PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA
Raspunsuri - Pagina 3
nicolica spune:
'neatza buna tuturor!
Anasia, andrea25, bysko, miti
La motz Philip a ales: calculator, bani si telefon mobil.
Bysko, de aproape 3 luni grasanel nu s-a mai ingrasat, jongleaza cu ca. 100-200 g in fiecare luna. Acum cantareste 12,9 kg la 82 cm.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iunie
larissa_79 spune:
Am vrut sa scriu altceva....insa am vazut mesajul despre Sonia si nu mai pot sa scriu nimc. Doamne ajuta, ca Sonia sa se faca bine!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
nicolica spune:
slabuta miscarea azi...
am adunat cateva poze de la www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070706&ctime=115459" target="_blank">botezul lui Philip
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
lucians spune:
Wooow! Pe cine zarim la noi in livada...pe Philipica,dom'le!
Bine ati reaparut, ca ni se facuse un dor mare de zambetul si de ochisorii aia mari si frumosi ai lui.Am vazut si pozele si n-are una in care sa nu rada.Pe semne ca i-a placut si lui tare mult.Aveti dreptate cu caldura.Pe noi ne-a topit...
Apropo de caldura asta.Noi tb sa facem vaccinul sapt trecuta si pt ca al nostru dr.era-n concediu,l-am amanat cu o sapt.Ieri cand am dat telefon sa ne reprogramam,dupa ce sun juma de zi si nu raspunde niciuna la birou' de programari,sun din nou in centrala si putin ratoita la aia,o-ntreb daca mai lucreaza si-altcineva in afara de ea acolo.In sf,imi face legatura la fisier pediatrie ca sa-mi spuna una ca-i cod rosu' si ca cam bate vantu' p-acolo.Si s-o las cam moale cu vaccinul ca asta nu-i vreme de facut vaccinuri,sa mai lasam sa treaca caldura,adica prin sept-oct,ii zic io.Auzi,nene,ce-mi zice...Io merg maine cu vaccinul pus langa carnitza congelata (ca tine mai mult,nu se dezgheata asa de repede ca apa) si fac un scandal monstru daca nu gasesc pe nimeni acolo.Da-i in ma-sa,totu'pana la vaccin...nu mai pun ca am obosit s-o mai feresc pe fi'mea de copii.Umbla virusi ramoliti care dau rosu'n gat,enterocolita,conjunctivite,etc.
Nicolica,frumoase poze si ma bucur c-a placut-o Philipica pe Dariuca asa frezata,zau,ca era o problema daca nu-i mai placea...vaz ca multe d-re ii fac cu ochiul domnului.
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
lucians spune:
Am citit si noi de Sonia.Dumnezeu sa-i ajute pe parinti,sa le dea putere si intelepciune,sa poata sa faca tot ce tb pt micuta.Bineinteles,si cu putin ajutor din partea noastra,a intregului forum care-i alaturi de ea,a televiziunilor,etc
Sa ne rugam si noi pt capsunica bonavioara!
11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
lucians spune:
Nicolica,nu ne-ai spus cum s-a comportat Philip pe drum,in avion,etc.
Adelapop,SimonaU,She_wolf,Doniro,Cornelia_Laura,avmaria,mamidestefan,si multe altele, dati un semn sa stim ca sunteti bine!
pupici
11-12 luni
intalniri de bebici
nicolica spune:
Lucians, Philipica s-a comportat aproape exemplar. In zborul spre Bucuresti s-a jucat "cucu-bau" cu doi copii ce stateau in fata noastra si radea tot timpul iar la intoarcere ultimile 10 minute nu mai avea rabdare si l-am tinut cu spatele la directia de mers,(pana inainte de aterizare) uitandu-se la si amuzand ceilalti pasageri. Am asteptat sa adoarma dar nici urma de somn, asa ca m-a invinetit pe picioare!
Iar la Bv, s-a obisnuit sa adoarma in carciuma sau pe terasa, ca noi eram un pic ocupati! Si-a facut un alt program de somn, renuntand la masa de la ora cinci dimineata. Acum doarme de la 21 la 7:30-8 si eu sunt super multumita.
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
lucians spune:
Felicitari pt cel lung si pt cumintelul din ...sau invers
De cat timp n-ati mai fost in tara? Cum a fost revederea cu cei dragi? Imi inchipui c-a fost ceva aparte,de data asta,datorita piticului...
pupici
11-12 luni
intalniri de bebici
katik spune:
lucians, si mie pediatra mi-a spus ca nu facem vaccin pe caldura. nu aveam pb, ea lucra in mod normal, deci n-ar fi fost nici o alta piedica. a spus ca are cu cine sa se lupte corpul lor, cu caldura excesiva, nu trebuie sa contribuim si noi.cit despre aparat piersicutza de altii copii, asta o practicam si noi, pe cit se poate. dar si fiind cu vaccinurile la zi, tot se poate intimpla f. usor. e plin de viroze pe care nu ai cum sa le ocolesti(si respiratorii, si digestive).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
lucians spune:
Katik,saru'mana!
E adevarat ca-i prea cald,dar io una n-as amana ,cat timp e canicula, vaccinul...e posibil sa o tot tina asa...toata vara. Plus ca tb sa-l facem si pe celalalt(rube,ruje,ore) la interval de min 6 sapt.Si sa mai socotim si ,exact ce-ai spus si tu,virozele.Mi-e greu s-o protejez impotriva lor... jucarii confiscate si trase niste limbutze pe ele de mama-mama...uneori bagate chiar total in gura ,daca nu esti prea atenta ...Si departe de copii n-am cum s-o tin,pt ca mergem numai in parc unde sunt sute de copii peste tot.Si in fata blocului iar nu-mi vine sa stau din cauza noxelor
Fetelor,ia spuneti si voi...cele care sunteti "de-o seama cu noi"...le-ati facut vaccinul?.Chiar e indicat sa nu se faca in situatia de fata? Mai vrem si alte pareri.
pupici
11-12 luni
intalniri de bebici