Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

A nascut azi ALEXI22 prin cezariana, O FRUMUSETE DE FETITA SANATOASA DE 3,700 KG SI 51 CM

17+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

felicitari mamico ! sa-ti traiasca minunea sanatoasa, frumoasa, desteapta si norocoasa!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare fetelor!
In primul rand va felicit pe toate pentru ca ati reusit, v-ati vazut visul implinit si stiu ca nu a fost usor.
As dori sa va intreb, caci stiu ca voi suntetit cele mai in masura sa stiti, daca tratamentul cu utrogestan influenteaza testul de sarcina.
Va multumesc.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crengu75

Salutare fetelor!
In primul rand va felicit pe toate pentru ca ati reusit, v-ati vazut visul implinit si stiu ca nu a fost usor.
As dori sa va intreb, caci stiu ca voi suntetit cele mai in masura sa stiti, daca tratamentul cu utrogestan influenteaza testul de sarcina.
Va multumesc.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

daca te referi la Bhcg sau testul de urina, acestea nu sunt influentate de utrogestan! In Ro cred ca singurul care influenteaza testul de sarcina este PREGNILUL!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

SI.. INCA O MAMICA FIV-OASA:

quote:
Originally posted by teodoran

Dragele mele, Am nascut......., joi seara, astazi am venit cu bb acasa,sunt putin dezorientata...cand ma linistesc va povestesc cu lux de amanunte.

bebe Andrei,2500 kg, 47 cm, data 09.08.2007,apgar 9, prin cezariana la ora 20.30.

bebe Andrei

FELICITARI !! SA-TI TRAIASCA PUIUTUL SANATOS! DESTEPT SI FRUMOS!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor sunt tare inspaimantata,azi am fost la echo si dr mi-a zis ca la mine colul nu sa inchis si ca trebuie sa am mare grija.Problema este ca eu maine plec din tara iar la Giuly cand am intrebat a zis sa ma duc sanatoasa,nimeni nu a pomenit ca colul nu ar fi inchis.Efectiv nu stiu ce sa fac,deasemenea am facut acel bitest la 10 saptamanii si zice ca ar fi fost prea devreme,voi ce stiti??Sunt asa in ceata,voi ce ziceti??
ALEXI sa iti traiasca fetita sa se faca mare si sa fie sanatoasa
12+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aurel_cris

Fetelor sunt tare inspaimantata,azi am fost la echo si dr mi-a zis ca la mine colul nu sa inchis si ca trebuie sa am mare grija.Problema este ca eu maine plec din tara iar la Giuly cand am intrebat a zis sa ma duc sanatoasa,nimeni nu a pomenit ca colul nu ar fi inchis.Efectiv nu stiu ce sa fac,deasemenea am facut acel bitest la 10 saptamanii si zice ca ar fi fost prea devreme,voi ce stiti??Sunt asa in ceata,voi ce ziceti??
ALEXI sa iti traiasca fetita sa se faca mare si sa fie sanatoasa
12+

hai s-o luam incet:
- cine ti-a zis ca-i colul deschis? cati cm are? E deschis exterior, interior in forma de palnie? a fost deschiis si inainte?
- unde pleci? cu ce? cat dureaza drumul?
- cerclaj ti-a recomandat vreun medic?
- cine iti urmareste sarcina? cei de la Giulesti sau alt dr. ? cu cine nasti?

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

ALEXI si TEO SA VA TRAIASCA INGERASII

Cellu 16+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Fetelor, eu trebuie sa fac amniocenteza! Toti dr cu care am vb imi recomanda.
Triplul test a iesit pozitiv pt SD, risc 1:50
DREAM, HELP!
Trimite-mi te rog PM, ca sa nu speriem fetele, despre amniocenteza, Eu nu stiu ce sa te intreb acum, sunt cam nauca, povesteste-mi tu cate ceva!

Cellu 16+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

cine ma ajuta si pe mine cu data ET-ului la Teodoran si cu Dpn-ul... eventual si nr. de saptamani( la mamici de sept.-oct. era trecut sapt. 30)

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput