Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am intrat sa va dau o veste mareee: ieri a fost una din cele mai fericite zile din viata mea. Victor a inceput sa suga la san. Dupa 8 zile de biberon acum simt si eu fericirea de a-ti alapta copilul. Ma impacasem cu ideea ca ma voi mulge, dar cand il vedeam cum cauta sanul cu gurita mi se rupea inima. Asa ca am asteptat un moment sa fiu singura, odihnita, linistita, el sa nu fie ff flamand, dar nici satul si...AM REUSIT!!! Nu va puteti inchipui fericere mai mare! Sigur, nu am experienta in domeniu, ma intreb daca suge dstul, dar faptul ca doarme bine, ca-mi simt sanul gol ma bucura si cred ca e un semn ca papa bine. Eu ii dau sa suga doar dintr-un san la fiecare supt. Si stam cam un sfert-jumatate de ora. Apoi doarme si cate 2-3 ore. Acum, pentru ca e cald si pentru ca nu ii dau ceai il mai trezesc eu la o ora-o ora jumatate si-l alpatez, ca sa nu se dezihidrateze. (asa ma gandesc eu, cred ca e bine) Ne chinuim putin cu ragaitul, dar recunosc ca noaptea nu prea mai insist, cand il vad ca doarme. Gresesc? Adica...gresesc tare?

Pentru ca in camera lui sunt 32 de grade azi am stat cu geamul deschis dimineata. Ma gandesc si in noaptea asta sa-l las deschis. Oare e bine??? De ce tr sa-i scoatem afara progresiv. Pai eu, daca stau cu geamul deschis ore intregi...inseamna ca ca nu e bine? Of!!!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

paticut

oana, nici ca puteai sa ne dai o veste mai buna! bravo tie! si lui victor, ca stie ce e bun. nu trebuie sa-l trezesti tu, lasa-l sa doarma cat doreste, ca nu e fraier sa stea flamand sau sa rabde de sete. noaptea poate dormi si 6 ore si nu e nevoie sa-l trezesti. si...nu trebuie sa stii cat mananca...important e ca e multumit si ca ia in greutate. nu te lasa, acum ca ati inceput asa.
si, sigur, poti sta cu geamul deschis noaptea. noi numai asa dormim. iar ziua...cu AC deschis.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mai am o intrebare: oare faptul ca sunt constipata afecteaza pe bb?
A! Si inca una: imi curg sanii f tare, zici ca-i robinet. oare de ce? Ma gandesc ca pierd atata lapte. ce sa fac? sau...tr sa fac ceva?

Astept sa se trezeasca Victor sa-i fac baie. E un moment tare placut.

Felicitari noilor mamici. Puiuti sanatosi si mancaciosi. majorete pentru fetele in asteptare. de maine incep leiutii sa se nasca. Sa vezi acolo temperament. Am eu unul nascut chiar maine. Asa ca stiu ce spun.
(Azi fac 6 ani de casatorie. Nu-mi vine sa cred ca am doi copii. Parca intr-un timp asa scurt s-au intamplat atat de multe)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

oana, nu-l afecteaza cu nimic pe bb faptul ca tu esti constipata.
si este f bine ca iti curg sanii.bucura-te! inseamna ca sunt plini de lapte. nu ai ce sa faci, decat eventual sa-ti pui tampoane pt sani in permanenta (eu asa fac, ca altfel mi se pare destul de neplacut sa ma umplu de lapte tot timpul).

lavinia, am vazut pozele cu micuta lorina. e o frumusete de bebelus. sa va traiasca!

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

off topic: am citit povestea soniei, fetita lui kay, de la mamici de mai-iunie si m-a impresionat f tare. s-a nascut cam in acelasi timp cu arina si are ceva probleme, destul de grave. acum este internata la IOMC, respira singura, dar are o infectie severa si asta impiedica deocamdata sa fie operata...of, ce-o fi acum in sufletul parintilor...

abia acum realizam cat de minunat e ca avem copii sanatosi. ea este una dintre multi copilasi cu probleme, dar "unde-s multi puterea creste", asa ca poate reusim s-o ajutam si noi, macar putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Ghinetz la cat mai multi ani impreuna, sa fiti fericiti si toate cele bune, sa va bucurati de copilutzi. Si felicitari pt vestea cea buna cu alaptatul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simo78 multumesc de incurajari
Celor care nu au nascut nastere usoara, iar celor cu bebei, nopti linistite si sa pape bebelusii tot si sa fie cumintei.
Va pe toate si abea astept sa ne recitim!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeni37+

Mergi la inceput

am pus un link cu pozele arinei pe adresa comuna.

cu aceasta ocazie le-am admirat doua papusele: pe sonia a lui anto (care, la prima vedere pare ca seamana cu tati) si pe ingrid a cristinei. sa va traiasca printesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Jeni, bafta multa, nastere usoara(indiferent daca e cu epi sau nu) si sa ne dai cumva de veste cand se intampla marele eveniment! Daca se intampla miercuri dimineata, s-ar putea sa ne aducel piticii pe lume in acelasi timp!

AndraSapt38 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Alina ti_am admirat "petitele" si sunt asa frumoase..! Mi se pare ca Arina seamana enorm cu Anya! Sa iti traiasca, sa fie sanatoase si sa iti aduca numai bucurii!

MADA 34+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc frumos fetelor pt urari!

Felicitari tuturor fetelor care au nascut si multa, multa sanatate lor si bb-ilor!

Carmen la mine vad ca nu prea se mai poate asa ca maine fac si bagajul bebelinei. Si pt mine mai am cate ceva de pus in bagaj.

Deni ce fumos povestesti tu acolo despre Tudor. Imi place sa citesc despre bb-lusi.

Mamii felicitari pt buric. Imediat te auzim si pe tine ca se suceste in patut.

Luna ce cunoscut imi suna “In rest sunt obosita, dorm din ce in ce mai greu, ma dor oasele jos de mor, nopate cand ma intorc mi-a zis al meu ca oftez in somn de durere.”

Paticut dr mea de aici de saptamani bune imi tot spune ca pot sa nasc in orice moment. Eu speram sa nasc in 15 august dar acum sunt mai realista si sper sa ajung la 1 august. Pana la urma nu conteza cand se intampla. Important e sa fie bb-ii sanatosi.

Andra eu am vorbit la Medlife si nu mi-au spus ca oferta e pana la 1 august. Acum daca bb vrea sa stea mai mult asta este desi eu nu cred.
Poate nu nasc pana te externezi si aflu si eu de la tine cum este acolo.

Jeni
cateva si de la mine.

Lavinia eu reusesc sa fac 28-29 de grade in camera dar pt mine parca nu e de ajuns. Sunt nascuta iarna si imi place frigul.

Oana felicitari pt reusita si “La multi ani!”

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput