Un nou inceput

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Pai abia acum ii cauta pe masculi , dupa ce le-au vazut pe femei. Asta era scopul,intai sa vina femeile sa le vada barbatzii , dupa care cine vrea sa sune sa se scrie .
Femeile de argint sunt cele care au varsta pana in 40 de ani , deci cele cu 30 si .. , iar femeile de aur restu`..
O sa fie interesant fetelor chiar daca o sa intre mosnegi in casa , ce treaba avem cu ei .. nu sunteti ca sunt si femei mai tinerele in casa ..

belutza

Mergi la inceput

nu uitati ca sunt si femei mai tinerele in casa ..( m-am corectat)

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ieri am vazut 1 oara uni si Gina aia din Focasani,parca,prof. de fran. mi s-a parut ori aiurita ori cam dusa cu neuronulAsa or fi prof. de limbi si nu mi-am dat seama(eu predau engleza).

Mergi la inceput

lol wonderful. Nici mie nu mi-a placut de ea. Din prima zi in casa s-a si certat cu una din casa , a facut-o nesimtita pe respectiva la masa de pranz.
Cred ca numai astia care predau franceza sunt aiuriti.
wonderful sa-mi predai si mie engleza ca am cam uitat-o rau

belutza

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by belutza

lol wonderful. Nici mie nu mi-a placut de ea. Din prima zi in casa s-a si certat cu una din casa , a facut-o nesimtita pe respectiva la masa de pranz.
Cred ca numai astia care predau franceza sunt aiuriti.
wonderful sa-mi predai si mie engleza ca am cam uitat-o rau

belutza
Ce-ai sa zici si tu?!Numai ca eu am secundar fran..Dar asa esti tu,draguta si diplomata..Ti-a trecut capul?Mai bagi o plaja azi?

Mergi la inceput

N-ajunge caldura asta dementa,vrei sa te mai iau si eu cu verbele neregulate care intoarce si stomacurile sanatoase pe dos si dau

Mergi la inceput

Nu m-a durut capu` de la plaja.. am dormit mult , asa patesc cand dorm mult . Am baut o cafea si mi-am revenit , nici nu mai sunt ametita nici nu ma mai doare capul.

Bine,o lasam cu engleza pe mai tarziu ( pe la toamna )
Te uitzi acum la UNI ? Vorbeste toanta asta de Gina.. hrrrrrrr, ce ma enerveaza.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Hai ma fetelor, nu fiti rele!Ce, la 60 de ani nu ai voie/nevoie?Bravo lor ca au avut curaj! Si acum asteptam sa-si faca aparitia burlacii Romaniei?

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Mergi la inceput

Sa stii ca si eu le apreciez ca au venit (pe toate )pt. ca singuratatea e grea la orice varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Oare din burlacii bogati ai Romaniei, nu se inscrie niciunul la emisiune.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput