PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

lucians, nici noi nu am facut vaccinul. Am vb la CMU cu pediatra si inca nu il facem din cauza caldurilor foarte mari. Mai asteptam o saptamana sau 2 si vom face Pentaxim.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

La multi ani piersicutzelor sarbatorite!
despre vaccin ,o fi si din cauza reactiilor postvaccinare? ma refer la febra si in combinatie cu caldurile...nush' ,asa ma gandesc io...andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetele, voi cand scoateti bebeii afara pe caldurile astea? Ca eu mai devreme de ora 20:30 nu o scot. Mi se pare mult prea cald pentru ea, mai ales ca in casa avem aer conditionat si ar fi trecerea mult prea brusca de la temperatura din casa la cea de afara.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu l-am facut. Am vorbit cu pediatra cu o zi inainte si nu mi-a zis absolut nimic despre caldura. Pe Alexei il vaccinez acasa, vine asistenta de la circa si nici ea nu mi-a atras atentia ca nu ar trebui sa il facem ba chiar mi-a zis a am grija ca Priorix (rujeola, oreon, rubeola) sa nu il fac mai tarziu de 1 an si 3 luni daca pun la socoteala cele 6 saptamani ieseam clar din schema daca mai stateam cu Infanrixul. Dar la fel de bine pediatra mi-a spus ca schema noua de vaccinare recomanda Priorix la 1 an si rapelul la Infanrix la 1.3 luni deci opinii si opinii.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna.,fetelor!
Ne-am intors si noi din Grecia, unde a fost suuuperr....am stat doar 4 zile(nici nu cred ca mai puteam mai mult fara Razvan deocamdata) dar am profitat din plin de tot..am prins reduceri...deci...nu trebuie sa zic mai mult, nu?
Razv a fost bine, asa cum ai zis, Muuh el n-a avut nicio treaba...dimpotriva...si-a cam facut de cap cu bunicii(toti 4) ca l-au cam alintat si acum cam trag eu ponoasele, dar...asta e!
I-am facut si noi azi vaccinul, si a fost bine, sper sa nu aiba efecte adverse nici de data asta...
In rest..nu stiu ce ati mai scris, ma uit acum si revin maine...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Si mai vreau NEAPARAT sa urez LA MULTI ANI! piersicutelor ce si-au serbat ziua cand am fost plecata, mai ales unui bun prieten de-al lui Razv..stie el care.....ca se mai vad pe webcam...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Fetelor,cred ca o lasam pe sapt viitoare cu vaccinul,cand se-ntoarce si dr.nostru din concediu.Asa mi-ar fi consultat-o alt medic si i-ar fi facut alta asistenta vaccinul.Asa ca ,sper ca pana sapt viitoare sa se mai racoreasca nitelus.
Mi-ar fi placut sa vina si la noi acasa sa ni-l faca,ca sa nu mai transportam vaccinul,dar,fiind inscrisi ambii copii la Elias,aceia nu servesc servicii at home,nici macar pt banutii respectivi.

pupicii de noapte buna

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Larissa,cunosc fete care ies in parc la ora 7 dim ; noi la ora aia ne-ntoarcem pe partea cealalata dupa ce ne bem lapticul ...si mai dormim pana pe la 10.Deja la ora aia e-ncins asfaltul.

Pana acum 2 sapt,cand nu erau 50 grade, faceam si noi tura de dimineata,cand plecam in jur de 9.30.Eram cu masa de fructe gata pregatita si bagata si-n geanta, dupa noi.Dupa ce-o halea in parc si dupa ce se juca putin,cerea singura ;astfel stateam cu ea pana-n ora 14 cand veneam acasa si pregateam pranzul.Si la ora 18 ieseam again.Dar,de cand cu soarele asta inrait pe noi,ne-am cam puturosit

Pe caldura asta,in jur de 19 plecam de-acasa si ajungem in jur de 22.30 cu inca un somn la activ.

pupici

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Am uitat sa adaug ca acele fete care sunt asa dis de dimi in parc...stau langa parc.Io am de mers 2 statii de autobuz sau de tramvai
Avantaj ele

11-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Antonia, fetita lui Genie

Ioan Alexandru, baietelul lui Rucx

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput