* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

alinaalex multa sanatate puiuluiMarc.cu siguranta trebuie sa il vada un medic din moment ce nu ii scade febra deloc!!

mari78 da maria bucuria e o mare strengareatza! ii place sa stea la pozat. eu ii zic mami POZA si cand aude se indreapta cu privirea spre aparat si zambeste!!de mers a inceput sa paseasca cu ajutorul nostru de la 9 luni, noi ne asteptam sa mearga singurica fff repede insa si/a dat drumul la 1 ani si 6 zile. ori de cate ori are ocazia se incalta cu tot ce gaseste prin casa!!

micaalsa astept cand ne putem sincroniza odata pe mess sa imi dai lectii de ..postat poze!! doamne ce catzei superi aveti!! cum se impaca dragalasa cu ei???? cred ca maria numai cu mana in gura lor ar sta si i/ar trage incontinuu de coditze!!!si pe urma si/ar baga manutza in guritza ei !!!. si eu cand am fost gravidutza am facut nopti albe incepand cu 7 luni...din fericire pt mine maria bucuria doarme fff bine noptile!!

catrinutza si eu zic un NUUUUUUUUU categoric vitaminelor pt mama!!adica pt subsemnata, nu de alta dar asa as avea un apetit ca m/as face cat CASA POPORULUI cu anexe cu tot!!!

serj daca ai timp de uitat pe poze cu maria bucuria te invitam sa le vezi pe cele postate de mihaser.

catrinel17 va uram concediu placut!!!. sa nu faci bagaje prea multe nu de alta dar tot tu trebuie sa le ...despachetezi!!
legat de degetzel...e umflat si negru dar macar nu ma mai DOARE!!! mai greu e cand ii dau mariei sa manance ...ca noi trebuie sa descantam mancarea...sa o studiem ...pana ce ne hotaram ...asa de ...stresul mamei sa inghitim cateva guritze!!

cameliada ce de nazdravenii face Rostogol!!!

doublemom RESPECT!!! ce fetize dulci ai!! sincer nu stiu cum reusesti sa faci fatza!! mamica eroina ce esti!! da se pare ca in cazul gemenilor exista un mod de comunicare aparte!! stiut numai de ei!! ...poate o sa ti/l impartaseasca at cand se vor face mari!!

mihaser e baiat mare cristi din moment ce stie sa se dea singurel pe tobogan!!!

laura ioana sarcina usoara in continuare!!! multa sanatate!!! si la cat mai multe falfaieli prin burtica!!!

nshiro ai mare dreptate in privinta prevenirii bolilor prin efectuarea de analize cu caracter periodic. din pacate insa fff multi nu agreaza ideea de a li se lua sange pentru analize!!! plus ca desi guvernul a demarat o campanie in acest sens analizele nu pot fi efectuate decat in luna in care esti nascut!!! stiu si eu ce inseamna sa treci cu persoana draga prin astfel de momente ....imi pare sincer ff rau pt bunica ta!!multa fortza!!

ciuf la mai mare!!! ai dreptate matematica nu poate fi invatata fara o marghetita!!! vad ca eva mananca mai de toate din moment ce molfaie de drag la carnacior. mie mi/a fost teama sa ii dau mariei pana si cremvusti!!

noe super in casa noua!!!! sa o stapaniti sanatosi!! doamne ce zulufi are Bia!! maria nici pe sfertul ei nu are par!!!

la noi tot cald e...ufuff!!! mai adie un vanticel din cand in cand ..dar tot cald e!! am ajuns sa duc dorul ...ploilor!!!

iris mami de maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Alinaalex, multa sanatate lui Marc. Nu iti face griji, daca e tratat corect se va recupera imediat.

fetelor, am strans de pe net mai multe informatii despre homeopate-medicamentele si afectiunile pe care le trateaza, in special afectiuni ale cailor respiratorii, dar nu numai- e un material de vreo 15 pagini, daca sunteti interesate vi-l trmimit cu placere.

Nshiro, imi pare rau sa aud asa ceva despre bunicuta ta. Multa sanatate bunicii si voua multa forta!

Mari, multumim de compliment. am facut mai multe poze, dar din pacate rezolutia a fost mica si pozele sunt mici si chiar nu se intelege nimic cand le postez pe flickr- Aida avea mare dreptate cu site-ul asta.

Catrinel17, ai dreptate, cateva secunde tot a stat- mai ales ca il atrage tot ce inseamna "aparat cu butoane"!

Carmen, chiar daca nu va avea rabdare la inceput, tot vei gasi un moment in care sa ii cada ceva cu tron. insista mai mult pe imagini decat pe povestea in sine. Succes si sa ne spui daca puiul a fost interesat!

Micaalsa, Mihaser

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel,da suntem in Florida si cu RUDY va sta ajutorul meu venit din Romania;Tipa a mai fost la mine,mi-a fost profa de bio in clasele 5-8 si fata ei cea mare mi-a fost colega de clasa in clasele 5-8 si si in liceu inca 4 ani....deci ne stim de multi ani....si am mare incredere in ea.Am ajutor 24 de ore ceea ce e minunat...iar apoi cand pleaca ea in decembrie va veni mama pentru urmatoarele 4-5 luni....Imi place caci e tare calma si blajina din fire si iubeste copii,deci Rudy e pe maini bune.Chiar vor ramane singuri 2 zile caci eu sambata dimineata trebuie sa plec la NY si revin duminica seara ca sa mai aduc haine si sa vad ce rezolv cu apartamentul....caci nu as vrea sa mai platesc inca o luna chirie din moment ce nu sunt acolo....desi intelegerea mea cu proprietarul este ca sa il anunt cu minim 30 de zile inainte de a ma muta ca sa aiba si el timp sa gaseasca pe altcineva......acum ramane de vazut ce rezolv in 2 zile.....dar oricum sunt multe de impachetat,haine,jucarii....etc...

Alina,de la dintisori cred si Rudy a avut vreo 4 zile de fetba maricica,38 cu 5 si chai 39 cu 2....si ca sa-i scad febra,pe lanba siropel de motrin care e echivalentul lui Nurofen,amandoua sunt defapt ibuprofen,...asa asta e bun pentru dureri si febra,apropo,Panadolul care e paracetamol...nu are deloc eficacitate la puiul meu.....deci pe langa siropel eu il puneam in cada cu apa calduta si il lasam acolo sa se joace...ceea ce-i placea la nebunie plus ca ajuta sa nu-i creasca febra ci eventual sa-i scada.Binenteles ca nu lasam copilul singur...cadita noastra e gonflabila si se pune oriunde chiar in sufragerie....SANATATE puiului Mark!!!Va pup.Am fugit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noelino, spor la treaba, sa ai inspiratie pentru cumparaturi faine.
Una din pozele care le-ai pus, pentru Ada, cea cu acoperisul alb, motat aduce cu aeroportul nostru din Denver (http://en.wikipedia.org/wiki/Denver_International_Airport).
Bia e scumpa rau de tot in poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2541951660097930967UFUnYE, iar “sepia’ asta e buna de inramat: http://good-times.webshots.com/photo/2259945220097930967flZgcX.
Mari, labradorii sunt foarte protectivi. Intr-adevar e mare durere de cap cand pleci de acasa cu cine lasi animalul??? Noi platim destul de multicel sa il lasam la hotel. Ne incaseaza astia si pentru baia care i-o fac cainelui cand ni-l dau acasa ca cica sa nu aduca ceva de pe la hotel.
Carmen, cum se mai simte fata?
Alina, imi pare tare rau sa citesc ca micutul e bolnav. Intr-adevar schimbarile de temperature bruste sunt tare periculoase.
Dar de ce ii dai supozitor? E mult mai incomfortabil decat o gura de sirop – medicament. Isi face mai repede efectul?
Eu am incercat odata sa ii dau lui Luca pentru caca, desteapta de mine, ca sa il fac sa stea pe oala. Vai de mine ce urlete "mama, ma ustura", "mama, fac caca. Ah, nu, stai nu mai fac caca"
Cameliada, cool pozne de Rostogol. Mai avea un pic si ajungea precum catelul din 101 Dalmatieni . Faine pozele voastre. Tu arati super!
Ana de Alina e o papusa frumoasa-frumoasa.
Si despre noi cateva randuri:
In fiecare seara in fata casei se aduna multi vecini, copii. Luca adora sa se joace cu un baietel si cu 2 indience. Eh, aseara am vazut ca s-a dus in casa si lipseste un pic. Nu m-am dus dupa el ca am zis ca si-o face nevoile. Si dupa ceva timp apare Luca cocosat cu 3 pahare de plastic pline cu apa pentru el si indigence. Ca daca lui i-a fost sete, le-o fi si fetelor sete. M-a impresionat la maxim gestul lui. A stiut el sa isi ia apa singur, sa caute pahare de plastic nu sticla pentru prietenele lui. L-am pupat asa cu foc.
Aseara le-am pus piscinuta pe terasa si i-am lasat sa se joace. Ce lacaraie mi-au facut si in casa si afara!!!! Nah ca asta mi-a trebuit. Dar s-au jucat ca lumea de tot.
Eva vrea ca jucarii cheile, mobilul si alte lucruri nepermise. Cu cat sunt nepermise cu atat e dorinta mai mare de a le avea. Si urla ca o nebuna.
Astazi la serviciu e o zi mai relaxanta. De dimineata a avut loc ceremonia oficiala a deschiderii noului sediu al companiei. Au venit primarul orasului, directorii executivi (in campusul unde e noul sediu sunt mai multe locatii (3) care se ocupa de lumea cu problem, cu abuz domestic) si foarte multi sponsori. Lume grea. Am asistat si eu la prima lopata de pamant, la “plantarea” unui copacel. Nu au mai taiat panglica si nu am idée de ce. Oricum ceva nou pentru mine,
Apoi lumea a putut sa viziteze aceste trei cladiri (care comunica prin tunele subteran). Toti au ramas cu gura cascata de ce conditii oferim acum si ce diferenta poate sa fie intre ce oferim acum si ce am avut inainte.
La 12 are loc receptia.
Sotul imi este plecat in delegatie iar eu ma descurc binisor fara el. Deocamdata. Maine vine si ma bate gandul sa il astept cu papa bun.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

ca nu se mai putea! Am stat prea mult ascunsa!
...Dar va rog sa ma credeti ca am scris acum 2 zile un mesaj lung cat o zi de post si... l-am pierdut. Am dat click aiurea si s-a evaporat.
Acum o sa incerc sa o iau incetisor cu mesaje scurte si sper dese, ca sa nu imi mai para asa rau daca repet povestea.

Iris77, cu toate ca tu ai ceva vechime deja printre mamicile de ghiocei, iti spun bine ai venit. Imi face mare placere sa citesc postarile tale. Ti-am vazut fetita, e o scumpa. Ce eleganta o tii tu. Sa-ti traiasca!

Noe, ce bine imi pare ca ai revenit... Ne lipseai! Vazut poze cu Biuta in livada. Frumoase pozele si frumoasa Biuta in mijlocul livezii. Spor la mutat si shoping placut.

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

alinaalex, sanatate multa lui Marc. Se poate face o febra asa mare de la dintisori?

Rocsana, salutam mica crestina. Imi pare tare rau pentru bunica ta. Nu-mi pot imagina prin ce treci, ca nu am fost niciodata in aceasta situatie, dar iti sunt alaturi sufleteste.

Catrinel, frumoasa tare mica ta crestina. Ce a mai plans mititica... Pupam fetita pe ochisori.

aalina2003, multumim de intrebare , suntem relativ bine. De cateva zile Matei nu prea mai imi mananca, cred din cauza unei maselute care intarzie sa iasa. Oricum ieri a atins apogeul lipsei de mancare: nu a mancat aproape deloc. Si cand ma gandesc ca acum o saptamana manca tot ce ii puneam in farfurie, fara mofturi. Acum a slabit vazand cu ochii.

_

Mergi la inceput

Il am pe Mihaita de aseara acasa, iar acum trage de mine sa iesim, obisnuit la tara sa iasa imediat cum face ochi. Asa ca ma conformez si ne pregatim sa iesim. Ma intorc si mai vorbim.
O zi minunata!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza, neatza
de 2 ore mi-a plecat sotul la mare cu fetele de pe Culinar, Bia a adormit prima oara in viata vietii ei SINGURA, SPONTAN in patut, in timp ce se juca si eu eram la....toilet, asa ca profit sa va scriu cate una alta...

stefanna, uitai sa-ti zic ca am vazut pozele cu printesa inca de cand le-ai pus, parerea mi-o stii deja: papusha

miha, cum fu la vacanta? ce mi-as mai dori si eu una, dar cred ca o sa am parte de una la tuns de gazon anul asta, atatpoze ai pus?stai ca ma uit si pe celelalte pagini..

Polixeni, fix asa a reactionat si bia cand s-a mazgalit cu un marker pe degete; era tare ofensata ca e murdara si pana nu am curatat-o nu a avut linisteasta e, ii orientam spre alte arte!De mutat 100% inca nu, acum suntem in mari miscari de trupe (unii pe la mare, altii prin casa, printre cutii), dar nici mult nu mai avem, ca tb sa eliberam apartamentul

Elvie, hai, ma scrie ceva, mai pune niste poze, doar nu te-ai suparat!las' ca avertismentul trece

Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

episodul II:

Catrinel, acu vad ca intrebai de mese/zi: esti pregatita, stai jos?ca daca iti spun cat mananca Bia in ultimul timp, te ia cu ameteli. Deci, dim la 7-8 cam 150ml lapte, la 10:30: o felie de paine cu ceva branza, cascaval, unt, rosii (nu toate o data) si un biscuit, la 16(4 PM!) 4-5-6maaax 7 linguri de ceva mancare normala (piure, carnuri, mancare de pranz adica) si 150ml lapte si seara un iaurt cu cerealefrumos, nu?aa, plus ca, orice masa e un chin, mai nou, cu tipete, nervi (ai ei!ca eu am renuntat) si isteriiDeci eu cred ca Oana mananca bine

Micaalsa, nasoala faza cu deodorantul , bine ca a facut kk ala, ...bia mananca servetele umede si hartie, dar cam atat pana acum...Noi am fo' in weekend la bunicii mei care stau vara in Vingard, intre Sibiu si Sebes, e un sat sasesc destul de frumusel; poate ne vedem o data in zona, mi-ar placea sa o ciupesc un pic pe Iulia de piciorusele alea dodoloatze

doublemom, acu ma uit la pozele cu gogoshele; cred ca sunt tare simpatice impreuna...mi-ar fi placut si mie sa am gemeni, daca vroiam 2 copilasi, asa singurica Bia vad ca se cam sperie de unii copii, mai ales daca sunt mai galagiosi...Pup!
vazut pozele: ai doua papusi umblatoare

The moment scatters.

Mergi la inceput

reclame, reclame

The moment scatters.

Mergi la inceput