Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Luna - esti o dulce cum povestesti tu .......

Ioana - felicitari sa-ti traiasca Smarandita - mi-ai placut Simo - nu te dezminti - tot moldoveanca....
sa fie sanatoasa si baftoasa si pentru tine motiv de bucurie si mandrie...

paticut 37+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Au mai aparut doi puiutzi pe lume Horia si Smaranda,felicitari msi refacere rapida mamicilor. Iar bebeilor tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.

Luna si bebe al meu mi-a zapacit burta 3 zile la rand(sambata, duminica si luni) da tot nu si-a scos nasul in lume. Tot asa cum zici nu puteam sa merg si chiar si acum daca ating unele zone ale burdihanului ma doare de cat a lovit. Are zile in care nu ma lasa nici sa amestec in cratitza si are zile cand pot sa mut mobila si nu loveste cu atata agresivitate ci se misca gratzios de mi-e mai mare dragul.

Noi nu vrem sa stim pana la intalnire ce e..fetitza sau baiat. Le-am zis la toti cand ne intrebeau ce e ca nu vrem sa stim....ceea ce nu i-a impiedicat sa arunce cu presupuneri in noi (toti zic ca-i baiat), doar 2-3 persoane si-au cerut voie sa-si dea cu parerea. La inceput ma enervam dar pe urma am activat optiunea "IGNORE" si e mai bine.

Pana si soacara-mea o tot freca pe mama la cap sa-mi faca nu stiu ce sa vada ce e. La inceput mama mai timid i-a zis ca nu-i o idee buna (de fapt soacra o monta pe mama sa se sparga oalele in capul ei)si cand a vazut ca nu pricepe de vorba buna i-a zis:"daca vrei n-ai decat sa faci tu...(ce voia)...si tiai dat foc definitiv!"

Timi
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andra, ma bucur ce te tii tare. daca nu, am eu ac de cojocul tau

lavi, ce cnoscuta imi e povestea asta cu sotul stresat care te umple de neincredere (ca sa nu zic de nervi!). fetele te-au sfatuit asa cum as face-o si eu, asa ca nu mai repet. daca ai putea sa-l ignori si sa-ti vezi de ale tale asa cum stii tu mai bine...ar fi perfect.

alinutza, draga mea, ma bucur din suflet pentru voi...elisa e campioana. bravo ei! creste excelent, asa ca ai toate motivele sa fii si mai increzatoare. cat despre esenta de ochi albastri...sper sa fi ajuns la voi si la lavi, ca la arina...am indoieli. desi cica ar avea ochisorii tot spre albastru (mie nu mi se pare, sincer, dar asa zice lumea). si felicitari pentru atitudinea fata de soacra!

a, sa nu uit. faptul ca va "inverziti de invidie" e cel mai frumos compliment pe care l-am primit

deni, pai ia sa trimitem poza de la snagov, cu "scrisul" pe burta. poate devenim celebre.

lavi, stai ca nu am inteles de ce ii dai lorinei calciu. poate ai scris tu, dar am omis eu.

karligutza, anya spune la fete "pete" si e asa de dulce ca m-am inspirat si eu de la ea.

anda, nastere usoara si un bebelus sanatos!

apropo de scos aerul...bb trebuie tinut corect pe umar, capul lui sa depaseasca umarul, iar burtica sa ajunga sus, cumva deasupra sanului. se bate pe spate cu simt de raspundere. poate sa dea aerul afara in primele secunde sau peste juma de ora. daca ma intrebati pe mine, eu n-am rabdare s-o tin mai mult de cateva minute (maxim!). o pun in patut pe partea stanga, ca sa stea bine stomacelul si uneori scoate singurica gazele. mai plange ea pana face kk, dar asta e. ii trece dupa.

eu mai intreb odata: de lia ce mai stiti? dar de samadhi? de otilia?

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Salutare! Dragalasul meu doarme (sa vedem cat) asa ca apuc si eu sa va scriu.

Luna multumesc mult pentru sfat. Azinoapte am l-am pus pe Vladutz la san unde s-a linistit imediat, am incalcat regula si l-a culcat langa noi in pat. Culcat el si sotul meu ca eu am stat ca un iepure toata noaptea. Dar nu suporta patutul lui pt ca nu stia mirosul. Azi am trecut si la patut, s-a obisnuit cu paturica lui, fineturile, etc.
Am vazut ca nu te simti grozav si bebelusha ta incearca usa. Iti tin pumnii sa stea cuminte acolo. Asta e tot ce am apucat sa citesc pe pagina asta.
Voi scrieti mult ca de obicei si ma pun eu pe citit (ca am multe lucruri interesante de aflat) dar sa vedem cat ma lasa Vladut. Ma mai simt si f f rau ca am facut furia laptelui si am niste sani groaznic de umflati si durerosi din care imi curge lapte incontinuu.

Vreau sa felicit fetele care au nascut (am vazut in listutza ca au mai venit o trupa de bebei) Daria Stefana, Denisa Maria, Aaron, Liana, Horia Andrei Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa umpleti de bucurie sufletele parintilor vostrii!!

Si acum ma apuc sa citesc foiletoanele pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, Timi, Anda, Nico, eu sunt o mama careia toata sarcina i s-a spus (de catre diverse persoane neavizate) ca va face baiat...si e drept am o mandrete de fata . pana la proba contrarie, fiecare are ce s-a vazut la eco.

Luna, cred ca rasturnicii tale i s-a facut de iesit la "joaca"....si a mea a facut la fel inainte sa intru in travaliu...asa ca fii cu cohii in patru si monitorizeaza fiecare contractie sau durere pe care o simti. travaliul se poate declansa si fara sa se rupa apa sau sa elimini dopul, eu fiind un exemplu viu.....

Alina, ai acordul meu ferm ca de fiecare data cand o iau pe aratura sa ma trezesti la realitate! e mai greu cu astia mici si incepatori!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

irinusha, tu intrebai de dormitul pe burtica. in mod normal, pana acum si eu le recomandam mamicilor sa nu culce bebelusii asa de mici pe burtica, decat sub stricta supraveghere, din cauza riscului de moarte subita.
insa arinei ii place mult sa doarma pe burtica si o ajuta f bine si la digestie. asa ca marturisesc ca am pus-o de multe ori asa, chiar si noaptea. ea are patutul in camera noastra, dar dormim cu lumina stinsa si mai nou am un somn greeeu...sunt lemn de oboseala. abia o aud cand urla de foame.

despre sot, ca tot veni vorba...numai de bine. el i-a facut anyei baie cat am fost gravida. iar acum, cand s-a nascut arina, a fost langa ea la spital aproape mai des ca mine. acasa ii facem impreuna baita, e foarte implicat. a invatat si o gramada de termeni medicali si asa ma amuz cand ii aud din gura lui. apreciez faptul ca a avut mereu incredere in mine si am facut exact cum am spus eu. daca eu zic ca trebuie sa lasam copilul sa urle o ora, pai asa facem. e drept ca atunci cand o lasam pe anya sa planga pana adormnea, dupa 2-3 minute ma intreba: "o mai lasam? ca mie mi-e mila". dar atat. in schimb mama soacra...are niste pareri pe care nu le tine ascunse si imi face tot felul de recomandari (stiti voi...). noroc ca pana acum nu a apucat sa-si vada cea de-a doua nepoata. am scapat pt un timp.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

Mergi la inceput

a, ca uitasem. irinusha, ai din nou dreptate cu tinutul in brate in primele 2 luni. mereu ma gandesc ca intr-o buna zi astia mici vor creste si o sa vrem sa-i tinem in brate, dar n-o sa mai vrea ei. si atunci sa te tii depresie...o vad pe anya ca e pe zi ce trece mai independenta si parca mi se rupe sufletul ca nu mai e bebelusul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragele mele,

Uau, s-a dat liber la lei!
Ioana, ce surpriza, felicitari, sa-ti traisca Smaranda. Un pic grabita leuta ta, are personalitate. Sa fiti sanatosi cu totii!

Felicitari si celorlalte mamici care si-au cunoscut comorile de cand nu v-am mai vizitat: Dana, Roxana, Brazuca, Oana, July, Andutzy, sa va traiasca bebelusii, multa sanatate tuturor.

Mi-e tare ciuda ca nu am timp sa citesc tot ce povestiti, e o perioada aglomerata la noi.

Multumiri tuturor celor care ne-au felicitat pe 22, am sarbatorit fata cu un gratarel in curte.

Fug ca plange sefa, sper sa revin, pupaturi apasate la toata lumea,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Andra ce fata faina-i Mara le-a dat la toti peste bot

Ce bine ar fi si bebe-al meu sa faca la fel , desi voi fi extaz indiferent ce e....(dar partea rea si uracioasa din mine parca vrea sa le rada la unii in bot ca parca prea au intrat cu buldozerul in mine....-azi sunt cam batuta-n cap si de aia sunt atat de uracioasa-da pana maine o sa-mi treaca)

Timi
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Irina , felicitari! sa-ti traiasca Smaranda si sa aiba o viata frumoasa si fericita alaturi de parintii ei!

Nu ca ar interesa pe cineva, intre timp se pare ca s-a rezolvat problema mea, si anume cu cutitul! maine ma duc la chirurgie pt ca mastita mea "s-a copt" si trebuie facuta o incizie. Ca urmare, am ajuns la ablactare. Nici ca se putea mai bine dupa toate cele! imi pare rau dar de data asta monopolizez locul de dat cu capul!

Felicitari bebeilor care au implinit o luna si celor care cresc frumos, papa mult si incanta inimile mamicilor lor!
Anya, ma bucur mult ca ati trecut peste acele momente, imi inchipui ca e cumplit, important e ca totul s-a terminat cu bine! si sunteti trei "pete" superbe!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput