* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Totu-i bine cand se termina cu bine.....Can am ajuns in iulie acasa la Ny si am dat tel la scoala asta unde fusesem acceptata,mi s-a spus ca m-am hotarat din pacate cam tarziu caci s-au ocupat cele 30 de locuri valabile....dar spre norocul meu m-au sunat miecuri,saptamana trecuta si mi-au spus ca 2 inscrisi s-au razgandit...si daca sunt hotarata sa incep sa vin joi,ziua urmatoate sa dau un test de mate,pe cel de engleza il dadusem in mai.....trebuia sa ajung cat mai devreme ziua...si deci plecaram ,eu si Rudy cu primul avion,la 7.....deci ne-am trezit la 4 dimineata.....trezit....caci nu am dormit mai nimic de emotii,....la 10 am ajuns pe aeroport,apoi pana am inchiriat masina si am ajuns la scoala a mai trecut o ora.....am luat testul la mate cu 24 de puncte din 30 posibile,si s-au aratat mai mult decat multumiti,minim era 18,...matematica de 5-8,probleme de pus in ecuatie vreo 3,ceva calcule cu puteri si fractii,numere zecimale de pus in fractii,etc...apoi a mai durat vreo 3 ore semnatul de hartii....credeam ca nu mai termin cu ele....Ziua urmatoare,vineri,am avut apoi orientasion,...o chestie draguta caci venira toti profsorii sa se prezinte,...ne-au dat si sandvisuri si bauturi racoritoare....ce mai,o primire tare faina.La scoala am venit cu Rudy dupa mine...caci nu aveam cu cine sa-l las si toti au fost super drauti si intelegati,s-au oferit sa stea cu el,adica sa-l aiba in birouri pana eu mi-am vazut de treburi.Ieri seara mi-a venit si ajutorul din Romania....asa ca sunt si mai linistita sufleteste.Ce sa mai zic...eu nu am prea multa experienta in condusul masinii....asa ca...eram tare incordata ....sa fiu doar eu si el in masina....a fost cumintel de obicei....a avut doar 2 episoade de plans....si nu stiam de ce,avuse sticla cu apa cu el,....in fine,poate era si el plictisit....O sa mai dureze ceva timp pana imi pun net,pana atunci o sa mai vin eu in fuga la biblioteca din cand in cand.

Rudy e bine,i-au iesit 3 maselute,2 sus si una jos in ultimele 3 saptamani....deci si noi avuram parte de ceva noptii albe...asta e,nu ma mai plang caci tocmai aflai ca una dintre colegele mele de acceasi arsta cu mine are 3 copii acasa,de 9,6-2 ani si mai asteapta unul in noiembrie.....Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIHASER, wow, 10 ani!!! Ma umflu in pene de mandrie…recuperez acuma frustrarea cand imi zicea lumea la 18 ani ca parca am 12… ce fain se da Cristi pe tobogan!! alea-s sandalutze de baie? Cred ca oana are fix la fel… vai ce misto e apa marii unde ati fost… de fapt UNDE ati fost in Grecia?

ALINAALEX, unde ati fost la munte?

DOUBLEMOM, am savurat povestile si pozele! Dulci sunt, sa le mananci pe langosele!!

IRIS, ti-am vazut frumoasa cu palariutza verde!!

LAURA IOANA abia astept sa treaca alea 162 de zile care au ramas

Am uitat ce am vrut sa mai scriu…
KIM pe unde-i?

DELIA, si deci esti in Florida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Dragele mele va multumesc mult pt urari si pt vorbele de bine.
Cu botezul am terminat, Maria jumatate a din timp a fost cumintica, a stat in bratele nasei, apoi de jos, a facut cateva ture, s-a tavalit prin biserica fara sa faca galagie insa. A doua parte, de la scaldatoare (i-a turnat doar apa in cap) miruire etc a urlat ca din gura de sarpe, niciodata de cand e ea nu a mai urlat in asa hal...
Cu bunica mea din pacate lucrurile nu sunt prea roz... E vorba de metastaza, cancer gradul IV nedescoperit pana acum.... Nu se stie inca de la ce organ a plecat (acum e in teste) dar s-a manifestat la plamini printr-o pleurezie si astfel a fost descoperit... acum nu stiu ce s-ar mai putea face...
Fetelor (iar insist cu asta) mergeti si faceti analize periodice, duceti-va parintii, bunicii de asemenea caci orice boala descoperita din timp se poate invinge!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Rocsana imi pare tare rau ptr bunica ta! Stiu ce inseamna pentruca si matusa sotului meu a trecut prin aceeasi suferinta in 2003. E cea mai nenorocita si perfida boala...si la ea si-a aratat coltii in ultimul stadiu...Eu inteleg ce inseamna indemnul tau. Eu am invatat ceva din drama ei. Nu ece un an fara sa-mi fac cel putin o hemoleucograma.

Micaalsa multumesc frumos!

Laurici o sa ma rog ptr tine si ptr bebe din burtik. Sigur o sa fie bine si o sa te vedem cu bebe in brate curand. Eu inca nu am ramas, insa nici nu ma stresez. Toate la timpul lor! Sarcina usoara!

Ciuf rochita aia am luat-o si eu de acolo...era comoda! Am avut alta galbena mai draguta dar cu aia nu am poze . Cristian merge bine cu sandalele alea si nu isi buleste degetele ptr ca au ceva pe talpa ca sa previna chestia asta. Sunt Superfit...le-am luat de la Viena...aici greu gasesti asa ceva! Abia a acceptat oalta pereche de sandale. I-am luat unele portocalii ca alea i-au ramas mici! Are si sandale de piscina dar nu ii plac!

Catrinelu` am fost la Skiathos...e o insula mica de 12 km2...si era plin de italieni. A fost super! Si acum mai am in minte www.youtube.com/watch?v=BLA1Qybeadc&mode=related&search=" target="_blank">atmosfera!
Koukunaries e o plaja super...printre cele mai frumoase din Europa...numai alea de la ocean cred ca o devanseaza ca si frumusete.

Va pupacim! O zi buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Hola!

Rocsana, felicitari pentru botezul Mariei!imi pare tare rau pentru bunica tati-am trimis PM...

fetele, sunt terminata fizic....mai avem maxim 2 sapt pana sa ne mutam si am inceput sa alergam dupa mobile, perdele, corpuri de iluminat (cu fassung mare, daaa?nu cu dulie mica!), cuptoare, hote, etcccccc....abia am apucat sa citesc ultimele pagini..."Noroc" ca e maica-mea aici pana maine, pun ghilimele pentru ca e f stressanta si tot incearca sa ma scoata din pepeni, zici ca si-a pus in target sa ma enerveze cat mai des....Deocamdata nu ma las...

la tara a fost super, Bia super rasfatata de toti, s-a simtit minunat si am mai luat si noi o gura de aer si o pauza...scurta de tot, dar asta e...

maine Dragos pleaca la mare cu fetele si baiatul de pe Culinar.ro si noi ramanem singure acasa; nu avea sens sa mergem si noi, ca era obositor pt bb si oricum , scopul e distractia de oameni mari, asa ca m-as cam fi simtit in plus cu Bia..Mai bine stam la mosie....

scriu din amintiri acum:

Catrinel, Oana a fost superba la botez, asa in alb cat despre plans, pentru mine botezul Biei a fost cea mai traumatizanta experienta de cand o am pe ea, sper ca nu si pentru ea....ma rog, asta e alta poveste, oricum, felicitari pentru micuta crestina

as mai scrie, dar am de facut curatenie in casa, desi chef=zero, deh, doar plecam de aici, nu?

o sa incerc sa pun si niste poze din weekend si sper sa apuc sa vad si ultimele poze anuntate pe aici, ca tare mult imi plac

hai ca incerc sa revin, daca nu, ne auzim mai pe seara

Shoshonica are nevoie de www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Noie sa stapaniti sanatosi casa si sa aveti o viata minunata acolo! Am vazut Baneasa din avion si arata super. Ma bucur mult pentru voi si sper ca nu o sa mai plecati la canguri. Sper din tot sufletul sa ramanem aici pe plaiuri mioritice si sa avem si noi o viata decenta!
Spor si inspiratie la decorari! Si eu viez la o casa si la un decor mediteranean. Imi imaginez ce obositor, dar frumos trebuie sa fie sa te ocupi de asta!

Va pup pe amndoua!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Mergi la inceput

poze aici

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

Noie sa stapaniti sanatosi casa si sa aveti o viata minunata acolo! Am vazut Baneasa din avion si arata super. Ma bucur mult pentru voi si sper ca nu o sa mai plecati la canguri. Sper din tot sufletul sa ramanem aici pe plaiuri mioritice si sa avem si noi o viata decenta!
Spor si inspiratie la decorari! Si eu viez la o casa si la un decor mediteranean. Imi imaginez ce obositor, dar frumos trebuie sa fie sa te ocupi de asta!

Va pup pe amndoua!

The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NOE, nervi tari si putere iti doresc!! Daca mama ta se ocupa numai de Bia si ATAT, tot e bine. Numai ca nu cred ca se poate, oder? te sms-uiesc de la nordsee

CAMELIADA, am vazut pe mami eleganta si bebe asortat! ma mir ca l-ati prins in poze… deci o secunda tot statea locului!!!

MIHASER, sandalele sunt de guma? (alea din filmuletz) Danke pt info cu Grecia, ma bate gandul pt la anul.

Sau poate mergem la SERJ parea frumos de tot acolo la voi!!!

DELIA, cu Rudy cine va sta cat esti la scoala?

NSHIRO, imi pare tare rau pt bunica ta! Si bunica mea a murit tot de cancer!! Sa fii tare… te imbratisez! Cu botezul… se pare ca a fost cam ca la noi! Abia astept sa vad pozele voastre…. Macar Maria a stat la nasa in brate…tot e bine! Pupici multi!

CIUF, MICAALSA, si eu tot in cada am tuns-o pe Oana. Cu parul ud. A fost singura solutie. Uoffff, a inceput acuma sa planga la spalat pe cap!!!

MARIANA o fi prin vacante?

Noi ne pregatim de plecare, trebe sa cumpar o gramada, as putea si de acolo, dar vreau eu asa, sa ma simt sigura ca am chestii macar pt 3 zile Oana doarme bine de 2 nopti asta ca sa zic si ceva de bine…

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Noe, sa aveti noroc de noua casuta si bafta la cumparaturi. Nu le lua pe fuga ca atunci dai gres ... incetulcu incetul e mai bine, acum doar cele esentiale. Va mutati tot la apartament sau la casa?
Am vazut si pozele de la tara, zici ca in jud. Alba ati fost? Cum se numeste localitatea?
nshiro, of doamne ... cancer. Cand aud mi se face rau ... cunosc tare bine ce greu e. Multa putere iti doresc, asa a vrut Dumnezeu sa fie.
Catrinel, vacanta frumoasa sa aveti, sa veniti bronzati, odihniti si cu muuulte poze.
Laura, sarcina usoara in continuare draguta. E sprinten tare bebele tau
alinaalex, deci nu trebuie sa ma mai invinovatesc ... vad ca nici tu nu dormeai noptile. Poate Marc recupereaza acum ce n-a dormit cat era in burtik . Si copii astia ... fiecare in felul lor.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput