Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, ma gandeam eu, nu ai vrea sa o tii pe Alex macar o zi? sa te impinga putin cu scaunul sub birou sa zdrobeasca burtica, sa te cheme pe scari de minim 3 ori pe zi, sa imprastie de cel putin 10 ori pe zi lucrurile pe jos si sa simti ca mori daca te mai apleci inca o data, sa alergi cu mancarea prin casa dupa ea, etc etc. Stiu ca e mica, stiu ca e normal pentru un copil, si e atat de dragalasa si iubitoare...dar eu nu mai sunt cea care sa faca fata la toate astea, adica nu singura. Vreau si eu putina liniste si putin ajutor!
Tu esti oricum mai rabdatoare, ma gandeam cu cat drag ai pozat toate lucrusoarele pentru BB. Sa le poarte sanatos? Botosii aia galbeni de unde sunt? Iti sta foarte bine si tunsa, sa iti fie de bine.

Sim, ma bucur nespus ca ne-am vazut, poate mergem si la reducerile de la Mall. Vineri eventual, maine alerg dupa cele necesare pentru parastas.

Cecilia, zau ca Sim nu a luat nimic.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Am mai adaugat la lista... si o sa o fac in fiecare zi, pe masura ce primesc date. Eu zic ca nu mai are sens sa anunt de fiecare data cand modific. Orice sugestie e binevenita.

29+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai Roxana.. da' tu nu aveai bona pentru Alexandra? Ca parca mi se rupe sufletul cand vad cat te chiunuie...

29+ cu Ioana

Mergi la inceput

Stiam eu de ce postez in reprize, iar picase internetul.

Sa va zic de ziua de azi, care a fost minunata pentru psihicul meu, m-am aruncat pe lucruri, mai mult pentru Alex, direct la obiect. Cred ca am speriat-o pe Sim cat de rapid am umplut 3 sacosele. M-am simtit tare bine cu Sim si m-am relaxat.

Insa la capitolul cumparaturi pentru BB o sa va dezamagesc, am luat numai niste sosete si botosei de la Z, ma rog, si un costumas pe care l-a ales Alex pentru el si i-am facut hatarul sa il luam ca ma haituia cu umerase prin magazin. Ah, si 2 body, ca nu mai aveau mici. Am mai luat 3 body de la Rombaby, si alea mai maricute, si cred ca 3 pantalonasi cu botosel de la Rombaby. Si atat!

In schimb pentru Alex am gasit lucruri faine la reduceri, la magazine de la care inainte nu as fi cumparat din pricina preturilor piperate. Acum am luat cu reducere 40% de la Unique si cu 60% de la magazinul Fox care este pe etajul cu haine de femei. Erau pe lista bluzite de toamna cu maneca lunga, dar din bumbac subtire, si am gasit super dragute cu preturi cuprinse inre 150 mii si 300 mii bucata. I-am mai luat 2 pijamale de gradi, un tricou, si evident body-uri de la Z pe care si le-a ales singurica.

Oricum a fost cumintica, se imprietenise cu Sim abia la final, si m-a innebunit tot drumul ca trebuia sa o luam pe Simona la noi acasa. S-a potolit numai cand i-am zis ca plangea mama ei fara ea, si a zis ca data viitoare sa ii ceara Simona voie mamei ei sa vina la noi.

In fine, foarte placut, si am fost chiar multumita de cumparaturi. Deocamdata.

Rox 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana ar fi floare la ureche de as putea-o trimite asa unu doi.crezi ca as mai sta mult pe ganduri?partea buna e ca nu o sa stea mult cu noi,o sa se mute singura sau cu soramea o sa scap de amandoua dintr-un foc!!! Doamne ce rea sunt...
pe ele nu le intereseaza ca doar nu e casa lor si isi bat joc de munca mea cu mareee nesimtire,la soramea ii mai trag atentia,da` la cumnatamea?mai tac...ma enerveaza ca ii da idei idioate si la soramea si asta cum e mica si pune botu`,uite asa intru in depresie si mor de ciuda si singuratate.
hai ca te-am inebunit

tu?esti mai bine?

danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Danielle, pai si cumnata este sora prin alianta, deci poti sa ii atragi atentia. Mai diplomatic, dar e valabil acelasi lucru. Cand se muta?

Carpatina, nu am bona, nu am mai avut de anul trecut din vara, o lua mama de la gradi si statea de la 6 la 8 seara cand veneam eu. Ideea e ca am decis sa nu o mai duc la gradi peste vara, aici e buba. Iar mama e cu renovarile care chipurile trebuiau terminate pana la 15 iulie si eu zic doamne ajuta daca se termina pana la 15 august. Numai ca voiam sa ii trimit in concediu cu Alex intre 1 si 15 august, dar asa pica tot.

Rox 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nu stiu exact cand se muta,cred ca prin septembrie cand incepe facultatea si soramea liceul ca le da casa de la sc. sa stea in chirie.
si stii cum e,mai degraba imi tin gura ca o sa fie bine,o sa se mute si or sa isi vada de treaba lor,decat sa aud alte vorbe si comentarii.
ferice de fetele care s-au casatorit mai tarziu si au stiut sa isi traiasca viata!

danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, chiar ma intrebam unde esti. Si eu m-am simtit foarte bine, m-am relaxat si mi-au trecut si nervii si acum am revenit la calmul meu obisnuit. Nu m-am mirat de capacitatea de a umple sacosele. Sunt si eu specializata in treburi de astea. O sa iti arat o poza ca sa intelegi ce zic . Ma bag la un Mall vineri, of course . Alex a fost chiar cumintica, mi-a placut tare mult de ea. Vii cu ea vineri, da? Sper ca esti mai bine acum. Pe mine m-a luat bb la un meci bun mai devreme, parca vroia sa iasa prin burta. Mi-a dat niste picioare in ficat si prin zona apendicelui de am crezut ca mor de durere. Oare mai are loc pe acolo?
Sunt atat de calma acum, incat nu m-am mai enervat nici macar pe aia de la UPC pt ca nu au venit. Dar s-a suparat sotul si suna la ANPC . Oricum, el e calm si nu se ratoieste la astia de la UPC cum fac eu.
Ce bine ca s-a mai racorit si bate vantul. Eu tot sper sa vina si o ploaie de aia sanatoasa ca sa dorm si eu bine la noapte.
Cred ca maine ma duc pe la firma sa duc medicalul si sa vad ce mai fac colegii mei.

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

nu stiu ce ma apucat ca de 3 ore am facut la treaba am calcat, aspirat ,sters praful frecat baia iar acum sunt franta, da am casa bec noroc ca nu e tati acasa sa ne certe ca nu stam cuminti

am deschis toate geamurile si parca e mai bine, se poate respira si fara AC, poate ne mai lasa un pic canicula asta ca m-am saturat de ea

Luy, cred ca e bebelusha cu buzele mai groase ca a lui tati, era tare mandru ieri, zicea ca in rest poate sa semene cu mine da acum sigur are ceva si de la el

vroiam sa va zic ca bebelusha e intoarsa, iar dupa ultimele masuratori DPN era 22 august, dupa UM e 02.09 credeti ca se poate sa fie si mai repede de 22 aug, ca eu nu am dr, e in concediu de pe 1-15 sept si sunt un pic cam stresata

poze
34+ Miruna

Mergi la inceput

Danielle, poate e mai bine intr-adevar sa fii diplomata, daca mai este asa putin. Insa sunt lucruri care se pot spune, frumos, ca rugaminte, cu tact, nu inseamna ca trebuie sa suporti tu toate.

Sim, sa stii ca mie mi-ai parut foarte calma si azi, si mi-ai transmis si mie din linistea ta. Vineri vin in Mall cu siguranta, si evident cu Alex, ca nu am cu cine o lasa. Insa o sa avem alta problema acolo, o sa vrea la bile jos la locul de joaca si o sa o luam mai greu de acolo. Dar vad eu ce ii promit.

Apropos de meciul lui BB Stefan al Simonei, eu ma cam ingrijorez ca fotbalistul meu nu prea mai presteaza lovituri. E destul de pasnic. De miscat misca, sughite, mai simt niste intinderi asa. Exceptand atunci cand intru in piscina si mai deformeaza si el burta, miscarile sunt mult mai slabe. Nici nu stiu ce sa zic, am o eco pe 7 august, dar m-as mai duce pana atunci la o eco.

Rox 34+

Mergi la inceput