PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 7
norocuta spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
a fost foarte frumos la party ptr pitic: a ales seringa, creion si pix, cu banii a aruncat cat colo spre dezamagirea partcipantilor
Se pare ca va fi si bugetul alocat sanatatii va fi si peste 20 de ani insuficient sa fie platiti oamenii astia cum trebuie, sa dispara odata spaga asta insuportabila .
Mami cu doua sufletele
nicolica spune:
Salutare mamici si piersicute!
Madyn, felicitari pt maselute! noi avem dureri si bagam degetele-n gura, chiar pana-n gat, dar mai e de asteptat
Bulinuta si sarilla bine-ati revenit ca si eu-s din nou p-aci. lui Bulinel si lui Razvanel.
Feliciari si Dariei, ca mi-am amintit, daca am retinut bine, nu mai e stirba!! Noi nu am vazut nimic din 'sa ne cunoastem'
Daca vreti sa-l vedeti pe Philip in actiune, www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070726&ctime=012743" target="_blank">uite-l
Imbratisam toata livada!
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
bulinuta27 spune:
norocuta asa se pare si se pare ca va fi din ala care nu primeste spaga...cred ca s-a molipsit de la dr care l-a adus pe lume ...distractia mare a fost cand i-au pus banii in mana de pe tava si el a aruncat cu ei de ziceai ca cine stie ce i-am dat si a luat pixul ...noi am fost dezamagiti ca ziceam ca il facem manelist sau sa ne traim batranetile prin caraibe si cand colo el ...adica sa il intretinem tot noi ...glumesc desigur
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
madyn acum am vazut: felicitari ptr prima maseluta
noi avem acum 6 dintisori: 4 lopeti mari sus si 2 ace jos ...cam asa:
nicolica ...philica e mortal
sarilla sa bagi neste poze sa va vedem si noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
map spune:
Multi ani la piersicute!
Am venit si eu la timp sper sa ma alatur galeriei pentru Cristina-Ana. anasia daca mai vb cu Cristina transmite-i multii pupici, multaaa sanatate si spune-i ca le dorim tot binele din lume. Pupici multi pentru mamica luptatoare care ne-a dat o lectia de viata tuturor.
Noi azi vom cam fi in deplasare,
Va dorim o zi cat mai buna!
Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
anasia spune:
cristina ana a nascut un baietel sanatos, ne-a transmis o fata de la asteptand un ingeras!!!!bravo, mamico!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica
bulinuta27 spune:
Cristina Ana bravoooo sa fiti sanatosi amandoi si un bb super mancacios...pupici la puiu mic si la mamica curajoasa
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
SARILLA spune:
Pupici la toata lumea!
Cristina_ana am ajuns prea tarziu pentru galerie, dar tocmai la fix pentru FELICITARI!!!!!!! Sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si cumintel...dar nu foarte...
Bulinuta..seringa, ha?Neurochirurg o sa fie Bulinel....ne dam si noi pe langa voi...ca noi...cu mingea noastraaa.....
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
A! Poze din Grecia am pus la semnatura...cateva...Pup
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
Babee spune:
Am stat cu inima la gura si in final uite ca a nascut Cristina.Sa va bucurati de puiul vostru, sa fiti sanatosi mereu, sa ai lapte si sa fie cuminte cuminte.Felicitari din toata inima Cristina
Bulinuta...he heee si Phillip al meu a luat:parfum, seringa si ceas.Poate o fi vreun doctor cochet si punctual.O sa vedem ce va lua si Rebecca, dar in Septembrie cand luam motulicul.
Eu maine ii pun o lumanare intr-o salata de fructe si saptamana viitoare fac tort pentru leii mei, ca de anul acesta se sarbatoresc impreuna.Rebecca se simte mai bine, maine dimineata mergem la recoltat urina si sa vedem daca e mai bine.In schimb era logic ca trebuia sa raceasca si Phillip, nu?
Eu tot cu greturi, nu visez decat mancare si am pofteeeeeee
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip