Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo78 spune:
Ile nu e de la gheata, ca eu mananc gheata de cand ma stiu, inclusiv iarna. e o "perversiune culinara" Cred ca am mai spus, frigul nu e factor determinant, e factor favorizant.
Mi se pare mie sau miercuri e iar ingramadeala in "sala noastra de nasteri"? Sa vad pe cine mai cuprinde flama...dar pana atunci pentru fetele programate.
Ne vedem peste 5 zile cel muuult!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
Simo78 spune:
Mada pentru urari, dar cred ca e mai mult wishfull thinking, ca nu ma simt foarte bine sa dam buzna peste el, si tot mai sper ca o sa iasa singurel........ce ti-e si cu mintea asta a omului
Ne vedem peste 5 zile cel muuult!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
Ashera spune:
Buna dimineatza. Si eu dupa o noapte ingrozitoare, cu dureri mari de burta, mai ceva ca la ciclu. Nici in pat parca nu mai pot sa stau. Brazuca, frumoasa gogosika ta. . Mada, super te-ai distrat la nunta . Simo, nu mai e mult. Tinem pumnii . Ioana, imi pare rau de analizele tale. Iti doresc multa sanatate, si tie si bebelului . Ile, atunci miercuri sa fie !
37+
Christian
ilenutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Mi se pare mie sau miercuri e iar ingramadeala in "sala noastra de nasteri"?
Stii ca la noi se naste in gashka!
Nici eu nu cred in asta cu curentul, frigul, etc.Am luat niste paracetamol si tantum verde.Poate ma invrednicesc sa ies la farmacie sa imi iau niste oscilo!
Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)
paticut spune:
Fetelor am primit Sms de la Andutzy.. intra acum in cezariana.. au oprit-o la Medlife....asa ca in curand mai avem un baietel in lista....
Bafta multa si Doamne Ajuta....
paticut 37+ cu Rares
madabout2003 spune:
Mi_am pus niste poze noi la semnatura, cu caruciorul, de la nunta si cu protectia de pat care m_am laudat mai demult ca am confectionat-o singura!
Andutzy nastere usoara si bebe sanatos!
MADA 34+, cu Emily
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1
Pinacolada spune:
Buna! eu sunt o mamica de septembrie si am venit in vizita pe la voi pentru a intreba daca a nascut cineva la Euroclinic sau va naste?
Cum e, merita banii?
FELICITARI PENTRU PROASPETELE MAMICI! MULTA SANATATE SI NOROC!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Samurai-lady spune:
Buna fetele !!!
Pupicei noilor bebei si laptiku mult mamikutzelor.
Noi tot 2 in 1,dar suntem abia in 38 sapt si 5 zile.Au ajuns si parintii mei cu bine aici si poate vrea sa iasa bb2.
Va pupilim.
Samurai-lady 38 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Samurai-lady spune:
ANDUTZY -facem si noi galerieeeeeeeeeeeeeeeee !!!
Samurai-lady 38 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D