* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)
Raspunsuri - Pagina 10

Qamar spune:
Qamar spune:
 episodul III:
iris, pare rau de degetul tau; avand in vedere ca si io am avut un accident "degetar"ieri, iti scriu aici explicatia hazbandului meu, cu mentiunea ca el e mai paranormal, sa nu te miri: deci noi vorbeam ieri de problemele mele cu maica-mea, care a stat 2 sapt in Buc cu sorella la admitere la facultate (a intrat! ), timp in care m-a sabotat in continuu, barfit, analizat, desfiintat, etc...No, in timp ce vorbeam eu cu Dragos de astea, adica el cu mine, m-am taiat la un deget (ala din mijloc
), timp in care m-a sabotat in continuu, barfit, analizat, desfiintat, etc...No, in timp ce vorbeam eu cu Dragos de astea, adica el cu mine, m-am taiat la un deget (ala din mijloc ) si explicatia lui e ca, in mod inconstient, mi-am pus un "bookmark", un semn de carte pe discutia asta, ca sa ma mai gandesc la ea, ca ceva a ramas nerezolvat si intamplarea asta  o sa imi aduca aminte de discutie.
) si explicatia lui e ca, in mod inconstient, mi-am pus un "bookmark", un semn de carte pe discutia asta, ca sa ma mai gandesc la ea, ca ceva a ramas nerezolvat si intamplarea asta  o sa imi aduca aminte de discutie.  tu ce conversatii purtai inainte de "accident"?oricum, sper ca e mai bine acum/....
tu ce conversatii purtai inainte de "accident"?oricum, sper ca e mai bine acum/....
a, ai o fetita tare draguta, acu am vazut pozele!
ciuf, Bia doarme tare rau de cand cu canicula, mai mult cu noi, mai prin bouncer, cu treziri dese, m-a cam secat de energie in ultimele nopti..Abia astept racoarea de toamna Cat despre fazele de  la gradi, cam aiurea....dar cred ca sunt si multe avantaje. Si noi ne gandim sa o dam pe Bia de la anul, din ianuarie, daca nu gasim bona interna pana atunci
Cat despre fazele de  la gradi, cam aiurea....dar cred ca sunt si multe avantaje. Si noi ne gandim sa o dam pe Bia de la anul, din ianuarie, daca nu gasim bona interna pana atunci
Cristina, si Ambra doarme mai greu de la caldura?ma mai consolez si eu, ca Bia zici ca are repulsie fata de patut de cand e asa cald...Despre poze: eu am ales, de mult, webshots si inca imi plac Pup!
Pup!
Catrinel, eu am niste nervi cand vad ca Bia primeste pt joaca lucruri cu care nu are voie, sau care nu au ce cauta in mana unui copilas mic Sora-mea ii da agrafe sau clestisori mici de par sa se joaca
Sora-mea ii da agrafe sau clestisori mici de par sa se joaca Si daca o atentionez, maica-mea concluzioneaza ca o jignesc
 Si daca o atentionez, maica-mea concluzioneaza ca o jignesc cool, nu?
cool, nu?
Camelia, simpatic Rostogol!
Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Qamar spune:
Qamar spune:
 episodul IV:
Aida, primit poze, vazut, placut
Mari, pai Teo era avansata cu vorbitul de cand ne-am vazut in parc, atunci ea stia deja cum fac o gramada de animale Pup si vorbim
 Pup si vorbim
Miha, acum am citit aventurile gogoselelor!sa ne mai povestesti de ele, ca imi face mare placere sa citesc!
Laura, ce ma bucur cand mai scrii si aici! eu te urmaresc si la zuze, sa stii
eu te urmaresc si la zuze, sa stii ma bucur ca burtica e mare si e ok si abia astept sa te vad cu bebe in brate!
ma bucur ca burtica e mare si e ok si abia astept sa te vad cu bebe in brate!
Delia, felicitari!
Micaalsa, ne mutam la o casa, in camp e un ansamblu rezidential in Pipera, avem vecini prieteni, curte
e un ansamblu rezidential in Pipera, avem vecini prieteni, curte si o gramada de gradinite in zona...Asa ca, sper sa fie bine
 si o gramada de gradinite in zona...Asa ca, sper sa fie bine aa, si noi vrem catel, dar o sa luam un ciobanesc german, sa fie si pt paza..
aa, si noi vrem catel, dar o sa luam un ciobanesc german, sa fie si pt paza..
Andreeeeeea!!!!cum ii place Theei acasa?nu era mai bine in munti, la BV? ma tot uit dupa "TEA" prin trafic, dar nu prea am avut drumuri comune in ultimul timp. Pup si mai da si tu un semn!
ma tot uit dupa "TEA" prin trafic, dar nu prea am avut drumuri comune in ultimul timp. Pup si mai da si tu un semn!
The moment scatters.

Qamar spune:
Qamar spune:
 ultimul episod :
:
Alina, sanatate multa lui Marc!
Aalina, merci, si sa stii ca n-am abandonat ideea cu cangurii, doar am amanat-o
Iris, Bia e zulufata, intr-adevar, dar acu' e putin tunsa, ca l-a avut mai lung, dar inegal toata lumea imi spune sa o tund scurt, dar si eu si Dragos rezistam eroic ca vrem fetita cu codite
toata lumea imi spune sa o tund scurt, dar si eu si Dragos rezistam eroic ca vrem fetita cu codite A, nici eu nu i-am dat Biei cremwursti pana acum...
A, nici eu nu i-am dat Biei cremwursti pana acum...
Ciuf, merci iar Luca este un gentleman, e clar
iar Luca este un gentleman, e clar
Tili, multumesc!
pup fetele care s-au uitat la poze si nu numai si multumesc pentru urarile de "spor la mutat, cumparat, decorat, etc"-chiar o sa am nevoie
 si multumesc pentru urarile de "spor la mutat, cumparat, decorat, etc"-chiar o sa am nevoie
ma duc sa caut ceva de papa, ca prea am scris mult
the end
The moment scatters.

Qamar spune:
Qamar spune:
 pssst, Miha, am vaz't pozele! superrr!ti-am comentat si acolo, ca nu m-am putut abtine
superrr!ti-am comentat si acolo, ca nu m-am putut abtine
The moment scatters.

micaalsa spune:
micaalsa spune:
 iris, si Iulia tot asa-i zmotoceste, tot in brate cu ei, cu mana-n gura lor, in ochi, ii trage de musteti ... acuma asta e, ce sa-i fac. Decat sa fuga dupa toti cainii de pe strada si sa faca la fel, caini ce sigur nu-s vaccinati si deparazitati, mai bine cu ai ei ca macar stiu ca eu ma ingrijesc de lucrurile astea. Si chiar n-as putea-o priva, eu sunt inebunita dupa catei si intotdeauna am suferit ca n-am putut sa am cand eram mica. Ba stateam la bloc, ba nu se putea dintyr-un motiv sau altul. Asa ca pe ea n-o s-o ingradesc ... 
ciuf, Luca al tau e un adevarat gentleman  . Sa vezi ce-o sa roiasca fetele in jurul lui cand va fi mare. Ca mai rar baieti manierati in zilele noastre. Bravo tie, ca sigur e al tau maritul.
. Sa vezi ce-o sa roiasca fetele in jurul lui cand va fi mare. Ca mai rar baieti manierati in zilele noastre. Bravo tie, ca sigur e al tau maritul.
Tili, bine-ai revenit. 
Noe, uuufff greu mai e cand te chinui cu mancarea. Am avut si noi o perioada din aia si atunci mi-a scos peri albi. Acum mananca bine, multumesc la Dumnezeu. Cu siguranta ne vedem urmatoarea data, numai sa fim prin zona. Venim si cu dodoloatele dupa noi 
Felicitari surorii tale. O sa stea la voi pe perioada facultatii? ca ai avea si tu ceva ajutor ... 
Sa vezi ce-o sa-i mai placa la Bia la casa ... curte, catei, pisici ... astea-s placerile lor. Poate ne faci si ceva poze, eu acum sunt interesata de tot ce e imobiliar ... m-a prins valul, ce sa-i faci. De-abia astept si eu sa ma catrambalesc la casa mea.
De dimineata am mers in parc ... ce mai, Iulia-i nebunita dupa tot ce e acolo, tobogane, leagane, ma catara dupa ea pe fel de fel de scari ... am venit rupta-n zece de-acolo. Era plin de copii cu rosu in gat asa ca a trebuit s-o stergem mai repede. Eu nu inteleg cum ii aduc parintii in colectivitate stiind ca sunt bolnavi. Mai era si o fetita cu enterocolita ... asa senin imi spunea mama ei ca are de-o saptamana ... incat imi venea sa o  . I-am spus ca se ia, ca de ce o aduce in mijlocul copiilor ... mi-a zis ca doara n-o poate tine in bloc
. I-am spus ca se ia, ca de ce o aduce in mijlocul copiilor ... mi-a zis ca doara n-o poate tine in bloc  . Ca asa-s copiii, se imbolnavesc unii de la altii.
. Ca asa-s copiii, se imbolnavesc unii de la altii. 
Dupa ce-am ajuns acasa, pana i-am facut mancarea la zgaibuta, mi-a mesterit altceva. A gasit intr-un sertar ... naiba stie cum da asa de ele ... un super glue, si toata mi s-a manjit pe degete. I s-a intarit ala acolo si dau si urla frate ca nu-i placea la cuconeta. Cu chiu si vai am reusit sa i-l indepartez de pe maini. 
In cate-o zi ma termina, stoarce toata vlaga din mine.
Astept zilele alea de Felix ... sa prind ceva puteri, ca apoi ne intoarcem la Alba si acolo suntem doar noi de capul nostru.
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Pentru inimioara lui Sosonica
Pentru inimioara lui Sosonica
 Bubulina mishelina
 Bubulina mishelina 
Anamaria lui
 lui  Iulia (23.03.2006)
 Iulia (23.03.2006)

micaalsa spune:
micaalsa spune:
 Alina, ce face Marc? Nu ne-ai mai scris de starea lui. Sper ca sunteti bine.
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Pentru inimioara lui Sosonica
Pentru inimioara lui Sosonica
 Bubulina mishelina
 Bubulina mishelina 
Anamaria lui
 lui  Iulia (23.03.2006)
 Iulia (23.03.2006)

carmenpit77 spune:
carmenpit77 spune:
 Buna fetele
Alina multa sanatate lui marc si sa ne spui de ce facea febra?
In rest noi suntem bine, acum Ali doarme si eu ma rasfat la net.
I-am schimbat si eu laptele de la 1,8% grasime la 3,5% grasime si a facut moale. Nu stiu ce sa fac sa il schim iar?

alinaalex spune:
alinaalex spune:
 multumim fetelor care ne-ati urat sanatate!
n-am mai apucat sa intru ieri. Dupa ce s-a trezit Marc (ieri dupa-masa) a facut febra mare din nou (39.5) si am fugit la dr. , l-a consultat si a zis ca are angina eritematoasa, adica rosu in gat cu bubite cu lichid, cu inceput de puroi, gatul arata f. urat ! la plamani n-are nimic, din fericire. A inceput ieri sa si tuseasca, asa o tuse seaca. Dr. ne-a dat antibiotic (augmentin), cam drastic, dar a zis ca n-are de ales, nu cumva sa faca complicatii, plus Nurofen (ibuprofen, mai eficient), siropel de tuse si mi-a zis sa-i dau algocalmin (un sfert de pastila pisata, dizolvata intr-o lingurita cu ceai) sau supozitor Novocalmin, care se absoarbe mai repede. Si a mai zis sa-i dau multe lichide, ceea ce am si facut.
Cad am ajuns acasa i-am facut o baitza cu apa caldutza si i-a scazut temp. A fost chiar ok pana la 12 noaptea, cand a inceput sa faca febra iar, la 1 deja avea 40 grade! i-am dat rapid Nurofen si algocalmin si pana la urma i-a scazut febra si s-a putut odihni si el...atata de obosit a fost, ca s-a trezit aproape la amiaza! de fapt. l-am trezit eu. A topit cateva sticlutze de ceai
 i-am dat rapid Nurofen si algocalmin si pana la urma i-a scazut febra si s-a putut odihni si el...atata de obosit a fost, ca s-a trezit aproape la amiaza! de fapt. l-am trezit eu. A topit cateva sticlutze de ceai 
Azi nu am iesit afara, noroc ca e acum si sotul acasa, a venit aseara, ne-am facut de lucru prin casa, iar Marc a fost tare cumintel, s-a jucat si vad ca pana acum  e mai bine, dar tot nu e in elementul lui...acum doarme. Sa vedem ce-o fi diseara, oricum dr. ne-a spus ca febra o sa aibe 2-3 zile  Da' io tot ma mir, chiar in halul asta, cu temp. asa mari??? asta-noapte ii crestea temp. de la un minut la altul! nici n-am putut sa dorm de griji, am vrut sa-l culc langa mine, da' n-a vrut decat la el in patut.
 Da' io tot ma mir, chiar in halul asta, cu temp. asa mari??? asta-noapte ii crestea temp. de la un minut la altul! nici n-am putut sa dorm de griji, am vrut sa-l culc langa mine, da' n-a vrut decat la el in patut.
Doamne da sa treaca odata, ca tare rau e sa-l vad asa bolnavior...
Alina si  Marc Alexandru (28.03.2006)
 Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

alinaalex spune:
alinaalex spune:
 Noe, sa stapaniti fericiti si sanatosi casutza noua! spor la cumparaturi! si lui Dr distractie placuta la mare!
Nshiro, pupam micuta crestina! 
imi pare rau ca asa bolnavioara e bunica ta  ...asa a fost si a mea, st.IV cu metastaze, nedepistat la timp...
...asa a fost si a mea, st.IV cu metastaze, nedepistat la timp...
Mihaser, nu ma certa, am stat putin in ploaie ca prea mult am tras cu caldurile alea insuportabile. Pt. prima data in viata mea m-am bucurat ca ploua! 
v-am vazut pozele, super peisaje acolo,locuri faine de joaca, f. fain! nu ma mir ca v-ati simtit asa bine!
Doublemom, ce bine ca ne-ai mai  scris, tare dragalase is gogoselele tale ! 
Carmen, si eu i-am schimbat laptele lui Marc, am trecut pe ala de 3,5% si vad ca e ok, nu s-a intamplat nimic. Nu stiu ce sa-ti zic, incearca sa-i mai dai eventual 2-3 zile tot de asta de 3.5, poate se va obisnui.
Ciuf, nici eu nu-s adepta supozitorului, mai ales ca-l chinui pe puiut, dar uite ca asta isi face efectul cel mai rapid, ca actioneaza direct pe mucoasa si se absoarbe cel mai repede. Aseara am preferat totusi sa-i dau un sfert de pastila de algocalmin dizolvata intr-o lingurita de ceai.
Delia, felicitari !!! esti descurcareata si ambitioasa! mult succes la scoala!  da' nu inteleg un lucru: de ce se da test din mate la o scoala de asistente?
Alina si  Marc Alexandru (28.03.2006)
 Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

aida_o spune:
aida_o spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
Delia, felicitari !!! esti descurcareata si ambitioasa! mult succes la scoala! da' nu inteleg un lucru: de ce se da test din mate la o scoala de asistente?
Alina,
eu cred ca trebuie si matematica in meseria aia, chit ca e vorba de calculat citi mililitri de cutare medicament se administreaza intravenos unui pacient (cantitatea depinde de greutatea pacientului, daca nu ma-nsel). si ar mai fi si alte motive, dar asta e primul la care m-am gindit.