Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

De cateva ore citesc pe net despre sindromul antifosfolipidic, iar n-o sa dorm in noaptea asta... Cred ca pana la urma imi mai fac niste analize, macar pentru linistea mea !

22s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata, burtici frumoase!
Sa stiti ca eu cred ca ii afecteaza si pe BBei caldura! Ieri nu prea am simtit-o pe bebelina mea, dar seara am iesit la un suc la terasa si apoi am mai stat cu niste prieteni pana pe la 12 noaptea. De cand am iesit la terasa fata a inceput sa se zbenguie!Asta inseamna ca i-a placut s ei la racoare, afara!
Azi am o sedinta de care nu prea am chef, dar n-am ce face...trebuie sa ma duc, si e la 11...cand incepe caldura cea mai mare
Sper sa se termine repede sa vin acasica la aer conditionat
Fetele, v-ati intors de la munte?

Pupici
O saptamana minunata!
Sarcini usoare si BBei sanatosi si frumosi!
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Hai ca eu sunt treaza de la 2.30 si nu de la caldura ca a mers aerul tot timpul ....nasol rau.
O zi buna va doresc.

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza...
anca - dar ce s-a intamplat???nu te-ai simtit bine?pupici.
si la noi e cald, nu am AC si zici ca esti in sauna. abia astept sa ma mut!!!
of...si mai avem asa mult...
pupici racorosi...sper...

Mergi la inceput

M-am simtit bine dar pur si simplu dupa ce am fost la toaleta nu m-a mai luat somnul.
Care dintre voi s-a programat la eco de 28 de saptamani?

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burtici :)
Ancule, sper ca totul e ok, sau s-a intimplat ceva de nu ai putut dormi?
Eu deja am antrenament, vorba sotului meu, pe cind vine bebe ma descurc perfect cu 3 ore de somn
Acuma nu dorm de caldura, inainte de griji si alte cele si tot asa...
Ieri va ziceam ca am fost la plaja si vreau sa va zic ca a fost mai bine decit in casa, eram linga padure, adia vintul, nici nu simteai caldura, pe cind in casa la 3 noaptea nu puteai respira de caldura.

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Eu inca nu...abia am facut-o pe cea de la 23 Si astept sa vad ce va mai spune voua la inca o morfologie...ca sunt cam multi bani! Peste doua saptamani merg la control si acolo imi fac echo obisnuita.

La noi sunt deja 34 grade afara, e crunt! de la ora asta!

Mergi la inceput

Pai asta nu stiu exact,se face eco normala sau trebuie tot 4d.O sa il sun azi pe dr ca daca trebuie tot 4d sa ma programez.

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

mie somnic........dar bine ca asta e ultima sapt pt mine la job
ieri am avut musafiri si am primit multe lucrusoare pt bebelina, asa de tare m-am bucurat!! deja au inceput sa se stranga o gramada!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 24+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Una dintre dr la care am facut morfofetala mi-a zis ca intre 28 - 32 de sapt se face morfofetala pentru depistarea retardului de crestere (4D 5 minute, cred). Cealalata dr. mi-a zis ca nu mai trebuie nici o mrfofetala, ci doar echo obisnuite, de monitorizare a cresterii, si de obicei imi arata si imagini 3-4 D de fiecare data.
Dr. la care sunt in evidenta mi-a zis ca la el pot sa fac echo obisnuite la fiecare control, daca va fi nevoie, adica din 6 in 6 sapt pana in luna a 8, apoi mai des, la 4 sapt.
Cele care sunt "speciale" 4D costa 250 RON, fata de cele obisnuite care sunt doar 60Ron, si daca nu e absolut a nevoie, eu nu as mai face "speciala" Din cauza asta am zis ca vreau sa astept sa vad ce va mai spune voua....ca oricum sunteti putin inaintea mea

Mergi la inceput