Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by cellu

Fetelor, eu trebuie sa fac amniocenteza! Toti dr cu care am vb imi recomanda.
Triplul test a iesit pozitiv pt SD, risc 1:50
DREAM, HELP!
Trimite-mi te rog PM, ca sa nu speriem fetele, despre amniocenteza, Eu nu stiu ce sa te intreb acum, sunt cam nauca, povesteste-mi tu cate ceva!

Cellu 16+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

eu zic in primul rand sa va calmati! Si eu am riscul de 1:100, aniast are si ea 1: 50 daca nu ma insel! Nu stiu daca noi am facut bine, dar niciuna n-am facut amniocenteza. Eu am decis sa merg doar pe ecografiile morfofetale si atat! Cu dr. tau ai vb. ? a vazut ceva la copil? la care din calculatii e riscul crescut? daca ai pimit asa ceva!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

PUSSI nimeni nu mi-a pomenit de col deschis,pe 1 aug. am fost la prof. la Giuly si mi-a scris pe biletel col 37mm.L-am intrebat daca pot pleca din tara si a spus ca este ok,plec in Londra cu avionul,zborul dureaza aproape 3 ore.Sarcina mi-a fost urmarita de cei de la Giuly,dar mai fac echo si la Medlife din cand in cand.Nu m-am hotarat unde sa nasc inca........Astazi la Medlife dr.Mirela Popa mi-a pomenit de col deschis,lungime 3,41 cm OCI deschis,endocol deschis pe aproape toata lungimea sa prin plaja anecogena de 0,29.Si mi-a spus de cerclaj sa il fac la 16 saptamanii,cam asta este tot ce stiu.Va pup pe toate trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc, Pussi.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Pussi uite aici datele ptr teodoran: Teodoran *** UM 30.11.06 ***DPN 06.09.07***
Deja fetele au facut pariuri pe cine urmeaza
Alexi 22 felicitari mamico!!!! Sa iti aduca numai bucurii, fericire si multe impliniri

betty 78 36+ cu
Amr 17 zile

august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

aurel cris .. eu sunt mai panicoasa din fire, mie mi-ar fi frica sa plec, dar asta e parerea mea! Stiu ca si la Sheri s-a deschis asa intr-o saptamana si cateva zile! Ea a facut cerclajul peste 3 zile ca era sarcina mai mare! Dr. nu ti-a zis sa stai la pat? Sincera sa fiu nu stiu ce sa-ti zic, sunt fete care au stat cu el deschis sub forma de palnie toata sarcina, Andicu parca! Dar la tine e deschis pe toata lungimea! Nu pot decat sa-ti tin pumnii sa fie bine si sa iei decizia corecta!
crengu75 cu placere!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

betty eu pun majoretele la treaba, sa nu fiu luata prin surprindere!mersi frumos!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

cellu, cat ti-a iesit pliul nucal masurat pana in sapt 14? pussi are dreptate, si mie mi-a iesit SD cu 1:50 (adica trisomia 21) dar din masuratori echografice de-a lungul sarcinii nu se confirma. Nu te impacienta, TT e un risc, nu e un diagnostic.

Felicitari proaspetelor mamici, Teodoran si Alexi22, sa aveti parte de copilasi cuminti, care sa va faca cele mai fericite mamici.

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Rezultatele TT sunt asa:
AFP 21.05 Ul/ml 0.47MoM
hCG 54.57Ul/ml 2.30 MoM
uE3 1.20 ng/ml 0.79 MoM
Trisomie 21 1:50
Trisomie 18 <1:10000
DTN <1:10000

Pliul nucal in sapt. 13 era de 1.22mm, os nazal 1.9cm
Nici la morfofetala de 16 sapt nu au obs. ceva.
Acum merg sa vb cu dr.genetician si dr. mea sa luam o decizie. Va scriu cand ma intorc.

Cellu 16+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Cellu, draga mea, am sperat din tot sufletul sa nu-ti scriu vreodata pe aceasta tema...

Cred insa ca va fi bine si eu zic sa o iei usor si fara stress. Din experienta (nedorit)acumulata eu cred ca nu ar trebui sa te ingrijorezi prea tare atata timp cat ecografiile arata ok. Ceea ce cred eu este ca acest risc a fost calculat ca si la Andreea numai pe baza rezultatelor de la testul de sange si a varstei tale. Ceea ce nu au luat ei in calcul sunt rezultatele eco (ori le-au considerat) si faptul ca sarcina este obtinuta prin FIV. Se pare ca este un coeficient statistic care trebuie introdus si astfel riscul scade semnificativ. Daca ai facut ICSI riscul scade si mai mult...Ei considera acest lucru fiindca se pare ca datorita stimularii hormonale sansa de a obtine rezultate fals pozitive la testul de sange este mai mare. In plus daca ai sangerat in ultimele doua saptamani de dinaintea testului iar este un motiv ca testul sa fie fals pozitiv. Nu cred ca in RO se tine cont de asta.

Cu privire la amnio iti scriu pe PM.

sa fie bine.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Felicitari proaspetelor mamici , Teodoran si Alexii, sa va traiasca copilasii , sa creasca mari si sanatosi , sa va aduca numai bucurii toata viata
Aurel cris si Cellu , ,eu nu va pot ajuta cu sfaturi( din pacate tot paralela sint in legatura cu subiectul sarcina ) , dar ma rog sa fie bine si sa nu mai auzim de probleme.
Eu am reusit , intr-un final sa fac rost de 3 fiole de Gravibidon , asta dupa ce am dat sfoara in tara la toate neamurile , noroc ca am neamul mare si pina la urma cineva a gasit. Saptamina viitoare merg la control , aici in cta , sa vedem daca nu trebuie facut cerclajul mai repede de 6 august .
Va pup pe toate si numai bine
Meda 11+

Mergi la inceput