PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by lucians

[madyn,wow...maselutze zici,noi d-abia ne laudam cu un dintzoc atat de mic,incat d-abia se vede...si voi ati trecut deja la maselutze? Cred ca sunteti experti in a

[
pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

si noi tot un dintzoc avem si ala iesit la 9 luni si 3 sapt...al 2 lea sta sa sparga, dar cred ca asteapta sa faca fata 11 luni si 3 sapt, adica pe sapt viitoare...
si Ilinca mea se lupta cu biscuitii, rupe bucatele, le molfaie, le inghite....ii place sa le sfarame cu unghiutele....si la fel si ea....ce prinde bag ain gura cu o vitezaaaaa....scame, hartiutze...etc

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

lucians noi am facut vaccinul dar in conditii de temperatura normala, asta nu am precizat. Sa nu mi-o iei in nume de rau, m-am mai gandit putin la ce scrisasesi anterior, si ceea ce ti-au spus ieri unde ai sunat pentru vaccin este de foarte bun simt, dupa parerea mea. Se anuntase de luni ca va fi cod rosu iar una din reguli era intreruperea programului la pranz in anumite sectoare de activitate, pana la urma si acolo lucreaza tot oameni ca noi toti, nu supraoameni. Problema este ca in Ro nu numai ca este cald, este cumva peste masura de cald. La 42 de grade temperatuta de afara depaseste cu mult puterea de adaptare a organismului. Masurile care s-au luate sunt valabila pentru orice tara civilizata si-s menite tot sa protejeze populatia.

Plus de asta, ma gandeam inainte ca la 42 de grade afara nici eu nu as fi facut vaccin, nici mie dar copilului: caldura de afara obliga organismul sa lupte pentru adaptare. Ori un vaccin aduce in corp alti te miri ce bacili care presupun o alta "lupta", sa-i spun asa. Ori eu cred ca asta ar fi mult porea mult pentru copil. Eu una suport foarte greau si 33 de grade. Eu zic ca merita sa ai rabdare cu vaccinul pana se mai linisteste vremea asta un pic.

Nu sti cum reactioneaza nici Daria la combinatia asta ciudata de temperaturi ridicate si vaccin. Asta-i parerea mea numai dar tu si tati Dariei faceti cum credeti ca-i mai bine

Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

map,ai dreptate ca organismul suporta cu greu perioada de canicula,ca sa nu mai punem ca ei sunt inca mici si se adapteaza mai greu ca noi.Insa,daca am vazut ca s-a simtit o racorire catusi de mica,am zis sa i-l facem si sa scapam.Multumim frumos pt sfat!

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Christian Alexander, baietelul lui romaniau

Antonia Nicole, fetita lui Cretoiu A

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lucians, felicitari pt vaccin!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamici de piersicute, haideti sa facem galerie pt CRISTINA ANA , mamica noastra draga, este la spital (a venit cu dilatatie 6), are epidurala montata, i-au pus si oxitocina;

cristina, sa nasti usor, sa fiti amandoi sanatosi!!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

nastere usoara Cristina Ana !!...suntem toate alaturi de tine
La multe lunutze piersicutzelor sarbatorite!
am si eu un leu de sarbatorit azi my husband
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
a fost foarte frumos la party ptr pitic: a ales seringa, creion si pix, cu banii a aruncat cat colo spre dezamagirea partcipantilor
vineri am plecat la munte la Simon pana duminica unde am dormit la racoare si am papat mult ...ne-am odihnit la greu
si acu sunt iar la servici de luni abia acum reusesc sa va scriu

nu am facut nici noi vaccinul inca
andreea sa iti traiasca sotiorul
Cristina-Ana iti tin pumnii...Sa Dea Domnul sa nasti usor si un bb super sanatos
LA multi Ani puiutilor care implinesc un anisor

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Dariana (daca mai citesti), Norocuta si eu inca alaptez cam de 3 ori pe zi. Insa Mara nu adoarme seara la san. Dariana poate mai tine minte ca scriam eu acum vreo 7 luni ca am invatat-o pe Mara sa adoarma singura seara. Teoria spune bebelusii (majoritatea)au nevoie de acelasi ajutor/ stimul care-i adoarme seara si pe parcursul noptii la inceputul fiecarui ciclu de somn. De aceea daca seara adorm la san, dupa ce trece un ciclu de somn profund (2, 3 ore), in loc sa se intoarca pe partea cealalta si sa doarma mai departe, asa cum facem noi, ei vor solicita sanul, suzeta sau bratele mamei daca astea au fost cele care l-au adormit seara. De aia se trezesc ca ceasul fix dupa 3 ore sa zicem. Deci pentru un somn continuu trebuie sa invete sa adoarma singuri seara.

Nour are tot 3 mese de lapte pe zi, insa "intoarcerea" la adormit peste noapte la "lactobar" nu imi surade deloc (pentru el nu atat pentru mine). Exact cum ai zis tu, se trezeste la interval de 2-3 ore.
As vrea sa il "ajut" sa adoarma singur, insa nu sa il aud plangand, ca am incercat da 2 ori si nu numai ca mi-a rupt inima, dar nici nu mi s-a parut ca a adormit fericit.

Acum poate adormi la tzitzi ori leganat in balansoar, dar mai repede la mami in brate.

Esti buna sa mai scrii odata metoda ta pentru Mara, ca suntem mai multe mamicute aici cu problema asta?

Multumesc anticipat .

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Cristina Ana suntem cu tine!
Nastere usoara si un bebe mancacios si sanatos sa aduca barza!

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput