Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

!!!
Am revenit! dupa indelungi lupte si batalii cu provideru' de net, ne-am recapatat conexiunea! Asa un dor mi-a fost de voi, fetelor, asa ciuda mi-era in fiecare zi ca nu mai stiu cine naste, cine si cum mai alapteaza etc. Anya, Luna, Simo, sa va spun eu ce-i cu Lia - s-a facut o nesimtita! In sensul ca nu ma mai doare nicaieri (nici macar bazinul cand ma intorc de pe o parte pe alta in pat ), nu mai am nici urma de contractii ma simt foarte ok si de nascut... voi naste cand da Domnul! A, am implinit azi 39 de saptamani! Ma uit la cifre si parca mi-e rusine cand ma gandesc ca atatea luni am tot stat cu frica-n san sa nu nasc prematur. Si acum... Zau, parca mi-e asa, cumva, fatza de ai mei saracii care tot asteapta sa nasc si eu nimic!!

Am citit tot din urma - asa, repede, repede ca nu mai aveam rabdare!
Bun venit pe lume Liana, Horia Andrei, Smaranda! Sa fitzi sanatoshi si mancacioshi, ca frumosi si destepti sigur v-au facut mamele voastre! Proaspetelor mamici sau de 2 ori mamici le urez refacere grabnica si multa energie, sa tineti pasul cu minunile voastre mici!
Oana, ma bucur tare mult ca ai reusit sa alaptezi. Imi amintesc ce mult te-ai chinuit si la primul bebe si faptul ca acum il tii pe Victor la san si-l vezi cum papa e chiar extraordinar. pentru amandoi!
Luna, va tin pumnii tie si rasturnicii! Sunt eu sigura ca-i totul bine si-o sa va vedeti la termen, fara probleme!
Simo, am vazut la semnatura ce putin mai ai! Chiar esti riiiia, asteapta-ma si pe mine!!!
Anya, am razut pozele cu cele doua "pete" minunate (cine le-a botezat asa? e o poveste in spatele "semnaturii" tale?). Si eu si consortul suntem indragostiti de ele si le-am lua la noi acasa daca s-ar putea. Iar consortul e indragostit si de tine, ca esti super frumoasa asa de repede dupa nastere - sau poate tocmai maternitatea te face asa de frumoasa! Cu ocazia asta mi-am primit si eu portia de complimente (de consolare...) - ca-s fromoasa foc oricum, chiar si asa, grasutza!
Irinusha, fug iute sa citesc povestea nasterii!

Stiu ca am scris luuung tare si ca am uitat asa de multe (valen, dau copy/paste la sfaturile tale despre alaptat!) dar chiar mi-a lipsit forumul!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by karligutza
[

si de la mine ca cine stie daca mai prind sa ridic bebelushele in picioare cand o fi sa fie si vremea ta de nascut... eu voi pleca la Moldova cat de curand... un fel de AMR 1-2-3 zile... functie de depusul actelor pentru alocatia Adelutei... s-ar putea sa rezolve chiar maine tati toate procedurile si atunci o intindem joi!

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Si eu cu cine numar contractiile????

Lasa! Fugi din Bucurestiul ala ca am inteles ca sunteti in fierbere ...Te sun la o adica si de numarat tot nu scapi...ca esti experta

Ne vedem peste 3-5 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Andicu, sincer imi pare tare rau pt ceea ce ti se intampla. Suntem alaturi de tine si o sa ne rugam la DD ca mastita asta sa treaca repejor si sa iti revii cat mai repede. asteptam vesti de la tine dupa ce te intorci de la dr. si sa stii ca ne intereseaza daca esti bine....pt ca esti una de-a noastra, zau!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by Timi07

Andra ce fata faina-i Mara le-a dat la toti peste bot

Ce bine ar fi si bebe-al meu sa faca la fel , desi voi fi extaz indiferent ce e....(dar partea rea si uracioasa din mine parca vrea sa le rada la unii in bot ca parca prea au intrat cu buldozerul in mine....-azi sunt cam batuta-n cap si de aia sunt atat de uracioasa-da pana maine o sa-mi treaca)

Timi
39+

Timi, al mine partea proasta a fost ca la inceput mi-am dorit cu ardoare baiat si eram tare incantata cand imi spunea lumea caa m burta de baiat. Insa dupa ce am aflat ca e fetita am inceput sa ma oftic la replici de genul asta si am incercat sa le explic cu frumosul ca e fata. ei tot pe-a lor au tinut-o si uite ca acum se joaca cu Mara, nu cu Matei ...asa ca Mara rules!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Andicu ...imi pare tare rau sa aud asta... Zidul e al tau in intregime, ca ai si de ce

Luna poate ies de manutza ai nostri, ca vad ca au aceleasi gesturi

Lia se poate, mai???? ma pregateam sa arunc cu pampoane si flori in tine

Ne vedem peste 3-5 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Lia se poate, mai???? ma pregateam sa arunc cu pampoane si flori in tine

Ne vedem peste 3-5 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Na, nici eu n-s fi zis ca se poate si uite... dar tu nu te zgarci, arunca si cu flori si cu pompoane!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Nu ca ar fi treaba mea, dar chiar trimiteti poza aia de la Snagov...e super!!!!! Si ma zgaraiu pe ochi ca nu-s si eu in ea, na!

Ne vedem peste 3-5 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Wauuuuuuuuuuuuuuuu ce la bebei noi avem,felicitari tuturor mamicilor si sanatate multa bebeilor.
Am venit azi acasa,suntem bine dar eu super obosita...
Bebe papa bine,am lapte cat pt. un batalion,deocamdata doar mici dureri de burtica,ne rugam sa nu aiba colici ca Iosua....
Va saluta Aaron,nascut pe 21.07'07,ora 00.50,3100g,50cm,scor 9.
nastere naturala cu epidurala-a fost bine.
Va pup pe toate,cand am timp voi citi din urma.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua

MAI SUNT 5? ZILE(TEORETIC)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Oaana bine ati venit acasa!

O declar pierduta pe nikole

Ne vedem peste 3-5 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by andicu
Nu ca ar interesa pe cineva, intre timp se pare ca s-a rezolvat problema mea, si anume cu cutitul! maine ma duc la chirurgie pt ca mastita mea "s-a copt" si trebuie facuta o incizie. Ca urmare, am ajuns la ablactare. Nici ca se putea mai bine dupa toate cele! imi pare rau dar de data asta monopolizez locul de dat cu capul!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Aoleooooooooooo ANDICULE
Cum adica ai facut mastita? prea mult laptic? canale infundate? nu ai muls tu si laptic? ce s-a intamplat? la atata timp de la nastere poti sa mai ai probleme cu sanii din pricina laptelui? DOAMNEEEE!!!! ce suparata sunt sa aud ca o sa vezi iar "cutitul" si bebe Filip ce face? cum mai papa el laptic de la san? te operezi la ambii sani? sper sa nu! scuza-ma daca ai mai relatat o data povestea cum ai ajuns pana aici, dar nu prea apuc sa citesc tot (noi fiind mai micute.... abia de acum incepem sa ne acomodam mai bine!)

te pup dulce, te imbratisez strans si ma rog sa fie totul bine! ai grija de tine si de puiut si sotul de voi amandoi! salutarile noastre si sotului tau!

pupici

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput