Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)
Raspunsuri - Pagina 12
anacami spune:
BB, nu stiu sa-ti explic, oricum sunt de mai multe feluri.
Cele nedureroase sunt, in general, atunci cand simti ca se contracta uterul- se intareste, se face ghem. Cele dureroase (care sunt periculoase) sunt atunci cand sunt periodice, te doare spatele,burta ca la ciclu,etc...
Stefi, poate isi face loc bebe pe acolo, se intind ligamentele,etc. Miscarile bebelusului nu ar trebui sa doara-asta daca nu iti apasa pe anumite organe mai sensibile, pe anumiti nervi, etc...
Eu siut cand se misca Stefania prin burtica la mine, imposibil sa o confund cu altceva- face valuri-valuri, uneori o simt ca pe un soricel ce imi misuna prin burtica, alteori se si vede cum face galme-galme; toate miscarile sunt placute pt. mine, nu ma doare nimic
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
anacami spune:
Roxana, waw, te apropii cu pasi repezi de cifrele magice ce incep cu 3.. Doamne-ajuta!!!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
creem spune:
BB Uasmi, eu am facut echo morfo la doua dr.
1. Care mi-a placut mai mult - dr. Peteanu: 664211, bd. mamaia, nr. 77
2. Dr. Ciufu - 511330, 0722393834, str. Bogdan Voda nr.11
Partea proasta e ca la ambele e cu programare, dar cred ca gaseste liber, ca nu e chiar ca la Bucuresti!
bb_yasmi spune:
cami, eu nu simt durere ca al ciclu, ci uneori cand se lasa bebelina jos o simt acolo ca pe ceva greu si daca o mangai sau o apas un pic pleaca. nu cred ca o fi contractie,. nu???
creem daca citesti mesajul da-mi un raspuns te rog!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
creem , saru' mana!! ea nu vrea morfo fetala ci un eco normal.
imi spui te rog si cat costa un eco?? 2D.
poza eco bb si burtik
pussi spune:
bb uite: http://www.lutescu.ro/
eu stiu ca dr. Ioana Lutescu e ff buna ginecoloaga, sunt sot si sotie. Daca nu reuseste sa sune intreaba la aspirante la INFORMATII UTILE CONSTANTA!!!
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Victo spune:
DECI, ROXANA, sunt f asemnataoare ambalajele la cremele acelea pt vergeturi..tot asa cu verde. una e concentre vergetures...si nu e pt gravide, cealalta e specific vergetures si e pt gravide.
24+ piticul Stefanut
bb_yasmi spune:
PUSSI multumim frumos!~!! cum a fost la munte?? nu pove nimik?? zi-mi si mie unde ai fost ca si noi vremmsa mergem al munte, dar undeva aproape!!
poza eco bb si burtik
mihuta spune:
'mneatza
am baut la apa azi noapte de m-am rupt, noroc ca aveam langa pat, ca sa nu trebuiasca sa cobor la bucatarie...
cat o mai tine caldura asta, frate ?
22s + Sophia