PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 8
Genie spune:
Salutare tuturor!
Multumim celor care ne-au urat La multi ani pentru primul anisor al Antoniei. Noi ieri am sarbatorit pe drum(am plecat la soacra-mea in Germania) iar fii-mea s-a comportat bine in avion si s-a acomodat aici si cu clima(sunt 20 de grade), deci am scapat de caldura. De doua zile a inceput sa mearga tinuta de manuta(/e), deci fetele care sunt la acelasi stadiu stiu ca nu mai am timp de nimic.
Felicitari pentru Cristina Ana, mamica noastra curajoasa, sa ii dea Dumnezeu sanatate ei si baietelului ei!!!
Pupici
Genie si Antonia
anasia spune:
dragele mele, baietelul cristinei ana se numeste Andrei Eric si are 3.670g, este sanatos si frumos;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica
lucians spune:
Seara buna!...sau chiar noapte buna! .Uit mereu ca io intru sa va citesc ca neoamenii
Cristina_Ana,felicitari pt puiul grasunel si pt a lui mamica! In curand va vom cunoaste mai bine...vom ocupa de pe-acum o banca la umbra pt leutul tau,in parc.
Nicolica,ca la carte programul:mers de-a busilea in viteza,mers ca ratusca-n picioruse,lasat in jos si ridicat singurel,echilibru perfect,ce mai vrei dom'le? Jos palaria! Bravo,piersicoiule!I te-am aratat si Dariucai,la care ea:" Vine Philip la mine,mami,vezi?"
pupici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
maryion spune:
Felicitari Cristina_Ana.
Sa fiti fericiti!
pentru grasunel.
pentru tine.
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
1 anisor
Rebeca, fetita lui Babee
Cristian-Andrei, baietelul lui crys3000
11 lunisoare
Vlad Ovidiu, baietelul lui Mirelacarmen
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
nicolica spune:
!
Feliciatri si din partea noastra si multe, multe flori mamicutei Cristina-Ana iar lui Andrei Eric ii dorim multa sanatate si sa creasca armonios cu zambetul be buze.
Ce mai fac Doniro si Emiliapop?
Am citit ca babee are greturi dar e fericita, caci azi Rebecca a facut 1 Anisor!
La multi ani sanatosi si ferititi Rebeccai si lui Cristian Andrei
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
SimonaU spune:
Norocuta, si noi am aplicat tot metoda cu plansul dar pe la 5 luni. Metoda era luata de pe babycenter si am folosit-o si la Rares. Inainte de culcare avem un mic ritual care se repeta identic zi de zi dupa care o pun la supt insa nu o las sa adoarma (si oricum Mara nu a adormit veci la san). Suptul doar ii creeaza o stare propice pt somn. Apoi o tin putin la ragait si o pun treaza in patut. Ea se intoarce pe o parte, se arunca peste papusica ei si se culca. Am grija sa nu faca nimeni zgomote mari si bruste prin casa sa o deranjeze chiar atunci.
Pe la 5 luni, sau putin inainte ca nu mai stiu, am inceput antrenamentul. Rutina dinainte de somn o aveam deja. La sfarsit o puneam in patut si plecam din camera. Desigur plangea dar mergeam inapoi de cate ori vroiam (in functie de nervii fiecaruia poti merge dupa 1 min, dupa 5) si o linisteam fara a o ridica din patut (mai este si varianta sa ii ridici din patut si sa ii linistesti in brate dar sa nu ii lasi sa adoarma in bratele tale ci sa ii pui jos inainte de a adormi). Acum la 1 an ar trebui deja sa stie ca urmeaza sa faca nani si ar trebui sa ii spui ca trebuie sa faca nani(sau cuvantul pe care-l folositi).
Eu nu am lasat-o sa planga mai mult de o jumate de ora sau 40 min odata (oricum nu plangea continuu) si daca dupa timpul asta nu adormea o adormeam in brate. Dupa 3 seri s-a culcat singura dar a mai recidivat si abia dupa 1 luna sau 5 sapt pot zice ca era stabilita rutina complet.
La 1 an deoarece pricep mai multe poate sa fie putin diferit. Fie se obisnuiesc rapid cu ideea fiindca inteleg ce au de facut fie se opun cu rezistenta tocmai fiindca pricep ce vrem. Daca plange exagerat mai bine amani si mai incerci peste vreo 2 sapt.
Pe Rares l-am adormit ziua in brate pana la 1 an. Pana la varsta aia am tot incercat sa-l dezvat si nu am reusit caci plangea prea mult. Dar la un moment dat dupa 1 an, cand deja stia ce inseamna aia nani, l-am pus in patut, i-am zis sa faca nani de vreo 2, 3 ori si spre surprinderea mea s-a culcat fara sa planga.
Ce sa mai zic ca Rares se trezea dupa fiecare ciclu de somn si ziua, adica fix dupa 1 jumatate de ora se trezea (pe ceas), caci nu stia sa nu deschida ochii cand era in somn de veghe. Si dormea de vreo 4 ori pe zi cate o jumate de ora. La fel, pana cand nu a invatat sa adoarma singur si ziua (fara suzeta si brate), deci dupa 1 an, se trezea tot la juma de ora. Dupa 1 an a inceput sa doarma cate 2, 3 ore legate ziua.
Succes
map spune:
Multi ani la piersicute! sanatate si viata lunga!
Fetelor parca retraiesc emotia de anul trecut acum cand aflu vestrea venirii pe lume a lui Andrei Eric. Ma bucur din tot sufletul pentru Cristina, mamica model care ne-a dat o lectie de viata pe cinste. O admir sincer pentru curajul ei, pentru faptul ca a luptat sa-l tina in brate pe bebelasul mult dorit. Felicitari Cristina-Ana si multa, multa sanatate.
O zi faina tuturor!
Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Bysko spune:
Cristina-Ana sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos, destept, frumos, bun, norocos! Sa fiti o familie fericita!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
bulinuta27 spune:
Cristina ANa sa iti traiasca Andrei, sa fie sanatos si voi la fel!
sarilla las ca decat neurochirurg mai bine fotbalist
babee se pare ca o sa avem doi doctorei La Multi Ani pentru puiuta!
fetele dar slaba miscare pe la noi prin livada...se vede ca e vreme de concedii
eu am terminat programul scurt la serv ca a inplnit Rares un an si acum tare lung mi se pare de la 8 juma la 6 ...pana ma obisnuiesc probabil...dar mi-e dor de pui
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,