Un nou inceput

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by wonderful

N-ajunge caldura asta dementa,vrei sa te mai iau si eu cu verbele neregulate care intorc si stomacurile sanatoase pe dos si dau

Mergi la inceput

La care te referi,Tiriac jr?mai sunt cateva ragalii de bani gata dar nu-mi incarc neuronul cu numele lor.E o fata,parca Anca,mi-a placut de ea dar adev. e ca nu m-am uitat decat de 2 ori si e prematur sa-mi fac o parere.Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Adica n-au si barbati cu ele? Asteapta sa se incrie masculii? Poate asteapta bietele mult si bine! Inchise. Si pe caldura asta... Iertati-ma!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Esti tare rau
Parca totusi mai trebuia sa selecteze altfel de "domnisoare"

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Oare din burlacii bogati ai Romaniei, nu se inscrie niciunul la emisiune.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Lulu pai tu crezi ca aia vin la tv ca sa ii vada o tara intreaga,isi iau ei femei cu 2,3 decenii mai tinere decat ei ca deh la banii lor isi cumpara ce vor...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

O singura data m-am uitat si am si retinut-o pe Ginutza, cea dusa cu pluta.

Nu stiam ca e profesoara, in primul rand pentru ca nu e prea coerenta si in al doilea rand e cam instabila din punct de vedere emotional.

Ne cam face breasla de ras!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

E dusa Ginutza asta . Nu-mi place de ea . Azi a sunat o femeie in emisiune , n-am apucat ce-a spus la tel , dar dupa ce a inchis Ginutza a spus ca a iesit cu sotul respectivei in oras. Ieri a sunat un domn in emisiunea spunand ca o cunoaste pe Gina , iar ea ca nu stie cine e ...ppppffff

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Numai reziiiiiiiiiiiiiist!

Gina este prea de tot! Ma apuca si rasu' si plansu' cand vad ca exista si astfel de oameni! Acum, pe bune, este inca fata mare la 35 de ani???? Ca o fi si asta o explicatie pentru comportamentul ei...

Mergi la inceput

a avut mai multe rel. si nu cred ca toate au fost platonice.E mai bizara,dar in asta consta si rel.dintre oameni:nu suntem la fel.Dupa ce o s-o stim mai bine o sa vedem daca e ciudata in mod placut sau inchidem tv sa nu ne molipsim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu m-am hotarat: votez cu Anca si Elena. Par cel mai mult cu capul pe umeri. Cat despre Ginuta Virginuta... sper sa o tina cat mai mult in emisiune. Face un show... Macar ca ma "destreseaza" si tot ma uit la ea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackgirl0

Eu m-am hotarat: votez cu Anca si Elena. Par cel mai mult cu capul pe umeri. Cat despre Ginuta Virginuta... sper sa o tina cat mai mult in emisiune. Face un show... Macar ca ma "destreseaza" si tot ma uit la ea

E bine ca esti un om hotarat.eu il votez numai pe Basescu,e genul meu.Nu prea vad barbati sa se inscrie.Saracutii,cred ca le e frica,sexul tare,deh.Adevarul e ca si eu m-as gandi pana se termina emis.,daca as fi in locul unui barabat.Il halesc alea ca pestii piranha.

Mergi la inceput