Ce inseamna de fapt un parfum bun ?
Raspunsuri - Pagina 3
A_Iulia spune:
Bineeeeee am sa-l caut si eu, daca EL nu m-a gasit inca.
In duty-free-ul din aeroport? Este?
Adina +
Olivia 04.03.2004
april spune:
Adina, nu stiu daca este in duty free. Nici eu nu auzisem de el, anul trecut mi l-a trimis fratele meu din State. Cica e nou. Eu l-am mai vazut in Sephora (Bordeaux) de curand. Dar e bestial.
Eu greu imi gasesc un parfum sa-l suport....am pb cu colecistul si de cele mai multe ori ma ia o durere de cap de la diverse parfumuri. Ei, de data asta chiar m-a luat o "durere de cap"
de tare ce-mi place.
ooana spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Originally posted by silvia_popa
Crisa, poti te rog sa-mi spui despre care 3 parfumuri vorbesti tu? Eu sunt la faza de experimentare, inca nu am gasit ceva de care sa zic 'asta este!'. Pentru mine, un parfum bun e acela care persista, dar in acelasi timp discret, interesant, potrivit mie, etc
Silvia
...si al treilea este Coco mademoiselle -Chanel , care momentan a devenit preferatul meu. Este si scump dar oricum nu se compara preturile din Romania cu cele de aici.Crisa
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
aici m-ai nimerit...e preferatul meu,intotdeauna am o sticluta...e in competitie cu Organza, care e mai duce, dar totusi mirosul imi place la nebunie!!!
parfumurile care imi plac, cum sunt cele 2 de mai sus le am intotdeauna...restul le mai alternez...acu am L'eau par Kenzo, imi place, de vara e fresh!!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
quote:
Originally posted by hannen
Am folosit si Poisson-CD(printre putinele parfumuri dulci care mi-au placut)
Hannenmamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
uf, de asta uitasem
...o nebunie, super miros si foarte persistent... pentru ca l-am terminat de ceva timp...trebuie sa imi fac "stocul" am observat in general ca sunt anumite brand-uri care se detaseaza ca persistenta...cum ar fi Dior, Chanel, Givenchy...sau cel putin asa mi s-a parut mie!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Criss75 spune:
Momentan folosesc J'ador de la Dior si "Love in Paris" de la Nina Ricci. E super, imi place la nebunie, insa parfumul meu de suflet ramane Poeme de la Lancome.
CrisaS spune:
Asta seara mi-am luat Sheer Veil-Vera Wang..este absolut superb.Daca aveti sansa , incercati-l..bestial este.
Crisa
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
merdeneaua spune:
Hop si io! I love love-Moschino (acu, de vara, fresh, yummy), Armani Code (tot de vara dar mai pe seara), DKNY (orice, oricand, oricum) Chance-Chanel, Dior (orice oricand, oricum dar mai ales La Dolce Vita atunci cand vreti sa fiti sexy, sexy, stiu ca ma vrei - mirosul parfumului chiar aduce cu bombonelele alea marunte si diferit colorate la cutie de pe vremea lui Ceasca, imi scapa numele), Cool Water-Davidoff. Aaa, cand eram fumatoare am primit din Anglia un Ultraviolet de la Paco Rabane sau cum se scrie - nu stiu cum sa va explic, neutraliza mirosul de fum din haine si par, mai ales la discooo - dar nu seamana cu niciun parfum Ultraviolet din zilele noastre. Ar mai fi dar imi scapa. Revin dupa un F5 pr cortex;)

mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas