Pt inceput nu e cine stie ce . Sa vedem cum va fi mai incolo,dupa ce intra masculii.. atunci chiar avem ce vedea.
belutza
Pai vor intra si mosneguti, logic. Si ce sa vedem la ei, cum vorbesc despre pensie si despre reumatism????
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
M-am uitat si eu azi si,sincera sa fiu,cred c-o sa fie mai interesant decat npm,sunt femei care au primit palme de la viata,mature si care, cred,stiu ce vor.Inca n-am retinut toate numele si povestile dar cred c-o sa ma uit in continuare.Numai sa nu ajunga o balacareala ca npm.
quote:Ce ai patit?
Originally posted by wonderful
Mei,v-ati topit de tot!Tot ma uit eu la pag. asta ca toanta,dar degeaba!
Nimic... inca.Dar daca nu vine niciuna la sub. asta si stau ca o ametita ,trebuia sa zic si eu ceva!
Am vazut si eu astazi putin din emisiune ca m-a furat somnul de plictiseala , cred ca o vor lungi taoata vara si cu UNI asta al lor
Abia acum cauta masculi , tare ciudat....
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Apropo de masculi,astia n-au fost alesi dinainte?Ca azi am vazut cum incerca sa-l convinga pu unul care a dat tel sa se inscrie...daca-i asa o sa dureze pana se lasa alea pagubase.
Ce ii cu femeile de "aur" si cele de "argint"? M-am gindit ca va fi interesant ca sa ma convinga ca in concediu sa inchiriez un televizor, dar se pare ca nu merita.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)