Gravidute prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 17
valeria72 spune:
Carmen sa-ti traiasca prinitsorii ca tare mai sunt dragalasi, sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii
Va multumesc de raspunsuri si sper sa vin si eu fuguta la voi aici ca tare e frumos.
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
pussi spune:
first carmen sa-ti taiasca feciorii! Sunt asa mari si frumosi! Stiu ca tu nu ai fcut cerclaj, ai stat in ultima perioada a sarcinii la pat? De la cate sapt.? Ce carucior ai luat pt. flacai?
galuscutelor ... cam greu, eu de asta il vreau pe cel usor de 9 kg. + cu landouri ca nasc in nov. si sa-i pot scoate afara!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
first_carmen spune:
Buna fetelor!
Pussi eu mi-am cumparat un carucior bertoni de la Cora .. este ok , pret rezonabil si se poate folosi de la inceput.L-am cumparat acum vreo doua luni. Eu nu le am pe astea cu babismele ... sa nu cumpar pentru bebei nimic pina nu se nasc.Ii strig pe nume chiar daca nu sunt botezati ...
In ultimele 3-4 saptamini am stat prin pat mai mult. Pentru a ma speriase doctorul ca nasc cit este el plecat in concediu. Oricum ma ingreunasem asa de tare ca de abia ma mai tineau picioarele. Acum e mult mai bine, ma pot apleca sa iau ceva de pe jos fara sa fie nevoie de cineva sa ma ajute sa ma ridic.
Eu am ceva probleme cu lapticul, nu am indeajuns si sinii nu-mi sunt formati cum trebuie. Poate ca ar trebui sa va interesati cum sa faceti sa-i formati, sa vorbiti cu medicul sau cu vreo asistenta.
Va pup
Carmen
galuscuta spune:
Carmen -mie mi-a zis nasa de botez a mea sa ma frec pe cu o carpa aspra sale stimulez si sa le prepar de alaptat...am incercat da' mie mi-s tare sensibile acum si ma doare de numa'
17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
first_carmen spune:
galuscuta sinii sunt sensibili si ma dor si dupa nastere. Poate ca este prea devreme la tine sa incepi sa-i modelezi , nu stiu , vorbeste cu medicul tau si arata-i cum sunt, poate ai noroc si sunt ok. Eu am avut probleme mari cu un sin, mi se intarise , nici unul nu mai putea sa suga si mi se mai facuse si o rana. Asa ca dupa doua zile m-a luat o asistenta la masat, dar masat de-mi curgeau lacrimile girla. Eu seman cu mama care nu a avut nici ea pieptul modelat cum trebuie pentru supt.
aileene spune:
Fetelor scuze daca dau si eu buzna ! Ma bucur mult ptr Thea care a nascut pe 06.08.07 si tin sa o felicit si pe aceasta cale , scumpa te dulce de tot si doresc inca o data un
"Bun venit" din suflet printisorilor dragi Daria si Tiberiu ! Ma bucur ca totul s-a derulat cu bine !
Mi-am permis sa admir pozele tale Cramen , printisorii tai sunt tare dulci , FELICITARI deasemenea ptr frumoasa ta reusita !
Mult curaj in continuare !
Si eu am nascut prin cezariana , dupa un trat. FIV in '99 , iar acum a m un flacau de 8 ani care-mi umple viata de fercire !
Vad ca ai probleme cu alaptatul , in sensul ca sanii tai nu au sfarcuri poate ! A fost si cazul meu , iar infirmierele de la maternitate m-au invatat cum sa fac ca sa-l alaptez !
Mi-au spus sa iau un biberon (tzatza) de la o sticluta si sa-l pun pe sfarc , iar bb cand suge tzatza creeaza o ventuza care se lipeste de san ! Este perfect asa , ia incearca ! Numai bine tuturor si mult curaj la toate , fie gravidute sau mamici !
Este cea mai frumoasa aventura din viata unei femei , dar asa cum zice Carmen , o mana de ajutor este bine venita !
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
aniast72 spune:
aileen, m-am mai linistit cu alaptatul. Si eu am probleme cu unul dintre mameloane, nu iese decat atunci cand are chef. Incerc sa nu fiu stressata si incerc sa gandesc optimist, ca la nastere va fi bine si voi putea alapta. oricum m-am aprovizionat cu niste mameloane din silicon care cred ca au acelasi efect ca tetinele de la biberoane cum ai folosit tu. Pe parcurs cred ca o sa se formeze si mamelonul. (adica sa ramana afara).
Sa fie sanatos flacaul tau si sa iti aduca bucurii nemasurate.
Pupici pe burtici.
Andreea 37+ cu
aileene spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Incerc sa nu fiu stressata si incerc sa gandesc optimist, ca la nastere va fi bine si voi putea alapta. oricum m-am aprovizionat cu niste mameloane din silicon care cred ca au acelasi efect ca tetinele de la biberoane cum ai folosit tu. Pe parcurs cred ca o sa se formeze si mamelonul. (adica sa ramana afara).
Sa fie sanatos flacaul tau si sa iti aduca bucurii nemasurate.
Pupici pe burtici.
Andreea 37+ cu
Draga Andreea asa este , nu stiam cum sa le numesc ,..."mameloane din silicon"... , totusi suna mai bine ! De asta vorbeam si eu , mi-era teama ca nu voi fi inteleasa pe deplin si totusi...! Cu acele mameloane vei reusi sigur , ai incredere , e cea mai buna solutie !!!
Ma bucur ca nu te stresezi , nici nu este nevoie , vei vedea ca totul va fi "parfait" , e normal ca ptr primul bb sa ne facem ganduri , dar ne dam seama ca n-are rost doar dupa ce soseste !
Iti doresc o nastere minunata , de care sa-ti aduci aminte cu placere ca de un inceput fara pereche , iar bb sa fie sanatos si sa-ti aduca multe bucurii si realizari frumoase !
Un pe burtici ca tare mi-a placut mereu sa le vad !
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
Vacanta 2007
pussi spune:
Betty sa pregatesc majoretele?? zAm inteles bine?
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
aniast72 spune:
Fetelor, aveti nevoie de putina relaxare? O gasiti www.youtube.com/watch?v=gC0sIwcAi1A" target="_blank">aici
Pupici pe burtici
Andreea 37+ cu