Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

hai ca bag viteza la scris ca iar uit ce am vrut sa spun...
multumim frumos pentru felicitarile noastre,i-am spus si bulinei si va transmite un zambet din coltul gurii,e artista la realizarea lui
felicitari mamicilor care au nascut!s-a deschis iar conducta!sa fie bb mancaciosi sanatosi si fara colici(pe mine ma dispera colicii astia,mama lor!)
anto LA MULTI ANI pt Sonia!.milioane de luni cu sanatate si numai bine!
nico La multi ani pt alex!uite ca ai ajuns si la 36 sapt.lasa ca ramane a mea singura prematura de pe lista.ce ma bucur ca te "vad"mai linistita.
andra incearca sa mulgi sanul respectiv mai mult dupa fiecare alapatat,va intelege ca e nevoie de mai mult lapte si se apuca de produs
luna ne ti iar pe jar,abia astept sa aflu numele.
si noi vrem sa-i mai punem numele de maria elisei,dar cum inca nu ne-au venit actele de la buc mai asteptam...
jadi nu stiu daca sunt prin buc,dar ar trebui sa fie,eu am luat din ungari ,din burete,o perna triunghiulara din burete pe care i-o pun elisei la spate.sta f bine in lateral cu ea.felicitari pt vlad cel mancacios.

eu pe lisa o tin numai in body si merge AC non-stop.il opresc doar la baie si o ora dupa.afara nu ies cu ea decat dimineatza devreme la 8.seara nu mai ies,am fost odata si a fost tare agitata dupa.

alina si bulina elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

De dimineata ma chinui sa mai scriu si eu ceva, am citit pe bucatele si neuronii tot asa sunt... in bucatele

Felicitari noilor mamicute, sa va fie bebeii papaciosi si sa fie norocosii care scapa de colici

La multi ani si la mai mare sarbatoritelor care au implinit o luna de viata

Multa bafta fetelor care asteapta marele moment

Lia noi am luat o hardughie de AC, pe la vreo 10 mil, care poate si dezumidifica aerul sau chiar incalzi (va fi bun si la iarna ). Deocamdata suntem multumiti de el, adica de la 34 de geade fara AC, acum avem in jur de 30/32, ca nu-l dam la temperatura prea scazuta si nici nu vine aerul direct in camera.
Nico deocamdata face fata, avand in vedere ca am luat o chestie Platinium. Sa nu mai spun ca trebuie sa raceasca aerul supercald din balcon ca sa ne bucuram noi de racoare.

Ioana mare aventura si cu Rh-ul asta Pana la urma mi-a iesit si in spital tot pozitiv. Da' io tot am ceva pitici pe creier...fetitei mele tot nu i-a trecut icterul, desi sotul spune ca nu mai are aproape deloc si acum are 2 sapt si 3 zile.

Nu mai stiu cine avea probleme cu alaptatul, scuze, neuronul . Eu am folosit comprese calde pt sanii angorjati, au fost chiar eficiente. Da drumul la laptic. Si e bun si un masaj usor a sanilor inainte de folosirea pompei sau a alaptarii. Mie imi curg sanii acum si la dus, de la apa calda, incearca si asa cu dusul cu apa calda.

Am si eu o dilema mica, mica. Cum trebuie sa fac igiena nasucului la bebe? Am citit ceva de ser fiziologic, dar nu reusesc sa iau cojitele din nasuc, am incercat cu vata simpla. Pediatra tot insista cu laptele de mama, bun la orice, parca e soacra-mea. Anya , orice sfat al tau e bun, poti sa ma si certi ca nu ma supar

Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

loredana, alea sunt bubitze de la caldura. Dupa ce il dai cu ceai de musetel, pudreaza-i zona cu baneocin pudra. Succes!

AndraSapt38 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

iuly, sa va traiasca printesa si sa fie fericita si sanatoasa!

jeni, mult succes si sa iasa totul asa cum e mai bine pentru tine si puiut!

deni, zi asa tudor...doarme cu fata intre perne...pai o fi auzit ca le tinem pe astea mici goale si cum el o fi mai sfios...o semana cu tine la romantism si pudoare

andra, faptul ca nu mai "produci" lapte in mod egal in ambii sani, nu are decat o semnificatie de ordin...estetic. sanul celalalt va avea oricum mai mult lapte si va compensa. eu am patit asa cu anya si se pare ca si acum se profileaza aceeasi situatie...adica alaptez mai mult la sanul stang, prin urmare dreptul e din ce in ce mai...mic si mai gol.
incerc si eu sa o pun cat de des la dreptul, sa vedem daca reusesc. daca nu...asta e!

sorina...ce spui tu acolo de ridicat?? pai eu am ridicat-o pe anya in brate a patra zi dupa operatie. eu eram la spital cu arina, dar a trebuit sa vin o ora acasa sa o vad pe anya, pentru ca facuse febra (se pare ca a suferit mult de dorul meu, pentru ca dupa ce am venit acasa, brusc nu a mai avut nimic!). am tinut-o in brate cateva minute bune si are vreo 13 kg.
bebelusul personal poate fi ridicat fara probleme, stai linistita.

ashera, hai ca mai ai putin si tu. felicitari pentru 37 de saptamani!

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

loredana si bebele meu a facut bubite in jurul gatului de la caldura...zic eu. Eu i-am dat cu bephanten si s-au mai estompat. Acum nu stiu daca o fi bine ...poate ne ajuta fetele cu mai multa experienta. Mie bephanten unguent mi-au recomandat din spital dar pentru fundulet.

poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani, draga Sonia si felicitari pentru prima luna din viata ta! sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami si pe toti ai tai.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna seara fetelor!!!

da Ashera si eu tot azi schimb saptamana. am intrat in cea de-a 38-a dar sufletul imi spune ca tot DPN-ul ma asteapta... asa ca deocamdata ma bucur de noi nascutii de pe DC si de mamicile care sunt niste eroine...

in ceea ce priveste caldura sunt lasa te tii de cate probleme pot sa pamant.. de trei zile zac ca un cadavru viu in pat cu prosoape ude pe mine si timpul trece ca melcul. asa ca va asigur ca de maine voi sta la servici de la ora 8 dimineata pana la ora 11 noaptea daca voi putea rezista.

Jeni si eu sunt putin indoita de folosirea sau nu a periduralei si asta tot din prea mult citit mi se intampla. daca dai peste cei pro - totul e bine si frumos daca dai peste cei contra sa te tii de cate rele pot aparea si la mama si la fat.....sa fie vorba Alinei cum o fi mai bine pentru tine si pentru bebeloi.

noi iti tinem pumnii si te asteptam acasa ca o mamica fericita cu bebelushul in brate si pe tine zambareata si cu povesti pentru noi astea inca 2 in 1 .

am schimbat si eu semnatura asa ca inca trei saptamani grele pana la DPN - poate s-o mai racori putin..

dragelor Jadi cu Tudor si Vladut, Karliguta cu Adeluta cea frumoasa si norocoasa, si Alina mami de A-uri va pupacesc pe toate.... adaug pupaceala mea tuturor bebeilor si mamicilor.....n-am loc ...

paticut 37+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Loredana in Mama si copilul scrie ca sunt bubite de la caldura si cica nu e nevoie de un tratament, doar sa oferi copilului confortul termic.

Lavinia-nasica de moflea si fericita de Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Anya20 si Paticut, multumesc de incurajari
Paticut, o sa il intreb pe doctor maine de epidurala. Daaaaaaaaaaar, din start recunosc ca mi-e frica de injectia in coloana vertebrala. Am tot citit ca la inducerea cu oxitocina, durerile sunt mult mai intense decat la un travaliu natural, insa dureaza infinit mai putin (am inteles ca maxim 3 ore) ceea ce nu e enorm de mult. Am prietene care au nascut prin inducere si travaliul a durat maxim 2 ore cu tot cu nastere. Acum cu Dumnezeu inainte, vorba aceea, curaj gaina ca te tai. Tot ce imi doresc e sa fie totul bine (cumva o sa treaca), si sa ma vad acasa cu puiutul in patut, si de ce sa nu recunosc - in dusul meu, pe buda mea (sorry de detalii).

Jeni37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

jeni multa bafta maine si daca nu apari pana atunci, mai ales bafta miercuri, sa ai parte de un puiut asa cum iti doresti

PS. la faza cu buda te inteleg 100%

Ne vedem peste 6 zile cel muuult!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput