Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Salut fetelor? Eu am avut o dimineata de cosmar...m-amtrezit pe la 4 dimineata sa mergla toaleta si....soc...pe hartie era o pata de sange,am inghetat toata.Fuga la spital la urgenta,din fericire bebeii mei stau bine,au crescut mult ,placenta e bine lipita si colul e inchis dar aveam burtika tare,tare .Se pare ca plimbaricile e duminica a fost un efort prea mare si au facut presiune pe col,ca acolo mi-au pleznit iar ceva vase de sange.Trebuie sa iau cate 1 capsula de Buscopan la 12 ore ca sa mi se relaxeze uterul.Doamne Dumnezeule ce spaima si disperare pe noi ,am crezut ca am scapat de sangerari.Puii mei cred ca au simtit cat sunt de suparata si au inceput sa miste mai tare ca pana acum.Aaaa, si mi-a confermat ca-s baietei ca se vedea foarte clar putzulicile.Pana la urma imi voi petrece sarcina doar la pat..asta e...

17+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Fetele sper sa ma primiti si pe mine aici la voi
Acum 10 min am primit telefonul de la Prof si mi-a spus ca sunt GRAVIDUTAAAAAA!!!!
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Felicitari Valeria ! Sa dea DD sa ai o sarcina linistita si senina fara complicatii

17+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Felicitari Valeria. Cati s-au prins- unul sau mai multi? Poti deduce dupa valoarea BHCG, oarecum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

valeria! felicitari! Sarcina usoara si BB sanatos!

cellu te astept cu vesti bune!
dream asa stiam si eu, ca daca e Fiv riscul scade, si daca e si ICSI scade foarte mult! Stiu de exemplu ca prof. Marinesc nu-si pune pacientele de Fiv sa fac TT indiferent de varsta!
galuscuta offffffff prin cate trebuie sa treci! Bine ca puiutii sunt sanatosi, bine asezati! eu joi merg la medic si mi-e frica ca ma trece iar la pat! .. o sa fim colege! Elena imi tot loveste colul...sper sa nu se fi deschis sau micsorat!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Valeria bine ai venit!!!Sa ai o sarcina usoara,la termen cu un bebe sanatos.
Cellu eu zic sa nu te impacientezi degeaba doar amniocenteza da rezultatul sigur dar daca ecografiile au iesit bine sigur bb e sanatos.
Azi am fost la eco morfofetala bb este bine si este fetita o sa scriu cateva dintre masuratori:
-pliu nucal 1.79
-147 batai pe minut
-IR uterina dr.0.70; stg.0.65
-placenta postero-laterala dreapta,fundica
-col36.8mm,OI inchis
-greutate 90g si 8.5cm
Am luat azi si rezultatul bitestului:
Risc de varsta 1:1008
Risc trisomie 21 1:5066
Risc trisomie 18 1:10000

Madalina 14+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

care ar fi explicatia ca fiv-ul scade riscul? sunt ovocitele respective de calitate mai buna?
am si eu 4 embrionasi congelati. ma gandesc in ce hal eram eu atunci si ca din 40 si ceva de foliculi majoritatea erau prea batrani sau imaturi, abia 7 cat de cat au gasit chiar imi faceam ganduri ca daca e sa se prinda vreunul(Doamne Ajuta) sa nu aiba alte probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari grvidutzelor si proaspetelor mamici!

In primul rand FELICITARI Alexi si Teodoran !!! sa va traiasca bebeii, sa fiti sanatosi si va doresc o viata frumoasa si implinita alaturi de ei !

Cellu, eu zic sa nu te ingrijorezi cu TT, pliul nucal a iesit f bine la masuratori si dupa cum stii, testele astea dau multe erori! sa dea Dumnezeu sa fii o mamica fericita cu un bebe sanatos!
Galuscuta, important e ca tu si bebeii sunteti bine! ai grija de tine si stai cuminte o perioada!
Valeria, FELICITARI si bun venit in randul viitoarelor mamici FIV-oase! sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)!
Aurel_Cris, eu am avut colul f putin deschis pe interior, in forma de palnie, dar nu s-a scurtat sub 3 aproape toata sarcina! am fost o data la munte in luna a7a de sarcina si a fost ok! si nici nu mi-a zis dr sa stau in pat, ci sa ma menajez si neaparat sa ma odihnesc 2-3 ore dupa-amiaza!nu stiu ce sa-ti zic cu plecatul cu avionul... sanatate si ai grja de burtiK!
Pussilina, sa nu-ti fie de deochi, ce mai trece timpul! ai intrat deja in 6 luni! va pe toate 3 si va doresc sa fiti la fel de bine si pe mai departe!

Betty si Andreea , ce putin mai aveti si voi!!! va tin pumnii si va urez nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!

Noi suntem bine, crestem..bebe e un grasunel si mami s-a obisnuit cu noua ei viata si cu sufletelul dulce din casa! mai am de dat jos 7 kg din 22kg si as putea jura ca nu m-au taiat vreodata sub burta, asa bine ma simt!
Poze mai noi cu Filipu' gasiti www.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">aici
tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/840607630/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

VALERIA, BINE AI VENIT LA GRAVIDUTE!
URAREA TRADITIONALA: SARCINA USOARA, CU BB SANATOS SI LA TERMEN! SI SA FII MAMICA TOATA VIATA!

Cellu 17+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

PUSSI, ANIAST, DREAM, MEDA, MADA, ANDICU multumesc de incurajari si ganduri bune!
Am hotarat: fac amniocenteza, luni, 20 aug.
A fost, am discutat cu dr-ii, m-am programat si acum ma rog.
Se face cu internare de o zi, cu administrare de litic, rezultatul in 2 sapt., iar cel de cariotip - 3 sapt.
Motivele la care m-am gandit EU, subliniez, si care m-au facut pe mine, sa decid:
- nu pot sa duc sarcina cu frica in san, trec prin toatea astea inca 3 sapt., iar apoi, DD ajuta! sper sa ma linistesc
- varsta, 37 de ani
- am pus in balanta puterea de a suporta o pierdere de sarcina, atat de greu obtinuta si nasterea unui copil cu SD
- ecografic, nu sunt descoperite toate anomaliile.
DREAM, dr. genetician a zis ca luat in calcul eco. pt. translucenta n., dar a admis ca in cazul sarcinilor obt. prin FIV exista rezultate fals pozitive pt. ca e greu sa calculeze BhCG-ul in functie de perioada de la UM/ET si pt. ca tratamentul hormonal influenteaza, totusi TT-ul.
Nu am facut ICSI si nu am sangerat inainte de TT, deci nu am de unde sa mai scad...
Multumesc de PM, ti-am trimis si eu unul.

Fetelor, tineti-mi pumnii. Sper sa scap cu bine si sa fie sanatos BB-le meu!
Daca cineva are vreun sfat,idee... ref. la amnio'

Cellu 17+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput