Ce inseamna de fapt un parfum bun ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

A-ti mirosit Atraction -Lancome? este ultimul parfum primit de la sot, si nu stiu cand sa-l folosesc. Mi se pare dulceag, si nu l-as folosi in parc cu fetita.
Penultimul este Dune si sticla aproape plina pt. ca iarasi nu l-as folosi oricand, numele inspira sa ma dau cu el numai la mare, desi avem nisip in parcnu m-as da.
Acum ma dau cu pour femme -lacoste si cateodata hugo boss-deep red, altele nu as vrea sa mai cumpar pana nu le termin pe-astea.
Stie cineva cat au termenul de garantie? in general? ca pe ambalaj nu scrie, sunt luate de la duty free din aeroport, sigur originale.
si cum se folosesc in general, adica stiu ca fresh poate fi de zi, casual, office. oriental-spicy de seara, si restul...?
Intreb cunoscatoarele

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara la fete!!!
Eu cred ca un parfum bun este cel pe care ti-l cumperi di a doua oara, si a treia oara...
Mie imi plac Coco Mademoiselle (tocmai m-am hotarat sa mai imi iau unul ca sa nu raman in pana) si Hot Couture de la givenchi din care in permanenta am unul intreg + unul inceput. Preferatele mele. Mai am Amarige Mariage, Boss Femme care imi plac foarte mult.
Cu muuuuuult timp in urma (sa fie vreo 10 ani) m-am indragostit de Yvresse de la Yves Saint Laurent. Mi l-am luat acum o luna, dar nu mai imi spune nimic... cred ca am sa il dau mamei... Asa ca... la vremuri noi, parfumuri noi. Sau poate atunci nu stiam cine sunt...
O adiere parfumata la toate fetele!!!!!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Un parfum bun va fi intotdeauna un parfum scump. De ce? Pentru ca un parfum bun inseamna ani de cercetari si testari de extracte naturale. Un parfum care nu miroase a alcool dupa cateva luni sau care are un iz sintetic.

Personal am mers intotdeauna pe principiul un singur parfum da'de calitate decat mai multe si de proasta calitate.
Stiti in vremurile cand nu imi permiteam un parfum bun preferam sa raman cu pielea curata spalata doar cu apa si sapun decat sa pun pe mine un parfum ieftin.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

[quote]Originally posted by merdeneaua
.....dar mai ales La Dolce Vita atunci cand vreti sa fiti sexy, sexy, stiu ca ma vrei - mirosul parfumului chiar aduce cu bombonelele alea marunte si diferit colorate la cutie de pe vremea lui Ceasca, imi scapa numele), .....
_

"CIP" se numeau bombonelele, stiu mirosul si mi-aduc aminte ca nu-mi placea.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am descoperit Prada si imi place foarte tare si acum vara mai folosesc Ultraviolete summer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuby68 spune:

quote:
Originally posted by juliacosma

Am mai aflat ceva azi: ca parfumurile care au scris pe spate "Exclusive to COTY"sunt parfumuri "populare", adica nu sunt originale, nu?

Eu am un parfum IsaBELLA ROSELLINI tot pt COTY, made in Spain si nu tine mirosul decat 1 ora :(

CrisaS, pe parfumurile tale ce scrie?...si eu am un prieten care o sa-mi aduca parfumuri originale si vreau sa stiu la ce sa ma uit.

Merci!!!!!

Si eu am avut Isabela Rosellini rosu ,tester , mi-a placut tare mult si persista mirosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

n-am prea citit opinii despre parfumurile barbatesti, si tocmai sunt in cautare...Givenchy Blue Label m-a atras dar nu destul...ce folosesc partenerii vostri si vi se pare bun.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Ultimele doua care mi-au ramas in olfactiv: Dolce Gabana" Blue Light" si Chanell "Coco Mademoiselle"...persista,sint fine...

Mergi la inceput