Ce inseamna de fapt un parfum bun ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cea mai buna idee este sa intrati intr-un magazin unde gasiti testere - puteti sa va alegeti ce va place voua personal.

Gusturile nu sunt comune - e posibil cuiva sa-i placa foarte mult un parfum, altuia nu.
Eu le-am cam incercat pe toate, nu sunt fidela unui anumit parfum, oricat de bun o fi (desi recunosc ca la Flower by Kenzo- cel rosu sunt la a doua sticla :), desi prima vaianta - cel floral nu mi-a placut deloc) - in rest aleg dintre noutati.
Acum am Dolce&gabbana - The one si Nina Ricci- Nina (asta ultimul l-am luat mai mult de fun), si un Ethernity Summer (parca mai zicea cineva de el).
Mai am o trusa mica de Dior cu parfumuri - pentru deplasari, sa nu car ditamai stcla de parfum dupa mine.
De exemplu Armani - varianta masculina Black Code e super, insa cea pt dame mie nu mi-a placut in mod deosebit.
Givenchy mi se par destul de "grele" ca miros.
Eu le iau numai din aeroporturi asa ca nu-mi pun problema sa nu fie in regula.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele,va citesc si imi mai amintesc ce mai am eu in colectie

Adina,si mie imi plac mult parfumurile barbatesti.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Fetele,va citesc si imi mai amintesc ce mai am eu in colectie

Adina,si mie imi plac mult parfumurile barbatesti.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Tot din colectia celor barbatesti mai imi place Allure sport de la Chanel.
Pentru barbati, ovcorz.
Eh ca la parfumurile barbatesti nu ma pricep totusi prea bine - in afara de astea doua mai stiu cateva vechi ok - oricum, daca am de facut ceva cadou ma descurc automat si invariabil cu Black code-ul lui Armani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by juliacosma

CrisaS ,"Light blue" persista? pt ca foarte multe fete (din Romania) zic ca nu tine foarte mult; poate ca nu e original de aceea nu persista,nu?

Absolut!!!
Deci pentru mine este unul din parfumurile care persista cel mai mult .Este fresh si pe-ala is simt chiar si eu ti se impregneaza in piele , chiar si facind dusuri e un parfum super. Ala da parfum bun. Insa am sa va spun ceva nu stiu daca s-a ajuns in Romania cu ele dar cei care fac parfumuri in cada l-au imitat foarte bine si cutia si sticla si contiutul. Aici in NY este un loc und epoti cumpara parfumuri en-gros dar se cumpara si en-detail. Acum 3 ani era bine.Acum din ce in ce mai multe parfumuri sint facaturi. E o intreaga nebunie acolo.Eu deja am luat plasa cu vreo 3 parfumuri insa sint de bun simt si ei stiu ca le fac in cada si mi-au dat banii inapoi.Nu mai iau de-acolo.Acum servesc doar de la Sephora.Acolo clar sint originale. Daca stii f bine cum arata sticla si ai acolo mici secrete in a recunoaste parfumul original..e foarte bine pentru ca poti sa depistezi facaturile.
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cel mai mult depinde cum sta parfumul pe pielea ta. De asta e f.f.f. important sa le incerci pe piele, nu pe hirtiutele de tester pe care le au in magazine. Daca nu ma lasa sa le incerc direct pe piele, sorry, dar ies imediat din acel magazin. Cite parfumuri nu am primit cadou si le-am cadorisit mai departe numai pentru ca efectiv nu miroseau bine pe pielea mea!

Sint site-uri de parfumuri cu parfumuri foarte bune, originale, nu e risc sa iei facatura. Cel putin eu nu am patit-o inca (desi e drept ca nu am luat multe de pe net).

Mergi la inceput

Da adevarat e ca cel maiimportant e cum miroase pe pielea ta.Si sint parfumuri care mie nu-mi plac cum miros pe mine dar imi plac atunci cind le simt pe alte persoane.
Si eu personal de pe net nu prea as avea curajul sa cumpar.E parerea mea.Am luat teapa asa dar pe net.Cel mai sigur e sa le iei din magazine mari unde sint foarte multe sau din duty free.
Insa acolo sint cam scumpe.
Crisa

Mergi la inceput

Si mie imi place Allure Sport dintre cele barbatesti si mai nou i-am luat sotului meu Egoiste-Chanel care este bestial..ador sa-l miros cind se da cu el..si plus de asta persista foarte bine.
Adevarul e ca am sesizat ca parfumurile berbatesti persista mult mai mult decit unele de dama.
Julia pe parfumurile mele scrie made in France , am si unul made in U.S.A dar sta acolo intepenit de cind l-am luat:)) respectiv Elizabeth Arden-Provocative Woman este oribil..In rest singurul parfum pe care scrie Coty este Pret a Porter-pe care eu il iubes si mi-l iau de cite ori merg in Romania.Inca imi place.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Mie imi place Simply/Clinique , in schimb sotului mei i se pare oribil, si am fost intrebata ce parfum folosesc.
Armani Code, Givenchy imi placeau asa de mult dar de cand am ramas insarcinata si am nascut imi fac greata, mi se par foarte dulci ( pacat ca am sticle de 100 ml aproape pline)
Ce a inceput sa imi placa - Sun de la Jil Sanders ( parca)

In concluzie, depinde de stare si de cum se comporta parfumul pe pielea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pe mine m-a innebunit de tot "Narciso Rodrigues".

Mergi la inceput

Cine e Narciso asta care innebuneste lumea?
Eu n-am dat inca de el...sau el de mine.

Mergi la inceput