PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 5
norocuta spune:
quote:
Originally posted by lucians
Katik,saru'mana!
E adevarat ca-i prea cald,dar io una n-as amana ,cat timp e canicula, vaccinul...e posibil sa o tot tina asa...toata vara. Plus ca tb sa-l facem si pe celalalt(rube,ruje,ore) la interval de min 6 sapt.Si sa mai socotim si ,exact ce-ai spus si tu,virozele.Mi-e greu s-o protejez impotriva lor... jucarii confiscate si trase niste limbutze pe ele de mama-mama...uneori bagate chiar total in gura ,daca nu esti prea atenta ...Si departe de copii n-am cum s-o tin,pt ca mergem numai in parc unde sunt sute de copii peste tot.Si in fata blocului iar nu-mi vine sa stau din cauza noxelor
Fetelor,ia spuneti si voi...cele care sunteti "de-o seama cu noi"...le-ati facut vaccinul?.Chiar e indicat sa nu se faca in situatia de fata? Mai vrem si alte pareri.
pupici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Eu am fost la vaccin pe 17 iulie si nu mi s-a spus decat ca "e posibil" sa faca febra in urmatoarele 10 zile. Atat!
Pana acum nu a facut decat f putin (37 ori 37 cu 2) si nici nu stiu daca e de la dinti ori vaccin ori "caldurile" de afara .
Mami cu doua sufletele
norocuta spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Buna.,fetelor!
Ne-am intors si noi din Grecia, unde a fost suuuperr....am stat doar 4 zile(nici nu cred ca mai puteam mai mult fara Razvan deocamdata) dar am profitat din plin de tot..am prins reduceri...deci...nu trebuie sa zic mai mult, nu?
Eheheiii bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine, sa stii, eu una ti-am simtit lipsa . Poze, ceva?
Sper ca atunci cand ai un pic liber vii la confesiuni sa ne povestesti cum a fost la plimbare?! ca e liniste pe acolo fara tine...(sincer, n-am mai intrat de multisor pe acolo, dar cand am fost era bine de )
Mami cu doua sufletele
dana7mi spune:
si noi ieri am facut un vaccin Streptococcus pneumoniae (pneumococco) , nu stiu cum este denumirea in ro, se incadreaza la vaccinuri facultative, insa pediatra ni l-a recomandat, mai ales daca merge la camin din toamna. Am facut prima doza (pana la un an se fac 3 doze, dupa un an se fac doar 2).
De la dispensar nu ne-a spus nimic referitor la caldura, si dupa vaccin (15:30) ne-am mai plimbat un pic prin oras.
map spune:
La multi ani la piersicute dragute si multa sanatate
Am prins si eu un moment cand Robert face nani. Isi scosase un somn acum o saptamana acum iar face nani de doua ori pe zi, ceea ce nu-mi displace. ce-mi displace este ca seara, desi da semne de oboseala, il pui la nani si el fuge, ma omoara ca o ora jumate stai pana adoarme. Si desi stiu ca-i mic si nu stie uneori ma enervez ... nu pe el ci pe mine ca ar trebui sa am ceva mai multa rabdare ca doar stiam asta cand am vrut copilas
Legat de vaccinuri noua dela la 11 luni si o zi ni le-a facut pe cel care cuprinde rujeola, rubeola si oreion. Si tot atunci ne-a facut in celalalt piciorus pe cel de varicela. Si noua ni s-a spus ca asa cam intr-o saptamana este posibil sa apara un pic de febra sau ceva punctulete dar vad ca azi a 8-a zi nu a aparut nimic inca (sper sa nici nu apara ceva). In septembrie repetam pe cel cu hepatita b, tetanos, etc si in piciorusul doi vom repeta pneumococul. Apoi tot in septembrie vom face meningococul. O gramada de intepaturi dar speram ca sunt si utile.
S-a mai racorit in Romania?
va pupam si-o zi faina,
Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by norocutaquote:
Originally posted by SARILLA
Buna.,fetelor!
Ne-am intors si noi din Grecia, unde a fost suuuperr....am stat doar 4 zile(nici nu cred ca mai puteam mai mult fara Razvan deocamdata) dar am profitat din plin de tot..am prins reduceri...deci...nu trebuie sa zic mai mult, nu?
Eheheiii bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine, sa stii, eu una ti-am simtit lipsa . Poze, ceva?
