* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)
Raspunsuri - Pagina 8
mari78 spune:
Diana, ptiu-ptiu sa nu o deochi ! Ce ochi are ! Imi plac mult pozele facute in sepia. Super ! Si cele din livada imi plac, doamne, ce liniste trebuie sa fie acolo, imi inchipuiam cum iti iei o paturica si stai intinsa si citesti o carte...eheeee...visez si eu...
Shopping placut !Hai ca terminati in 2 saptamani, macar ce e strict necesar.
Catrinel, concediu placut ! Pai Oana cred ca plange acum la spalatul pe cap pentru ca isi aduce aminte de botez, dar ii trece ei...Teodora plange dintotdeauna cand o clatim la cap, iar uscatul cu feonul e tragedie, plange cu lacrimi !
Mihaser, vai, ce locuri frumoase ati vizitat ! Ce as vrea si eu ... la anu' am zis ca alegem intre Turcia-Antalya si Grecia, nu mai vreau pe liltoralul romanesc. Am fi mers si anul asta, dar eu nu am puput sa-mi iau concediu. Locul ala de joaca era al hotelului?
Rocsana, ma rog sa fie bine, poate reusesc medicii sa o stabilizeze totusi.
Delia, felicitari si bafta la scoala !
Laura, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos iti doresc!
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
mari78 spune:
Serj eu tocmai am mutat pozele pe Flickr, dar asa cum zicea si Aida, nu prea e o alegere buna, imi cam pare rau acum...sa vedem cum o sa fie si daca nu ma impac cu ei, imi fac un alt cont in alta parte...Cum e vremea la voi, Ambra doarme bine noaptea?
Micaalsa, vaaaiii ce puiuti scumpi ! Vreau si eu ! Nu ma lasa Cata sa luam , nici cutu, nici mau-mau, zice ca daca plecam cui ii lasam...dar poate ii fac o surpriza
. Nu-i asa ca Iulia e topita dupa ei ?
Alinaalex hai ca va reluati plimbarile acum, s-a mai racorit... mai plecati pe undeva vara asta? Parca ziceati ceva de Ungaria.
Ciuf pai dupa margarita, bere si alte tratatii ,mai avusesi chef si de matematica?
Camelia, frumosi amandoi, dar cam putine poze. Deci in Mangalia ati fost, n-am mai fost de cativa ani buni. V-ati intalnit ieri cu Ana?
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
mari78 spune:
Catrinutza, s-a mai racorit, if you know what I mean
. Valabil si pentru Diana.
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
micaalsa spune:
mari, ii lasati si voi in grija unui vecin ... sau sunt adaposturi pentru asa ceva. Sau mai simplu, o mutati pe Mariuca la voi
ca stie ea sa-i zmotoceasca 
Daca e sa-ti iei vreun catel vreodata orienteaza-te spre Golden Retriever, e o rasa exceptionala si foarte foarte bland si ocrotitor cu copiii. Eu astept sa ne mutam si atunci o sa o cadorisesc pe Iulia cu unul ... astialalti raman la bunici ![]()
www.sonia.as.ro/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
carmenpit77 spune:
Buna fetelor
Ciuf tratamentul cu usturoi se aplica si la copii sub 3 anisor, numai ca la ei se face mujdei de usturoi si se serveste cu ceva.
Nshiro imi pare foarte foarte rau pt bunica ta. Multa sanatate.
[Delia felicitari!
Cameliada mi-ai dat idei cu cititul de povesti. O sa ma apuc si eu dar oare o avea Ali rabdare?
Alina la voi in vest tot a plouat dar nio, noi ce ne mai facem?
Doublemom te pup si eu si ti-am citit povestile cu printesele.
mihaser am vazut filmuletu cu topoganul. Mai ce baiat mare se dadea singurel pe topogan!
Laura toate cele bune si foieli multe in burtica
alinaalex spune:
fetelor, is tare suparata...![]()
Marc a facut febra incepand de aseara (39.5), eram afara si totul ok, pana-l vad ca vrea in carucior si pune capul jos, i se inchideau okisorii...am plecat spre casa, a adormit in carucior, sus doar ce l-am schimbat si l-am bagat in patut, fierbea! i-am dat repede Panadol si am sunat-o pe dr., m-a intrebat daca a varsat, daca a mancat mai putin, daca a avut diaree, am zis ca nu. Mi-a zis sa-i pun si supozitor Novocalmin. Asta a fost la 9 seara. S-a tot trezit pana pe la 11, cam din juma in juma de ora, i-am tot luat temp. si nu scadea mai jos de 38.5. La 11 a venit si maica-mea cu supozitoarele (ca nu aveam in casa niciunul si bineinteles ca suntem singuri acasa, sotul e plecat pana maine)...vaaai, sa nu va spun ce groaza mi-a fost sa nu creasca temp., doamne fereste sa faca convulsii, n-am un fenobarbital in casa...
Pe la 12 l-am trezit, i-am pus supozitorul, dar nu s-a mai culcat la loc, ba chiar dupa o juma de ora era fresh, se plimba prin casa si vorbea de zor! ii scazuse temp. Pana aproape la 4 n-a mai vrut sa doarma, la un mom. dat l-am pus in patut si se rostogolea, topaia si chiuia acolo. La 6 dim. , iara a facut febra,iara dai cu Panadol, iar la 10 dim. cand s-a trezit deja nu mai avea.
Acuma dupa-masa a facut iara 39.5!
abia astept sa se trezeasca (acum doarme), din 10 in 10 min. ii iau temp., a mai scazut, dar tot mare e, si sa fug cu el la medic (are program azi dupa-masa, altfel as fi mers mai repede)
Este pt. prima oara cand Marc face febra! n-a facut niciodata, nici macar la vreun vaccin, ba, daca imi aduc aminte, la ala de la un an a facut un pic, 38, dar in juma de ora i-a trecut...
a facut de 2-3 ori rosu-n gat pana acum, dar fara febra, numai muci si tuse. Acuma nu tuseste, n-are muci...
plus sa nu va zic cu ce urlete am pus supozitorul, el nu e obisnuit, nu i-am mai pus niciodata pana acum, daca n-a fost cazul...in rest, e cumintel, sufera in tacere, ofteaza in somn, nu plange, atata doar ca vrea mai mult in brate, asa mi-e de mila de el...![]()
banuiesc ca a racit din cauza diferentelor mari de temp. alaltaieri au fost 38 grade la noi, ieri nici 28, mai sufla si un vant rece! asa se schimba vremea de la o zi la alta! brusc dupa canicula a venit valul asta de aer rece.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
micaalsa spune:
alinaalex, imi pare tare rau ca Marc e bolnavior. De dimineata ti-am scris pe mess dar era sotul tau ... nu mi-a zis nimic de Marc. Sper sa nu fie cine stie ce, vorba ta, de la vremea asta schimbatoare ... Ca si mie mi-e frica cu Iulia, nu stiu cum s-o mai imbrac cand iesim afara. Cand e soare e ff cald si cand intra soarele e rece bine.
Astept sa ne scrii dupa ce vii de la doctor.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
alinaalex spune:
micaalsa 
sotului nu i-am spus prea multe la tel. ( e in Arad acum) ca n-am vrut sa-l sperii si pe el. noi folosim acelasi ID pe mess, de aia se mai intampla sa dai de el si nu de mine, eu dimineata nu intru deloc, de obicei dupa-masa cand doarme Marc.
acuma i-am luat temp. si a mai scazut.
va scriu dupa ce venim de la dr.
Alina si
pozele noastre
aalina2003 spune:
alinaalex, sanatate lui Marc, da se poate sa fie de la diferentele de temperatura, ei sunt inca mici si nu se adapteaza asa repede. Sper sa fie doar un rosu in gat si sa-i treaca repede! De mancat, manaca mancare solida adica? Dar cum i-ai luat temperatura la 10 minute, ai termometru special, pentru ureche sau de care!
Mari, ne-am vazut cu Tudor (fooarte zambitor!) si Cameliada, dar foarte rapid, nu a fost planuit, aveam directii diferite.
Cameliada, da..mare amatoare de filme...de fapt, a inceput sa se mai uite la desene (cu mine in pat, langa ea) pret chiar de 30 minute uneori, pe Minimax, ia telecomada, o indreapta spre TV si zice "Ana".
Noe, spor la mutat...desi ar trebui sa fie placut, genul asta de shopping nu prea e..ca nu-ti doresti decat sa termine odata..adica, asa sunt eu!..si vorba lui Mihaser, poate nu mai plecati la canguri..
Nshiro, multa putere..Doamne, prin cate mai treci si tu!
Catrinel, asa sunt si eu, cand plecimi place sa le am pe toate de acasa..cine stie ce-o fi pe acolo..mai ales in Ro, te astepti la orice!..si la Ana e tragedie mare spalatul pe cap...ii place apa la nebunie, dar nu suporta sa-i curga pe ochi, asa cred!
Serj, tu parca spuneai ca voi aveti o afacere acolo, in Italia, nu?..are legatura cu turismul, daca nu te superi ca te-ntreb? ..cu incendiile cum stati? Sper sa nu fie prin zona voastra?
Tili, voi ce mai faceti?
Poli, si la voi am auzit despre incendii. sunt in zona unde stati voi?.voi cum suportati caldura? Lui Nick ii prieste aerul conditionat?..te-ntreb fiindca eu am impresia la Ana de la asta a racit, adica infierbantate de afara am intrat undeva unde era foerte "frig".
alinaalex spune:
aalina, am termometru digital, din ala care se pune la tampla si bipuie, jmecher!
noroc ca nu prea am avut ocazia sa-l folosim pana acuma. of, si eu sper sa fie doar un rosu-n gat...vad ca doarme binisor acum, mai ales dupa aventura de asta noapte...
da, de mancare solida ziceam, de fapt si lichide (ceai sau lapte). nu refuza nimic.
Alina si
pozele noastre