Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pe Alex l-am serbat la Mc Donald’s. Eu am cam fost dezamangita de servicii. Alex a fost in al noualea cer. Am pus cateva poze din cele primite de la ei. Eu inca nu l-am descarcat.
I-am luat cadou role. E tare incantat de ele. Dupa ce i le-am pus in picioare am zis ca anul acesta nu are nici o sansa sa stea drept cu ele. Noroc ca sunt reglabile. Copilul e incapatanat asa ca s-a chinuit pana a reusit sa se ridice singur si sa faca cativa pasi. Noi nu i-am dat nici o sansa dar ne-a demonstrat ca se poate. Din pacate va incalta rolele doar cand are timp sotul si la inceput doar prin casa. Eu nu pot sa il ajut, iar bona nu are rabdare.

Eu nu pot sa dorm. Nu mai suport caldura. Si pitica cred ca imi face inventarul la organe.

Si ca a fie tote ok, s-a trezit si Alex plangand. Spunea ca il mananca manutele si picioarele si a inceput sa le miste foarte repede. Nu stiu ce poate fi. I s-a mai intamplat intr-o noapte cu ceva timp in urma. Trebuie sa mergem la medic.
Anya poate ma poti ajuta cu ceva sfaturi.

Si mai am un of: la bloc sunt 2 caini. Unul latra ca nebunul toata noptea. Imi vine sa chem hingherii la el ca m-am saturat.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata mamici.
Bine eu m-am trezit a doua oara acum. Pleaca sotul la 6 la munca si inevitabil ma trezesc si eu si dupa ce stau putin, manac si ma uit la televizor adorm iar. Azi am bagat si o masina la spalat inainte sa adorm.
Mai am 4 zile pana la DPN, dar numai pot de caldura si imi este foarte greu sa stau in pat. Nu mai imi gasesc nici o pozitie si in plus transpir de zici ca stau in sauna.
Desi ma gandesc cu teama la momentul cadn va incepe travaliul, abia astept sa inceapa odata si sa scap si eu. De 2 zile m-au luat niste dureri mari de burta si de mijloc. Dar nu ca niste contractii, pur si simplu dureri, asemanatoare cu cele de la ciclu. Cred ca se apropie momentul.
Pupici.

Diana 39+ si Cristiana Maria
mai avem 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hop si eu pe net in sfarsit mamik!
Ne-am simtit asa bine ca ieri dimineata ne-am intors deja acasa, dar abia acum am gasit timp sa mai stau si eu putin pe forum. Gogoshik mea nu e deloc asa cum ma asteptam eu...adik grasunik. Se pare ca la noi ecografia nu a functionat absolut deloc la estimarea greutatii. Dintr-un "bebe foarte mare" asa cum se exprima dr de fiecare data am nascut o papushik mica de 3.100 kg, 52cm, scor Apgar 9, nastere naturala fara anestezie.

Despre nastere o sa va povestesc cu alta ocazie dar vreau sa spun ca intr-adevar nu exista sentiment mai frumos decat atunci cand iti vezi prima oara copilul. Orice durere dispare!

Acum suntem deja acasa, incercam sa papam tzitzi dar e cam greu ca am facut deja rani destul de mari, asa ca am mai incercat si cu biberon ca sa nu suferim cumva de foame. Bebe este foarte somnoroasa si ieri dupa ce am ajuns acasa a dormit aproape 7 ore fara pauza, timp in care am incercat de muuuulte ori sa o trezim si nu a vrut.

Ma declar o mamik putin cam nestiutoare asa ca o sa mai cer si eu sfatul mamicilor cu experienta.

Am pus poze cu Denisa Maria la semnatura!

mamik de Denisa Maria

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si felicitari tuturor mamicilor 'proaspete'! Si nastere usoara celor care urmeaza sa nasca azi.