Sper ca atunci cand ai un pic liber vii la confesiuni sa ne povestesti cum a fost la plimbare?! ca e liniste pe acolo fara tine...(sincer, n-am mai intrat de multisor pe acolo, dar cand am fost era bine de )
Mami cu doua sufletele
Am poze, o multime...dar nu stiu daca sa pun aici sau la Confesiuni...Dar fac o mica selectie si vad eu unde ma laud...
Am intrat acum si acolo, m-am pus la curent cu barfele...
Pup
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
..ma distreaza de cate ori intru pe desprecopii, ca imi vad poza pe prima pagina...si una atat de recenta( la "nasterea unei stele").Ma simt vedeta...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SimonaU spune:
Lucians - prezenta la apel ! Suntem bine dar m ocupati ca e si Rares in vacanta.
De curand ne-am intors de la rude din Maramures. Am fost tare multumita de Mara ca a dormit bine peste tot pe unde am fost si seara s-a culcat tot singura ca si acasa.
Maryion si Oana multumim de urari. Ieri nu am avut net.
Noi inca nu am sarbatorit-o pe Mara, abia sambata o vom face. Va fi o petrecere la piscina (am cumparat una special pentru ocazie). Printre invitati avem si o piersicuta de-a noastra si un capsunel. Sper sa se distreze bebicii .
Dariana (daca mai citesti), Norocuta si eu inca alaptez cam de 3 ori pe zi. Insa Mara nu adoarme seara la san. Dariana poate mai tine minte ca scriam eu acum vreo 7 luni ca am invatat-o pe Mara sa adoarma singura seara. Teoria spune bebelusii (majoritatea)au nevoie de acelasi ajutor/ stimul care-i adoarme seara si pe parcursul noptii la inceputul fiecarui ciclu de somn. De aceea daca seara adorm la san, dupa ce trece un ciclu de somn profund (2, 3 ore), in loc sa se intoarca pe partea cealalta si sa doarma mai departe, asa cum facem noi, ei vor solicita sanul, suzeta sau bratele mamei daca astea au fost cele care l-au adormit seara. De aia se trezesc ca ceasul fix dupa 3 ore sa zicem. Deci pentru un somn continuu trebuie sa invete sa adoarma singuri seara.
Antonia, LA MULTI ANI!
SimonaU spune:
Am uitat sa va zic ce sperietura am tras cu Mara zilele trecute...S-a innecat cu un biscuite, din ala de bebei, de la Nestle. I l-am dat in mana (a mai mancat de cateva ori din aia) si ma uitam la ea sa vad ce face. Cu cei 2 dintisori de jos a reusit sa rupa o bucatica, se pare destul de mare desi nu parea, a plimbat-o de vreo 3, 4 ori prin gura si a inghitit. Dar bucata s-a oprit pe la amigdale...si cand a cascat gura i-am vazut-o acolo. Am intors copilul, am batut-o pe spate, am incercat sa o scot cu mana dar nu am reusit. A coborat mai jos...Norocul nostru ca era totusi un biscuite si se topea in contact cu saliva. A baut si niste apa si s-a dus. Dar toata ziua mi-au tremurat picioarele de la spaima pe care am tras-o...
Nu stiu ce o sa ma fac cu ea ca baga tot ce prinde in gurita cu mare viteza ca nu ai timp de reactie..
MADYN spune:
Noi avem deja doua maselutze! Cam precoce pustiul meu, nu?? Mai avem maseloshi prin livada?
Simona U si al meu baga-n gura tot ce prinde. Mai nou fuge prin toata casa, deschide sertare si se "serveste" de acolo cu cite ceva. Tre' sa stam cu okii-n patru pe el!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
lucians spune:
Norocuta,map,saru'mana pt raspunsul in ceea ce priveste vaccinarea; my husband insista sa mergem chiar azi la vaccin si s-ar putea sa ma convinga;.Mai am timp de gandire an hour
Simona,ne bucuram c-ai intrat si ne-ai mai scris.Offf,ce s-o fi speriat mititica...dar si mami a ei;uite un pup pt fete,ca sa treaca.
Nicolica,iti dai seama ca,chiar acum ma uit la voi? Apareti la Sa ne cunoastem .
madyn,wow...maselutze zici,noi d-abia ne laudam cu un dintzoc atat de mic,incat d-abia se vede...si voi ati trecut deja la maselutze? Cred ca sunteti experti in a
Sarilla,bine-ai venit! O sa dau si io o fuga la confesiuni sa va vaz
pupici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip