Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

kokorina, care poza zici...aia de la piscina? pai te contrazici

Mergi la inceput

poate imi explicati si mie cum vedem albumele fiecarei fete , asa cum erau pe yahoo...ca pe flick flack asta nu ma descurc...vad mereu most recent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am editat de un catralion de ori..

caci ma straduiam sa pun poze dar iar mi-am prins urechile.

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chinico, iete cum: [url = "....aici pui linkul la pozele tale.." ]numele pe care vrei sa-l dai pozelor[ / url ] FARA SPATII, DA??????????
hai ca poti :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

a_dejule maica ma las de sportul asta..
bea vrea nani, eu am transpirat incercand...
si linkul de la matale nu se deschide.

ma duc sa adorm fata si sa ma innec in bere.

amu nu mai e link...si inca nu am baut bere..
Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

pai nu mai e, ca nici nu trebuia sa fie :)eu pusesem aiurea, fara spatii, si drept urmare....aparea ca link, si nu se intelegea nimic :))) hai, inc-o tura :) (stii bancu' ala cu blonde, cu "mai dati-i o sansa??" :)))) )

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

poza

io precis sunt blonda la baza...nu se vede,dar se simte..
?
Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chinico

[url = "http://picasaweb.google.de/cristianabay/Cd/photo#5090088212439685298" ]poza [ / url ]

Beatrice (13.12.2006)

FARA SPATII!!!!!!!! :))) aoleuuuuu...... deci e perfect, dar scoate spatiile de pe-acolo :)))

uite cum tre' sa fie: poza

da un reply cu quote la mine, si ia cu copy paste exact cum l-am pus eu, ok? ca altfel... adormim aici :)))))))))))

Mergi la inceput

...important e ca am fost pe faza si am prins pozele ...mey, chinico, pai mai stateati voi mult ascunse ?? asa rar ne dai poze ca si uitasem ce frumoasa e Bea..foarte ingenioasa constructia din mijlocul camerei...si utila mai ales ..e de cumparat ?

ascunde pozele cu maneci lungi , sosoni si caciuli ...ca te ia la tranta dianocica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

chinico, nu stiu cum facusi, dar eu vazui pozele..Bea e de pus pe coperta, are niste ochi mari si verzi si superbi..

Fetelor, eu nu mai beau visinata, ma ia rau cu lesin pe caldura asta, dar dau noroc cu o bere rece..

azi am fost la snagov..cald nene cald..nici n-a dormit, nici n-a mancat maimutzica..greva totala..ieri - la slanic prahova..muuult mai bine, chiar racoare seara..ma gandeam..asa, o propunere..va tenteaza o escapada in grup? ce-ar fi de ne-am aduna mai multe mamici cu pitici sa fugim de caldura asta vreo 2-3 zile la munte? gasim o pensiune draguta, pe la cheia, sinaia, busteni..ce ziceti?

si fiindca suntem la ora de pus poze, hai ca am reusit si eu in sfarsit sa le un pe astea de LA MARE

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput