Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun, ca sunt cam ametita de la caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..'neatza fetelor...rapotez si eu cateva zile (doua mai exact)..in care ne-am bucurat si noi pe deplin de tati..ieri a fost ziua mamei mele am fost la masa..am papat mult, am fost la socrii, ne-am plimbat,iar am papat, etc...mancare daca se poate din ce in ce mai multa si mai consistenta..puiul meu este din ce in ce mai puternic..chiar ma doare acum cand ma loveste ..mai ales cand ii este fomika ma "bate" rau...nici eu nu am prea putut dormi..si nu din cauza caldurii sau a lui bebe..din cauza mea..am inceput sa plang din ce in ce mai des..de cate ori ma gandesc la bebe ma umflu de plans...ma simt din ce in ce mai emotionata...nu pot sa explic exact ce simt..nu ma mai deranjeaza vergeturile, kg-mele, etc...vreau doar un bebe sanatos, voinic si daca se poate cat mai aproape de termen...va pupic pe toate..eu astazi o sa intru mai rarutz ca ma apuc de mancarica si putina curatenie si dupa-amiaza am gimnastica si masaj..pupici ..o zi racoroasa si servici usor!!

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

tot vb Roxana de kg in plus: raportez: ink 2 kg in plus, deci in total 7 !!!! bine ca nu au aparut vergeturile ink
eu eco morfofetala nu mai fac, ci doar eco normala, 2D pe care le fac din 3 in 3 saptamani.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 24+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..lasa BB voi sa fiti sanatosi !!..sa dea Dumnezeu ca toate kg astea in plus sa ne ajute sa avem un bebe cat mai sanatos si voinic..asa ca stai linistita eu am luat mai multe ca tine
..fetelor saptamana asta fac 27 saptamani....DOAMNE AJUTA LA TOATE FETELE sa ajungem cat mai aproape de termen daca se poate chiar la termen..sanatoase si noi si bebe !!!...DOAMNE AJUTA!!!

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna dimineata burtici,sa stiti ca am venit si eu la raport cu kg. si am ajuns deja la 83kg ,am inceput sarcina de la 70kg,deci va dati seama acum de ce mi se unfla picioarele,bai da nu stiu ce sa mai mananc sa nu se depuna asa repede,dupa cum v-am mai spus norocul me e ca am 1.76h,asa ca nu sa vazut pana acum prea tare ca am pus pe mine dar cred ca intr-o luna voi exploda,oricum ma gandeam ca voi ajunge pe la 20 ca sunt eu mai solida,important e ca ma bucur de acest moment si sotul ma sustine,sa vedem daca ma cearta dct. pe 1 August cand am programarea din nou,poate retin apa,vom vedea,pupici!!!
Am uitat sa va spun ca am inceput de aseara sa folosesc spreyul ptr picioarele umflate,paraca le simt mai bine,acum plec sa imi fac pedichiura ca burta nu ma mai lasa

23+ Angelina

Mergi la inceput

roxana, multumesxc draguta!! si tie iti doresc la fel!!!
noi mai avem o zi si facem 25 de sapt, am intrat deci in luna a6-a!!!! cine ma intreaba de acuma zic ca am 6 luni
pupici

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Victo, este pt. sarcina, dar am citit la un moment dat la Roxana (RGE) ca a descoperit ca nu este- acum sper sa nu fi visat si sa va fi alarmat degeaba . Oricum la Sebi am folsit una pe care scria mare pe tub-sub nume- Specific MAternite. Pe aceasta scrie la instructiuni

Anca, nu trebuie 4D; de fapt, puteai sa nu faci niciuna pana acum, doctorii ecografisti ar trebui sa vada foarte bine ce trebuie sa vada doar din 2D. Eu tot sper sa ii vad fata f. bine, vineri dr. meu mi-a facut eco 2D si mi-a dat la sfarsit cateva imagini 3D. Eu am programata una la dr. Pop peste o luna si ceva (deci s-ar incadra in cea de trim. 3), dar este posibil sa renunt- nu stiu daca se mai merita sa dau aproape 4 mil. pe ea. Dr. meu ginecolog face si el ecografii si mi-a luat doar 220 RON (am mai fost o data la dr. Pop,am mai fost si la dr. Iosup de cateva ori, deci am aflat parearea mai multor ecografisti si toti mi-au spus ca este ok). Fata de cea de la 23-24 saptamani teoretic nu ar trebui sa mai apara modificari majore in morfologia fatului/formarea organelor ; de acum se urmareasc mai mult starea placentei, buna alimentare si oxigenare, pozitia copilului in vederea nasterii care din aceste saptamani se apropie...

4D poti sa faci daca vrei neaparat sa iti vezi tu minunea mai bine, mai frumos si mai clar...

Voi la ce laboratoare va veti face analizele de ultim trimestru???

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, dragutelor. Eu raportez 7 kilograme in plus. Aveam 58 cand am ramas insarcinata si acum am 65, la 1.67 m. Ma simt mai impanata, dar oricat de grasa ma voi face nu ma intereseaza, important e sa fie bine puiul meu.
Ref. la urmatoarea eco morfo, dupa ce am facut-o pe cea de 20 de sapt, dr meu ginecolog mi-a spus ca urmatoarea va fi la 28. deci imi voi face programare tot la Sanador, la dr Meclea.
azi m-am trezit mult mai binedispusa. In plus, puiul meu a miscat deja de cateva ori, fata de ziua de ieri. Cu siguranta este influentat si de starea mea de spirit. In plus, parca mi-a mai revenit putin si pofta de mancare.

Mergi la inceput

fetele din constanta am nevoie de ajutor!!!!! revin

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, ce frumos ca ai inceput deja sa primesti cadouri pt pitica. Eu sunt inconjurata numai de persoane cu conceptii din alea invechite ca nu tb sa cumperi nimic bebelului pana la nastere, in frunte cu ai mei. Noroc ca sotul meu e normal si nu crede in bazaconiile astea. Ieri i-am mai cumparat si noi cate ceva de prin Carrefour (unde bineinteles ca mersesem pt alimente ). Imi sunt atat de dragi hainutele lui Rares. Mi-l imaginez tot timpul imbracat in ele. Va spun sincer ca ma bucur enorm pt perioada asta de sarcina, insa de abia astept sa-mi tin puiul in brate. oricum, suntem niste fericite ca nu am nascut pe caldurile astea.

Mergi la inceput