Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
a_deju spune:
chinico... beoaca iti seamana..bucatica :) e mortala, pozele cu degetelu'....super :) dap, si intr-adevar, foarte fain tarcu' de joaca... ala da tarc... ar avea loc chiar si-o capra adulta (remember?? :)) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
fatima, nu merge la poze, ma cere photobucketu' logata....... cat despre escapada... ehh, io de cand am zis.... ia sa vedem care sare la inaintare :) si daca va hotarai, bagati detalii cat mai pe privat, ca vb ceea, la munte la munte, da' nici chiar cu lupu'... :))))))))))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
fatima spune:
ete na, c-o dadui si eu in bara..
inca o data....LA MARE
asa..si cum ziceati c-o vedem si noi pe frumoasa Kokorina si harbujeii ei minunati?
fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
a_deju spune:
ma duc sa ma bag la tandreturi, ochi in ochi cu michael. asta din laptop. care tot prison break-uieste de 'fo serie juma'... ca asta de langa mine, adorme sigur in juma' de ora.. :) va pupez, ne auzim maine, sper pe ceva mai racoare :)
dianocica spune:
quote:ia da matalutza un reply with quote (in dreapta lu' nenea PM, foaia cu sagetutza verde) si vezi de ce la mine se vede bine si la tine nu.
Originally posted by chinico
poza
io precis sunt blonda la baza...nu se vede,dar se simte..
Beatrice (13.12.2006)
in alta ordine de idei sunt plina de invidie, m a ros pana la os. marani i a trezit lu' sexosu' pofta de drumetii, mie lacrimi din cauza de haine groase (lacrimi de invidie, evident, ca aici sunt vreo toate gradele ever), iar poza www.flickr.com/photos/10167710@N07/869161131/in/photostream/" target="_blank">asta m a dat pe spate...mirona m a innebunit cu ciupercutzele alea, dar mai ales cu lungana de kara. cand am vazut o blurata era sa pic pe jos . iar madam chinico care pare blonda da' nu e m a terminat cu 2 chestii: 1. bai nene, cum e , bai, sa ai un copil care sa ti semene picatura? cam cum e viata ta? cum te trezesti dimineata? (zic eu, ca d nu seamana cu niciunul, unde mai pui ca e blond cu ochi albasti). si 2. ce super tarc are sefa..pai si io m as juca sa am atat spatiu...super rau de tot..iar in ultima poza m a dat gata cu cat de asortata era...
erau de zis da' nu mai stiu asa ca revin dupa ce ma racoresc un pic...
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
a_deju spune:
aham.. m-a mancat unde scarmana copchiii maimutele sa ma uit la pozele de la mare... si of course, alta impostoare.. pai bine bre, asa ne fu vorba..???? iaca io m-am ofticat, si de-acu' va rog frumos sa faceti poze numai cu burtici, suncute si vergeturici (...hai, c-am fost finuta, daaaa? :)) ) trecand peste ciuda evidenta, fatima, super, se pare ca v-ati distrat misto, eva e o scumpica, si ea pare undeva spre un anisor, e super expresiva :)
chinico spune:
sa traiti sa infloriti
mere si pere in panere ca nu mai stiu mai departe
asa-i ca e frumosa?
multumesc pentru ajutorul acordat la ore tarzii...
si iar multumesc pentru complimente.
incerc amu sa pun poze mai des..daca imi amintesc cum tre sa scriu..
tzarcul e production proprie. adecalea facut in curte/garaj/pivnita...iar eu nu ma gandem la una bucata capra adulta ci la doi bucati oi tineri
Beatrice (13.12.2006)
chinico spune:
io nu mai pun poze pana nu dau jos tona de osanza care-mi inconjoara talia ...nu e corect asa.
vazut pozele fatimei. inverzit de ciuda. eva e o papusica.
sunteti singurele care spun ca shefa imi seamana. restul jura ca ii seamana lui.
deci.
completare la elogiul adus tzarcului.
tzarcul e fain. super. mare noroc ca am si eu loc in el, ca singura nu sta.
si finito pe azi ca iar m-am dat pe forum cat pentru doi.
Beatrice (13.12.2006)
kokorina spune:
hali-halo/n-ati vazut un cal maro?imbracat in chimono/si canta la cazino?
cica ma tin si ei de giumbuslucuri,ce sa fac?imi fac jucarii singura......
MIRONA....vazut poze la piscina.misto de tot acolo,si voi mai misto.dar mie mi se pare ca,,,,,,,,,KARA seamana cu sotul tau.de la tine are ochii aia castoci si.....mai stii tu ce.si mi se pare foarte lunguta(inalta)...asa eare cracii lungi,fotomodela o faci...si tu mi se pare ca ai mai slabit.....santeti frumosi intr-un cuvant cu totii...
CHINICO.....vazut si pozele voastre.bea e dulce tare,ochi frumosi dar de poznasa...si mie mi-a placut tarcul tare mult,mult loc intr-adevar chiar si pt o "capra batrana"....
MARANI....nu pot vedea pozele tale de la munte si nici cele de la mare ale lui FATIMA.....
ALEXANDRA.....ma lasi cu rosul morcovilor,si tu si AELITA....tu bagi un gratar ca ala nu ingrasa,pe AELITA vedem noi cum o corupem...eu sigur mananc iar ASIZAAAAAA,nu mai spun....deci intalnirea e planuita,vorba ASIZEI.....ALEXANDRA,pregateste-te ca venim la tine.....eu sigur vin...prietenii stiu de ce...pupici lui mark....chiar vroiam sa-ti spun ca vazui si pozele voastre si iar in cateva mi se pare ca il vad pe pascal....mai atata asemanare ce n-am vazut....o fi vreun semn?eu cred ca da....
KTRINEL.....da,de aia vorbesc.cum sa ma contrazic singura.ce vrei sa spui?(crede-ma ca nu fac atata caz,doar sa aud din stanga si dreapta,"vai,draga dar cat de bine arati si esti slaba",sa ma simt eu bine,ca de fapt eu stiu singura ca asa este)......ca arat bine?Doamne fereste!sant plina de sunci.sper sa mai scap de vreo 5 si atunci voi fi ok.o las asa,ca nu-mi placve sa bat apa in piua pe un subiect,de altfel neinteresant pt nimeni....ca venii vorba,de aia m-am bagat si eu ca musca....mai bine,ai mai pune si tu niste poze,ca si tu esti cam scumpa la vedere.
A-DEJULE.....eric are ochii negri?ma oftic....cel mai mult imi plac ochii negri....si tu arati ca o pustoaica.frumosi amantrei! :)
SBOQDANA.....am reusit sa-ti vad pozele.cand o vad pe zara imi vine sa o giugiulesc prin ecranul calculatorului,ma innebuneste ce par are.grasunica si dulcica....eu imi cumpar haine marea majoritate numai de la magazinul "ZARA"....imi place numele asta tare de tot....
fetelor,va multumesc ca ne-ati apreciat in poze.santem intr-adevar fericiti impreuna si frumosi,clar!;)au crescut mult sandokanii,pascal mi se pare ca este chiar mult prea departe la nivelul dezvoltarii(in toate)decat cel al sophiei.e un copil vesel,pus numai si numai pe sotii,o iubeste foarte mult pe sophia(se simte,credeti-ma) si sant foarte mandra de el.sophia este si ea un copil fericit,se bucura cu adevarat de viata si arata lucrul asta(de cate ori o vad cum se bucura pur si simplu de existenta ei,imi aduc aminte cum era in clinica.nici nu o auzeam daca sufla sau nu,plus ca stateam cu urechea sa o ascult,cum bea numai 20 ml de lapte si adormea multumita in bratele mele,imi aduc aminte de caciulita ei mov primita de la clinica,pe care am si pastrat-o de altfel....cu care poti imbraca un mar,asa de "mare" e.cum se lupta ca fiecare zi care trece sa nu treaca degeaba,sa arate la toti ca ea va invinge....si a invins!)....e mai putin giugiulibila,dar cand ne iubim amandoua,mi se lipeste de suflet acele cateva momente.si il adora pur si simplu pe fratele ei,vestitul sandokan.iar noi ca parinti,santem extrem de mandrii si fericiti ca avem inimioarele astea doua care ne umple viata.ii iubim inimaginabil de mult si intens!
sa aveti o noapte linistita!
kokorina spune:
m-am intors si trebuie sa scriu asta.am vazut pozele lui FATIMA.....voi ati vazut cum arata?bai,e trasnet!e o gagica beton.iar ma oftic.si evaaaa e draguta foc....iar imi pun in cap sa nu mai mananc aia si dintr-aia....sa arat si eu ca FATIMA.....procesul de constiinta mi-l fac intotdeauan seara,dupa ce ma bag in pat,ca dimineata iar uit....
pupici