Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Desiree, cum se mai simte Octavian? A mai facut febra?

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

nu a mai facut intrucat l-am trecut pe nurofen siropel, seara la culcare si doarme dus vreo 5 ore..deci cauza trezirilor: in mare majoritate, dintii...mai veniti saptamana asta in ior? dandusa stiu ca e ocupata, poate veniti voi sa mai facem una mica !

miro, super a fost acolo la bazin

fatima , nu pot vedea poze..oare de ce?

chinico, e o scumpica fetitza ta...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Vazut poze CHINICO si BEA,dragute foc,MIRO si KARA la strand-f fain ati petrecut,Kara e o dulce,FATIMA si EVA-frumoase!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intrebare importanta, astept raspunsuri urgent, pleaseee...l-am intarcat, de 5 zile nu mai suge...de ieri noapte ma dor sanii, nu-s tari, dar simt noduli si-s cam fierbinti...ce sa fac, in afara de comprese reci? La ce medic sa merg (cu ce specializare ma refer)?

Multumesc, multumesc, multumesc...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Acuma am terminat de vizionat pozele!
Mirona...vad ca v-ati simtit bine...Kara cred ca e inebunita dupa balaceala...si intradevar cum au remarcat si fetele e super lunguta...!Abia astept si eu sa plecam in concediu...noi mergem la Hajduszaboszlo...(ASiza...am scris bine?..)
Chinico...ne-ai ascuns tu minunatii de poze cu Bea(alias shefa)...si ce mamica frumoasa!!Super tare tarcul..!
Fatima....si Eva ce a crescut...si ce frumoasa e....si mamica nu e mai prejos!
Ktrinel...cand va intoarceti acasa?Cum e la lac?
Korina...intradevar seamana Sophia si Pascal cu Mark...astazi m-am uitat atent la poze.......si o sa se lase cu chef la "crusca"...in gradina...!
Cui i s-a facut dor de noi va poftim la :
Poze cu noi
Noapte Buna!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Intrebare importanta, astept raspunsuri urgent, pleaseee...l-am intarcat, de 5 zile nu mai suge...de ieri noapte ma dor sanii, nu-s tari, dar simt noduli si-s cam fierbinti...ce sa fac, in afara de comprese reci? La ce medic sa merg (cu ce specializare ma refer)?

Multumesc, multumesc, multumesc...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

la ginecolog... si repede sa nu faci ceva complicatii

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Hop si eu la raport ca n-am mai trecut de cateva zile pe aici. N-avem cu ce ne lauda, dar ne inscriem si noi pe lista cu bebei care fac greva foamei. Ma disperaaaa, mai ales ca nu-s obisnuita cu d'astea. Azi parca a mancat un pic mai bine (ptiu-ptiu sa n-o deochi), dar ieri si alaltaieri mai mult de 5 lingurite din masa de fructe si cea de legume nu a mancat. Tzatzi papa dar nu cu f. mult entuziasm si habar n-am cat papa, dar am zis ca nu ma mai stresez si cu asta (chit ca sanii nu se mai umplu ca in zilele bune). Toate astea suprapuse peste caldurile astea cumplite va da-ti seama ca nu sunt intr-o pasa prea buna. Bine macar ca pe forum este acum aer curat.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

PS. Am vizionat multe -multe poze superbe dar din pacate nu mai am vlaga sa fac nici un comentariu deocamdata, dar oricum m-am relaxat admirand bebei frumosi si veseli si mamici frumoase si mandre de puii lor.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Desiree ma bucur ca-i bine Octavian.

Roxanico saru mana pt link. Da, ai dreptate sandokanii sunt superbi si atat de maaari. Parca mai tin minte cand era Kokorina trista ca-s micuti harbujii, cu cumnata si scorosenia..
Si biseptolul e antibiotic.

Adina, deci nu numai noi ne-am pacalit cu motanii buclucasi..

Diana, off. Cum mai e Marc?

Mirona, super distractia la strand. Ma bucur ca v-a priit excursia in vecini.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Asiza, ginecologul iti poate prescrie un medicament pt ablactare.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Mey fuseram ieri invitati la carciuma, la o aniversare. Ei si concluzia este:

Feriti-va de Fattoria, din Herastrau!

Mai mult fitze decat substanta, preturi mari, portii modice (daca nu chiar mici), mancare so-so. Dar serviciul?!! Serviciul sub orice critica. In afara ca aveau niste aere pe ei de zici ca erau cel putin viconti.., sa vedeti ce ne facura:

- in loc sa aduca mancarea la toata lumea o data, au adus mai intai pastele si de abia peste vreo 15 minute si restul. Asta ca ne-am sesizat noi, ca baietii stateau linistiti.

- la paste "uitasera" de parmezan, ce figura in menu

- uitasera de berea mea

- barbata-meu a gasit o sarma de la buretele de vase in mancare; noroc ca n-a inghitit-o

- totul a culminat cu evenimentul serii: au varsat o limonada (cu apa minerala, nu plata ) pe mine! Din cap pana-n picioare. Noroc ca nu era o carafa, ci doar un pahar.

Mey pe moment senzatia a fost super-placuta ca era o calduraaaa si m-a pufnit rasul. Da, oricum. Vai de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata!... trezit in calduri, vazut poze cu "i'm too sexy" mark, inciudat ca-i o frumusete de copil, veseeeeeeel, bloooooooond, si unde mai pui ca parc-am vazut si o urma de bucle pe-acolo..... aaa...si ce gradina, si cata verdeata.... ehhh...
plus, vazut si poze de kara, ca ieri nu vroia dom'le pagina sa se incarce...si cred ca stia de ce... ca si-aici m-am umplut again de nervi. strandulet, apica, racorica, gagici frumoase si bucuroase, inotatoare care mai de care, cu nani la paturici... din nou, ehhh...
in rest, toate bune si frumoase, 31 de grade in casa la ora 8.55 dimineata.......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput