Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)
Raspunsuri - Pagina 11
slimatei spune:
buna dimineata
fetelor chiar vroiam sa va intreb; poate este cineva care ma poate lamuri. Voi credeti ca bb simt caldura ? sau ei simt ca noi ne sufocam de cald si le transmite starea de asta ...saracutii...eu una asa cred... spre exemplu ieri am fost la cumparaturi.. pe langa faptul ca nu am gasit nimic...am avut o stare foare rea de oboseala, nervi si , cred ca de la caldura, nu eram nici umflata, nici burticul incordat, ci doar niste impinsaturi si intepaturi prin burtici...credeti ca era bb? ii transmiteam starea?...oare asa se simte cand se misca ?dar asa de tare?
Azi -noapte nu am dormit toata noptea ca lumea..transpiram si mi-era o sete incontinuu...ma trezeam din ora in ora sa merg la baie si sa beau apa...si am mai simtit ca nu puteam sa dorm in anumite pozitii..caci ma intepa sau imi dadea impinsaturi ca un fel de jena, sau ca o durere..cum imi schimbam pozitia inceta...
imi puteti spune:Era bb?
azi dimineata tb sa merg sa-mi fac analizele si asa ce m-ai aveam niste intepaturi jos dar simtam ca si cum ar fi in uter jos..si aveam o frica... credeam ca sunt tot contractii caci eu inca nu am reusit sa aflu cum sunt aceste contractii...doar ca nu erau regulate ..erau niste intepaturi si atat...
de frica mi-am propus sa nu mai merg nicaieri azi ca si asa m-am obosit destul ieri si voi merge maine...
si am decis sa ma odihnesc si decand stau linistita si nu ma mai gandesc aiurea, vad ca s-au linistit apele...nu mai e nimic...
e totul ok, sau bb se face simtit?
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
Victo spune:
neata fetele!
azi o sa imi pun sotu pe fuga sa mearga la apart nostru s amai stranga molozu de pe acolo..sa vorbeasca cu ceva muncitori sa mai inaintam un pic ca de 2 sapt nu am facut nimic si fac crize de isterie daca nu ma mut la 1 oct.
eu nu prea mai am timp sa ma plicitisesc de cd avem nepoteii la noi- 2 ani jumate si 5 ani...va dati seama..toata ziua tre sa te ocupi de ei..plus de mancare...
hm...tanjesc dupa liniste deja..:)
peste 10 zile plecam la mare!!!!!!! inca nu mi/am luat costum de baie pe noile dimensiuni, dar mi/am luat o bluzita lunga din in cu care o sa stau pe plaja. si crema cu FP 50! asa ca voi veni tot alba, de frica sa nu ma patez de la soare.
v/am pupat.
o zi buna!
24+ piticul Stefanut
bb_yasmi spune:
CREEM SAU CINE MAI E DIN CONSTANTA, AM NEVOIE URGENTA DE UN NR DE TEL DE LA UN CABINET UNDE SE FACE ECO!!! E VB DE PRIETENE\A MEA GRAVIDUTA CARE E LA MARE SI VREA NEAPARAT UN DR BUN PT ECO!!!
MULTUMIM
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
fetelor Yasmina mea cand are chef de "shotron" imi trage cate una de o simt in toate partile burtii
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Stefi, nu stiu sa iti spun exact ce a fost. Ai grija sa nu se intareasca burtica si nici sa te doara. Daca zici ca dupa ce te-ai linistit a fost mai bine, posibil sa fi fost datorita oboselii. Incearca sa iti mangai mai mult burtica, sa vorbesti cu ea
Victo, distractie placuta! eu mi-am cumparat pt. la mare costum de baie special- de la Mothercare, a costat aprox. 1,6 mil- cu chilot si top gen bluzita. Am stat sub umbrela, nu am stat in chilot ci cu rochie,fusta sau pantalon peste (imi era rusine de picioarele celulitice ). Puteam folosi f. bine un top din bumbac..si ieseam muult mai ieftin. Tu esti mai slabuta, probabil ca o sa te lasi complet in costum de baie- sa ne arati si noua poze.
Am vazut costum de baie intreg si la Rococo, costa 1 mil si era de la Anita http://www.x.ro/detalii.php?cod=AM16 (vezi bebelusultau.)
Roxana, spor la bucatarie!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
CAMI ..daca la mine te refereai..nu nu am visat..intradevar prima crema pe care am cumparat-o de la Galenic scria pe ea cum zicea si VICTO..apoi cand mi s-au terminat mai multe si am plecat iar sa cumpar...peste tot pe unde ma duceam si intrebam de Galenic pt vergeturi toate farmacistele imi spuneau ca nu este pt gravide ..si mi-au aratat ..era o traducere lipita pe cutie si scria ca nu este indicata sa se foloseasca in sarcina...acum Dumnezeu stie ..prima clar scria pe ea la traducere ca poate fi folosita dar numai din luna a treia sau ceva de genul asta...eu oricum nu mai iau de la Galenic..am luat numai Olivella Mamma care este special pt gravide cu ulei de masline si Lineance tot pentru gravide.
ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
cami, explica-mi si mie "babeste" cum se simt contractiile!! te rog!! nu stiu ce sa cred, ori se lasa bebe jos si o simt de numa', ori......
poza eco bb si burtik
slimatei spune:
nustiu cum il simtiti voi..dar eu imi imaginam altfel ...defapt nu cred ca aveam o imagine..dar oricum nu asa...spre exemplu acum... am avut o sageata in partea dreapta a buricului... o sageata si gata...tot el era... as'noapte credem ca-si face loc ..si incercam sa-mi imaginez, doar ca eram prea obosita sa mai gandesc cum ar fi posibil sa se lungeasca dintr-o dara asa si nu zici ca era doar in partea dreapta sus ..sau in partea stanga jos..ci erau mici dureri pe rand un pic peste tot... imi imaginam cum impinge ficatul..rinichii ca mi i deplaseaza si stomacul mi-l impinge-n gat de nu-mi venea aseara nici sa mananc (defapt nici nu am mancat)pt. starea de care o aveam... cred ca abia acum imi vin mie simtomele de gravi
dar cum am deschis DC si am papat ceva s-au mai linistit apele...
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
anacami spune:
lenjerie pt. gravide Anita:
http://www.anita.com/de/en/148,1,0,0products-main.htm
Roxana, o sa caut si eu gama asta.Dupa cum suna pare ca o cumnponenta principala este uleiul de masline
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania