Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 29

cecilia L spune:
Am fost la cumparaturi, nu am luat decat pampersi, servetele umede, un biberon cu sticluta de la chicco,un bady tip maiou de la rombaby,ulei pt bebe(am aflat ca imi cere la spital), betisoare urechi sau nasuc.Mai trebuie sa iau cadita, salteaua si maruntisurile de la farmacie si gata cu bagajul pt bebe.
Am cam inceput sa ma gandesc la bagajul pt spital, mie mi se pare ca timpul trece tare repede, tare nu as vrea sa ma gaseasca bebe nepregatita.
Mandarinuta, parca tu mai nasti la Giulesti, ai mai aflat noutati?
Au mai ramas 6 saptamani pana la intalnirea cu bebe Cristian
cecilia,33+Cristian

Roxana_G spune:
Prisi, pai parca era vorba sa nu te mai obosesti? Eu inteleg elanul tau, ca si pe mine ma apuca. Insa nu e tocmai ok asa extenuare.
Cecilia, eu de bagaj ma apuc in august, de fapt nu am mare lucru de luat in spital. Ma opresc la o farmacie langa casa si am rezolvat imediat problema.
Fetele va pup, ma duc sa fac ceva de mancare ca vine sotul meu si m-a rugat sa fac ceva "leguminos" ca iar e la dieta lui disociata. Si cum imi e lene, ma rezum la o salata si la dovlecel pane, si desert pepene. Eu sa fac ceva la cuptor acum nu mai pot.
Noapte buna si linsitita, si mai racoroasa!
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

cecilia L spune:
Am reusit sa pun si eu poze cu lucrusoare bebe, sunt mai vechi,pozele cu lucrusoare mai recente maine.
http://good-times.webshots.com/album/559676513aLGUPc
sper ca se vad.
cecilia,33+Cristian

prisi spune:
Rox am zis si eu ca fac putina ordine, da am uitat de ce m-am apucat , da poate dorm mai bine la noapte daca sunt obosita ca in rest ma chinui rau
poze34+
Miruna

sim_stoian spune:
Roxana, pana am ajuns la Unirii ma mai calmasem. Cu bilele alea de la Mall vedem cum facem. De fapt, eu o sa iau notite de la tine despre modul in care trebuie procedat .
Prisi, mai usor cu efortul.
Eu m-am delectat acum cu o gura de bere Krombacher. A mers bine, mai ales ca in casa inca nu s-a racorit cum se cuvine. Dar trag speranta sa dorm bine la noapte. Inca nu ma bag la somn ca nu pot. Nu stiu ce am, dar sunt cam activa. Sa fie magneziul pe care l-am luat dimineata de vina?
Sim 34+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

aeperju spune:
Bunnn! Am fost la epilat. Sunt fresh. Dusulet facut dar transpir in continuare ca vad ca in apart putine sanse sa se racoreasca (desi afara e super ok).Cu medicul de familie rezolvat(mi-a dat elevit si analizele gratuite dar cu fondurile lor inexistente cred ca tot cu bani le fac).
Acum ma duc la nanica. Sper sa reusesc sa si dorm. Noapte buna!
Emma 31+

danielle02 spune:
roxana i-am mai spus pe ocolite,dar stii cum e cu surorile astea,se cred a tot puternice ca sunt din familie
cecilia sunt super lucrusoarele bebelinului.imi place patutul,e dragut.
prisi ai bagat mare azi,o sa dormi mai bine la noapte ca te-ai obosit.
noapte buna si de la noi,eu abia am terminat treaba si ma bag la o cada.
danielle 31+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Roxana_G spune:
Am scris initial un mesaj cam panicos, acum am sters tot. Pe scurt contractii dese si dureroase, ramasese sa vad cum e sa dau o fuga la camera de garda. Deocamdata pare ok.
Pupici. Aaa, aveam o rugaminte. Fetele cu contractii, va rog sa imi mai spuneti ce anume ati mai luat voi in afara de No Spa. Ginipral ala cum se ia? merge fara reteta?
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)