Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by urmychance

uitati pozele cu cumparaturile pt bebe..dupa cum am spus sunt facute fara simt artistic si la repezeala ca nu aveam baterii. Mai aveam nishte haine din stocul vechi (body-uri, salopetele, dar sunt pe alt site care nu prea merge). http://picasaweb.google.com/urmychance/CumparaturiBebesi io tunsa si gravida in 31 sapt..http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5082661204194948001&iid=5088253015871988322
urmychance32baietelul nostru

ce frumusele sunt!
astazi am scos si eu sacii cu hainute si am ales cateva pentru prima saptamana.Restul- mai vad eu dupa aia.Ma uit la ele si parca nu-mi vine sa cred ca Ilinca a fost asa mititica.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Carpatino, bine bre, facusi tabelul si pe tine nu te-ai trecut? Hi hi hi. Asa ca fa update acolo!
Pupici si multumiri!

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

pai mai Nana.. mai reflectez la DNP.. si-apoi... noua cine sa ne dea SMS? Io tot mai am o sansa cu Joahnna...

29+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Pe mine ma interesa doar sa stiu daca e intors spre iesire.

Si pana la urma e intors sau nu?

29+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, nu am cumparat nimc, Roxana e martora . Si intre timp a venit si apa calda. Uraaaaa! Eu ii sunasem de ieri pe cei de la Radet si i-am spurcat putin...Tomasa zicea de un medic la Pol Titan. Eu sa il inscriu pe bb la dr meu de familie, iar pt chestii urgente o sa merg la dr Stanciu. Trebuie sa ma mai lamuresc cu doctorita daca face ea vaccinurile sau nu.

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Carpatino, bine bre, facusi tabelul si pe tine nu te-ai trecut? Hi hi hi. Asa ca fa update acolo!
Pupici si multumiri!

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

pai mai Nana.. mai reflectez la DNP.. si-apoi... noua cine sa ne dea SMS? Io tot mai am o sansa cu Joahnna...

29+ cu Ioana

Pai cum cine? Tu mie si io tie! Sper sa nu ne apuce nascarea in acelasi timp.
Aici si io mai am o sansa cu Flori76, care e membra pe DC si e antrenoare de gym aici in Islanda, deci sigur o sa va dea ea de stire cand o sa nasc!

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Unde sunteti, fetelor?
Pe mine ma incearca o durere de gamba, desi am luat magneziu de dimineata...

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Carpatina, ti-am trimis si eu PM azi.

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, da, da.... E corespunzator, gata de atac... Baiat ascultator, pai cum altfel?!?

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

aniast ptr. idei
ma bucur ca esti plina de optimism.ai sa vezi ca o sa fie totul ok!
miaunici bine ai venit
annisia,prisi felicitari ptr. bebeii grasuni
teodoran exact la fel ca tine simt si eu cand ma loveste sau am cate o contractie nedureroasa.trebe sa merg rapid la baie fiindca simt ca ma scap pe mine
carpatina chiar asa,ti-as da si eu datele mele dar cine sa imi trimita mie mesaj???
sim nu imi vine sa cred,cum ai reusit sa te abtii sa nu cumperi nimic??? asta e culmea...

si mie a inceput sa mi se umfle picioarele si sa ma doara.aseara nu ma puteam pasi de durere de spate si dureri ca la menstruatie,iar iubirea mea misca de zor.asta ma bucurat si ma facut sa uit de durere!

ma duc sa gatesc ceva.azi am fost cam lenesa...
toate burticile

danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salut. Scuze ca nu am postat pana acum, am ajuns pe la 2 acasa insa nu am mai culcat-o pe Alex, am spalat hainutele noi cu care ea a sters parchetul cat am stat eu intinsa (ca ma apucasera dureri in masina, plus stare de lesin). In fine...apoi probleme cu ai mei cu apartamentul...Mda cam asta. Sunt ok, ceva mai bine cu moralul. Mi-a prins bine iesirea desi cam solicitanta. Din pricina caldurii adica, si a pozitiei in masina, ca atunci cand mergem cu nea soferul stau in spate cu Alex si e tare greu.

Betty, unde anume in centru? Stiu si eu cateva si sunt sigura ca iti pot face tivul ala pe margine.

Danielle, pai trimite cumnata acasa si sigur trece depresia. Sau pur si simplu nu asculta ce spune, eu am uneori o capacitate de a ignora ceea ce spun altii si nu imi place. Alteori nu reusesc.

Andreea, tu nasti la Euroclinic, e o diferenta fata de Municipal. Nu ca la Muncipal ar umbla tetanosul pe holuri, dar e o masura de precautie. O fi el util pentru Romania, pentru ca altfel nu ar vaccina si copii, o sa vezi ca il tot refaci la ei pana pe la 2 ani jumatate. In scoala asa e, am prins perioada dupa revolutie si nu ne-au mai facut rapelul, am inteles ca trebuia facut in clasa a12a. Acum cica s-ar face...habar nu am. Eu oricum l-am facut si acum sunt in cei 10 ani de valablitate. Si eu am facut mare scandal cu el, insa cum si Badiu a zis ca e mai prudent sa il fac, l-am facut fara probleme. E vorba si de imunitatea lui BB, nu numai a ta, de aceea se face la 33 de sapt, incat sa dezvolti anticorpii pana la nastere. Pentru mine argumentul asta a fost deciziv. Scuze ca insist, fiecare face cum crede, eu intrebasem de curiozitate, credeam ca ai auzit ceva de rau.

Annisia, ce ma bucur ca totul e ok. Nu inteleg cum a tras tanti aia concluzia ca nu mai sta mult, dar ma rog. Lamurisi ce e cu intepaturile intre picioare, ca eu nu mai pot?

Urmy, ai si tu dreptate, stiu ca ar trebui sa nu fiu nemultumita, dar uite ca sunt. Oamenii sunt facuti de asa natura, incat oricat ar avea tot vor mai mult, pana la urma asta sta la baza progresului. O spun in sensul in care nu ar neaparat ceva rau, dar devine rau cand se aplica in situatii neadecvate, adica asa cum sunt eu acum. Sa stii ca nu am fost dificila pentru sot pana acum, si cred ca nici pentru Alex. Am ridicat-o si am carat-o pe scari, m-am jucat cu ea. Dar simt ca acum nu mai pot. Mi se intamapla uneori si negravida sa am crize din astea, caderi, si sa am nevoie de un imbold sa imi revin. Insa acum lumea nu pricepe ca de fapt criza mea de nervi este un strigat dupa ajutor, ba dimpotriva, nimeni nu face nimic si ma incarca cu gandirile lor negative, cu probleme si suprarari. Am nevoie sa ma reincarc putin...e tot ce cer. Si ar fi bine ca acei apropiati sa intelega odata si sa rezolvam pana apare BB cu depresia postnatala.

Miaunici, bine ai venit si sarcina usoara! Cu gleznele umflate cred ca avem toate probleme. Te inteleg cu activitatea, eu voiam sa iau mai repede concediu si acum plang dupa serviciu.

Carpatina, dupa postarea asta iti dau si eu mesaj cu nr de tel si DPN.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput