Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 3
belutza spune:
Pai abia acum ii cauta pe masculi , dupa ce le-au vazut pe femei. Asta era scopul,intai sa vina femeile sa le vada barbatzii , dupa care cine vrea sa sune sa se scrie .
Femeile de argint sunt cele care au varsta pana in 40 de ani , deci cele cu 30 si .. , iar femeile de aur restu`..
O sa fie interesant fetelor chiar daca o sa intre mosnegi in casa , ce treaba avem cu ei .. nu sunteti ca sunt si femei mai tinerele in casa ..
belutza
wonderful spune:
Ieri am vazut 1 oara uni si Gina aia din Focasani,parca,prof. de fran. mi s-a parut ori aiurita ori cam dusa cu neuronulAsa or fi prof. de limbi si nu mi-am dat seama(eu predau engleza).
belutza spune:
lol wonderful. Nici mie nu mi-a placut de ea. Din prima zi in casa s-a si certat cu una din casa , a facut-o nesimtita pe respectiva la masa de pranz.
Cred ca numai astia care predau franceza sunt aiuriti.
wonderful sa-mi predai si mie engleza ca am cam uitat-o rau
belutza
wonderful spune:
[quote]Originally posted by belutza
lol wonderful. Nici mie nu mi-a placut de ea. Din prima zi in casa s-a si certat cu una din casa , a facut-o nesimtita pe respectiva la masa de pranz.
Cred ca numai astia care predau franceza sunt aiuriti.
wonderful sa-mi predai si mie engleza ca am cam uitat-o rau
belutza
Ce-ai sa zici si tu?!Numai ca eu am secundar fran..Dar asa esti tu,draguta si diplomata..Ti-a trecut capul?Mai bagi o plaja azi?
wonderful spune:
N-ajunge caldura asta dementa,vrei sa te mai iau si eu cu verbele neregulate care intoarce si stomacurile sanatoase pe dos si dau
belutza spune:
Nu m-a durut capu` de la plaja.. am dormit mult , asa patesc cand dorm mult . Am baut o cafea si mi-am revenit , nici nu mai sunt ametita nici nu ma mai doare capul.
Bine,o lasam cu engleza pe mai tarziu ( pe la toamna )
Te uitzi acum la UNI ? Vorbeste toanta asta de Gina.. hrrrrrrr, ce ma enerveaza.
belutza
Bysko spune:
Hai ma fetelor, nu fiti rele!Ce, la 60 de ani nu ai voie/nevoie?Bravo lor ca au avut curaj! Si acum asteptam sa-si faca aparitia burlacii Romaniei?
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
wonderful spune:
Sa stii ca si eu le apreciez ca au venit (pe toate )pt. ca singuratatea e grea la orice varsta.
lulu_boches spune:
Oare din burlacii bogati ai Romaniei, nu se inscrie niciunul la emisiune.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)