Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Fetelor am fost sa imi cumpar nr 7 de la mami si am gasit acel remediu impotriva picioarelor umflate,se numeste ViaTromb(forte)?este o sticluta cu pompita dozatoare!!Am sa incerc sa o gasesc diseara la mall ca pe caldura asta ne_ar prinde bine un film,sper sa o gasesc si sa va spun cum e,va pup pe toate si va doresc cat mai multa racoare, mai avem un pic si trecem si peste asta!!

23+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
vad ca toata lumea recomanda produsele chicco...o sa imi cumpar si eu...sa vedem...eu am ramas cu vergeturi de la sarcina anterioara...poate are efect...
de caldura...ce sa mai zic?????ma coc!
filme n-am prea vazut in ultimul timp....
va pup dulce si racoros.
24+ eliza si stefan (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor uitati-va repede daca vreti pe National Geogr. arata cum se dezvolta gemenii si au ajuns la spt 24....!!

21+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

hai ca am intrat si eu "ca musca in lapte" cand nu mai e nimeni pe aici....

Adalia LA multi ani si nastere usoara!!!

Offff bebelul meu de 3 zile ma loveste in acelsi loc ...la noada...nu imi dau seame de ce si in ce pozitie este....mi-e cam frica un pic mai ales de la vestea lui ramonella....si mi se pare ca mai e asa mult pana marti dimin la 4D.....

21+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

eu m-am plictisit.........
afara e ffff cald si nu pot iesi.
la tv nu prea ai ce vedea, iar sa citesc ceva mi-e lene.

vine Luca Teodor
Roxana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am nimerit si eu pe NAtional Geographic exact la finalul emisiunii Imi place sa vad filme despre viata intrauterina.
O sa ies pe la 8 la un suc , ca m-am plictisit in casa de numai pot!

Pupici
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu am iesit azi, foamea a invins caldura. Am mancat ciorba de burta si vreo 2 bucatele de cartofi prajiti....desi pentru ei am iesit din casa, ciudat e ca eu nu suport cartofii, mai ales prajiti...

Ba chiar am si dormit vreo ora... lunga zi

Ma duc sa ma dau cu unt de cacao pe burta ca nu m-am dat de nici nu mai stiu cand...

22s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce fac, fetele?
Eu am fost pe la ai mei si parca nu mai am starea aia proasta pe care am avut-o de dimineata. Fetelor, chiar ieri am vazut "Diavolul de imbraca de la Prada" si mi-am reamintit de ce am hotarat sa intru in concediu atat de devreme. Am o sefa asemanatoare, insa este o oarecare diferenta. A mea urla non-stop iar cand intri la ea in birou tb neaparat sa ai agenda pt ca iti cere vreo 10 chestii si vb foarte rapid.
Va multumesc pentru propunerile de filme pe care mi le-ati facut. Am trecut si prin Carrefour si mi-am cumparat 2 carti. Fac tot posibilul sa nu ma plictisesc, pentru ca risc sa devin f f f nesuferita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu personal nu fac nimic important, am coborat pana in living si m-am uitat la jumate de documentar despre giulgiul din Torino, dar n-am rabdare sa fac nimic pana la capat...

22s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Apropo, vroiam sa va recomand o super carte (mie, cel putin, mi-a placut f mult desi unul din personajele principale a reusit sa ma scoata din minti): "Ratacirile fetei nesabuite" de Mario Vargas Llosa. Am citit-o intr-o singura zi.
Nici azi nu prea l-am simtit pe pitic (de vreo 2 ori l-am simtit). Oare si pe el il deranjeaza caldura sau mamica nesuferita ?
Acum astept sa termine barbate-meu ceva bun de mancare (tortellini cu smantana cascaval si branza topita - la cuptor). Dupa aceea cred ca ma retrag in dormitor, desi nu-mi este somn deloc.

Mergi la inceput