La mine a venit mama, deci voi recupera mai tirziu ce ati scris. Cu analizele stau foarte prost, nu cred ca ma lasa dr sa nasc in saptamina 40: titrul de anti-A a crescut, iar glucoza din urina e 300 (in loc de maxim 50). Ma gindesc ca si bebele asa o sa stea iar in perfuzii pina isi revine cu glicemia ... macar de n-ar cobori sub pragul critic de 30. Joi merg la dr sa vedem cum stau.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata! dupa o noapte de cosmar cu arsuri, insomnii si o stare aiurea.Ma ustura corpul pe dinauntru, nu stiu cum sa spun, mancat niste pepene, am baut apa, ma incerca si o raceala, of, of, mai, mai...

Brazuca, bine ati venit acasa!

Ioana, imi pare rau sa aud ca analizele isi fac de cap!

La multi ani bbilor care ieri si azi au implinit/implinesc o luna!Sa fiti mancaciosi si cuminti!

De azi a inceput zodia leilor, vai de capul nostru!Sa vedem cine da startul!

Vreau sa anunt ca miercuri cel tarziu NU o sa mai fiu insarcinata!.Daca babyboy nu se hotaraste sa iasa singurel, miercuri ma duc la declansare!

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Ioana75 - imi pare rau ca nu ti-au iesit analizele prea bune, iti doresc multa sanatate si sa treci cu bine peste tot si bebe sa fie sanatoasa, frumoasa si voinica!

A venit si la mine mama, de fapt, am fost noi in week-end la tara s-o luam. Am avut ceva emotii cu drumul si statul acolo peste noapte, dar pana la urma vad ca bebita a fost cuminte si n-a vrut sa vina de urgenta.

Iar azi o sa merg sa ma vada prima oara medicul cu care nasc - dr. Corina Grigoriu, pentru ca dr care mi-a urmarit sarcina si cu care am nascut prima oara, dr Badiu, a plecat deja in concediu.

Felicitari mamicilor!
Apropos de ce zicea brazuca mai devreme - toate suntem sau am fost la inceput mamici incepatoare. Dar eu cred ca cel mai important e sa nu-ti pierzi firea si am citit eu undeva o chestie care mi s-a parut geniala: orice-ai face, TU esti cea mai buna mama pentru copilul tau!

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 10 luni
si in sapt.39 cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mai, mai, pagina 2???? Nu mai aveti limbarnita? Sau de acum sunt si multe mamici care nu mai au timp de stat pe forum...

La noi toate bune, caldura mare, dar inca respiram. De vreo 3 zile au aparut niste dureri noi in zona lombara, nu stiu ce reprezinta, sani is umflati iar sfarcurile ma ustura...o fi semnele alea bune (?) habar n-am! Azi mergem la doctor sa mai vedem ce si cum.

Ne vedem peste 5 zile cel muuult!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata! ca eu acum m_am trezit!
Brazuca felicitari pentru printesa! E p dulcica si am impresia ca seamana, cu mami nu?
Uff , fetelor e invidia cat casa pe capul meu cand va vad cu bebeii in brate si eu cu bidonul la inaitare! Lasa ca mi_o venii si mie randu'!
Ilenuta apropo de raceala ce te incearca, parca spuneai ieri de pasiunea cu gheata..s_ar putea ca de la asta sa fie!
Simo daca simti ca se apropie momentul muulta bafta!!

Nu v-am povestit de nunta de sambata! A fost super frumos, toate bune, m_am dus ca o zana pe tocuri...pentru priama oara in ultimele 6-7 luni! Am rezistat eroic vreo 5-6 ore pana mi saufacut picioarele butuci!! Apoi mi_am pus pantofii de schimb! In viata mea nu mi_am vazut picioarele in halul ala (noroc ca aveam o fusta lunga) cred ca erau umflate de la glezne pana la fund!!! O sa incerc sa pun niste poze (nu cu piciarele, cu mine!) Aa si tot pentru prima oara in ultimile luni am dansat pe rock'n'roll! Eu cred ca e super ridicol sa vezi o femeie cat casa cu ditai bidonul dansand, imi da imaginea unui elefant intr_un magazin de portelanuri, dar chair nu mai puteam sa stau pe scaun si am descoperit ca daca fac abstractie de burta, totul e ok, ideea e sa nu te vezi!!!

MADA 34+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mada s-ar putea sa ai dreptate!

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ioana eu nu inteleg mare lucru din rezultatele la analize, sper sa fie totul bine!

MADA 34+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput