.

Roxana superbe pozele, atat cele de la mare cat si cele din camera lui bebe.

Mami, felicitari, casa de piatra, si numai bucurii.
La ce Primarioe te-ai cununat, la sect 3 cumva? cred a iar am trecut una pe langa alta..

Despre noi, suntem bine, am scapat de musafiri, am fost sambata la o nunta, ma rog nu am fost la local, dar in rest la primarie si la biserica am fost prezenti, iar duminica am fost la curte la asa numita ciorba de potroce, buna ciorba....
Dormim tare rau din cauza caldurii, ma trezesc noaptea transpirata...picioarele si mainile sunt aproape mereu umflate...asta este, mai avem putin.
Maine mergem la doctor, abia astept sa-l vad pe bebe, cat a crescut, ce pozitie mai avem....

Gata, merg la somnic

cecilia,33+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Off Irina, imi pare rau ca te-ai ars, am trecut si eu prin asta in urma cu o luna , ai grija sa nu faci febra, asta nu face bine la bebe, si eu m-am ars atunci dar n-am facut febra, dar mi-am propus sa nu mai fac plaja , riscul e destul de mare, sa bei multe lichidde sa nu te deshidratezi, iar daca simti ca faci febra... fuguta la medic, nu-i de joaca...
Nu vreau sa te sperii, dar dupa ce-am patit am tot citit pe net despre asta, si arsurile solare sunt riscante pentru gravide.

Sa ne tii la curent.

Pupici

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Rodica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

multumes mult ptr update.

Nana eu una folosesc Mustela cea pt vergeturi si ma simt excelent dupa ce o aplic. Mai este una hidratare extrema, dar care intra destul de greu in piele si pe vremea asta este cumplit.

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Betty, pe asta d ela Mustela ce scrie: previne aparitia vergeturilor sau le trateaza?

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Apropo, doar eu sunt nefericita careia i-a aparut vergeturi?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Rodica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Roxana, ce imi plac pozele Alexandrei. Asa expresiva e #8230;.Chiar ai de sa fii mandra! Parca vad ce furori va face si BB Andrei! Eu insist, mi se pare ca e leita mami!
Vai, Roxana, rochia aia frumoasa roz???? Offffffff!!!!

Nana, cand aud ce temperaturi pe la voi#8230;.Vai ce bine ar fi, macar o ploaie! Deci asa cu Garmastanul, asa voi face si eu, nu are rost de acum! Ma bulversase doctorita aia! Multumesc!

Milky, bine ai venit si sarcina usoara!

Flavia, sigur de la caldura te-ai simtit rau! Si eu mai am episoade din astea acum, cu caldura asta#8230;

Myral, sigur ca rezisti! Mai greu, dar va fi bine! Pupici de la mine!

Mami, felicitari si casa de piatra!

Dani, da#8217; stiu ca esti pusa pe cumparaturi! Pe noi cred ca vremea ne tine in frau#8230;.Sim, ce ne mai scoate parleala, ca in rest#8230;

Madalina, eu zic ca e de la caldura starea asta nasola. Si eu o resimt la fel!

Adimercedes, ne bucuram ca esti bine si tu si fetita ta!

Ana, sint convinsa ca nu se va intampla nimik cat e dr in concediu! Oricum, vad ca esti mult mai optimista si asta e f bine! Sanatate multa! Cred ca esti fericita cu Miruna acasa!
M-am uitat la poze! Cat de frumoasa era inca de mica!!! Si ce par mult avea! Vai, ca nu mai am rabdare...

Ioi, Luy draga, te compatimesc cu liftul ala stricat!

Roxali bine ai revenit!

Da, Isabeluta, asa se simte cand sughite bbe si tine un pik, nu te impacienta!

Raportez si eu stari e irascibilitate din pricina caldurii#8230;.Noroc ca ma suporta sotul! Voiam sa va intreb, voi mergeti des la baie? Ca eu tare des vizitez departamentul. E drept ca si beau la apa cu nemiluita, dar mi se pare ca tare des merg#8230;Si noaptea, daca nu am somn, de vreo 5 ori. Oare e normal? Si in continuare, maini si picioare umflate! AAA, si aseara o migrena de toata frumusetea! In afara de astea, BINE!!!! Hi-hi-hi!

Pup toate fetele! Sa vina ploaiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Gabriela 32+ Sara

Si eu merg des la baie,si ziua,dar si noaptea,cateodata din ora in ora.Mainile si picioarele nu-mi sunt umflate,cred ca sunt singurele care arata ca inainte de sarcinainelele vad ca inca mai intra pe degete...

Dana +29s

Mergi la inceput

Rodica, pai eu de-aia intreb. Este f importanta crema cu care ne ungem, daca previne sau trateaza vergeturile.
Chiar daca se spune ca tine de natura pielii, daca e elastica sau nu, eu una nu cred sa fac parte din categoria celor cu piele super elastica, insa pana acum nu mi-au aparut vergeturi, dar e drept ca nu e timpul trecut si ca si mi-am dat cu crema si ulei zilnic. Studiez in continuare.

Deci Dr Fisher crema, nu are nimeni? Ma refer la burticile din Ro.

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput