Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 26
karligutza spune:
Simo ca bine zici.... sunt alaturi de tine! nu asa am stabilit? pai sa pierd eu primul sunet al lui Matei? numaram pana iese!
chiar daca nu pe messenger - cum eram eu gata gata sa nasc (si bine zicea si medicul meu de familie, eu o sa nasc cu messengerul la nas... n-am fost departe, caci eu aveam contractii din 5 in 5 minute si vorbeam pe mess cu draga de SIMO cu care numaram timpii si miscarile si respiratiile etc.... ) - dar la telefon sigur ne auzim!
pupicei... fug la Adeluta!
si va pup si de noapte buna! zzzzzzzzzzzzz
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
Anya20 spune:
lia, bine ai revenit. eram "precisa" ca vii direct cu mirunica in brate, ca te dadusem disparuta pe aici.
povestea "petelor" mele vine de la anya, care vorbeste cu "p" in loc de "f". si e asa de dulceeee...
hmmm...deci asa, v-ati indragostit de fetele mele. pai asta nu face decat sa ma onoreze. iar maternitatea nu stiu cat ma face de frumoasa, dar ma face, in mod sigur, foarte fericita. o sa vedeti in scurt timp despre ce vorbesc.
azi ma gandeam ca dupa ce am nascut-o pe anya eram asa de disperata sa mai am un copil si credeam ca dupa asta o sa-mi treaca cheful de facut copii. ei bine, parca acum sunt mai bolnava ca niciodata. parca am luat-o razna. cum adica, sa nu mai am niciodata un bebelus al meu?! of, daca n-am picat in depresie am dat in altele. nici asa nu e bine.
andicule, noi suntem alaturi de tine si ne pasa de ce ti se intampla. imi pare tare rau de patania ta si iti tin pumnii stransi sa treci cu bine peste operatie. trebuie sa fii curajoasa, caci filip merita orice sacrificiu.
multi si de la noi.
simo, pai profita acum cat mai ai burtica, trage-ti "un scris" pe ea si facem un trucaj in photoshop. asa poti sa apari si tu in poza cu gravidutele zabauce.
oanaa, bine ai venit acasa cu micutul aaron!
chiar, ce-o fi cu nikole?
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
andicu spune:
Karli am mastita doar la un san, la ala de la care bebe n-a vrut sa suga in primele zile ca avea nasucul infundat;din ciclul " nu faceti ca mine" : eu fraiera n-am tinut cont si l-am alaptat numai de la celalalt san, in timp ce pe cel in cauza il mulgeam cand mi-aminteam . Asa ca la vreo saptamana mi-a aparut o galma pe areola mica si rosie, care in cateva zile s-a extins. laptele curgea garla, deci tind sa cred ca s-au infundat canalele mai usor. Am si ajuns la dr tarziu, la o saptamana dupa ce mi-a aparut galma aia si abia atunci am aflat ca trebuia sa golesc sanul cat mai des si sa pun comprese reci dupa aia. Apoi degeaba am mai tinut-o eu in antibiotice si restul ca era prea tarziu.
Maine ma duc la chirurg sa vad cand scap de problema. cica e doar o mica incizie prin care curata zona si se face sub anestezie . Mi-e cam frica, recunosc. Oftica mare e cu alaptatul, ca din seara asta am oprit si am sanii plini .
Iau Bromocriptina care am intels ca da si stari naspa. Cica o sa am niste zile mai grele cu sanii, trebuie sa-i leg, si sa-i mulg doar putin , cat sa nu pocneasca!
Oana, bine-ati venit acasa! refacere rapida si sa nu te oboseasca prea tare micul Aaron!
ps.In seara asta sotul mi-a mai luat din suparare cu un buchet de trandafiri si o cina in doi in oras ( l-am lasat pe bebe cu bunica), ca am implinit 3 ani de casnicie!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
Anya20 spune:
La multi ani, andicu!! sa fiti fericiti si sa va bucurati unul de celalalt si de filip. mai, dar ce sot "simtitor"...bravo lui, asa e frumos.
noi am implinit 4 ani de la casatorie pe 28 iunie, cand eram in spital cu arina. chiar si asa, sotul mi-a cumparat flori si m-a invitat la pranz la restaurantul din cadrul spitalului. desi la prima vedere nu pare, chiar a fost frumos...
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
andicu spune:
Alina(Anya) sa stii ca in asemenea momente conteaza f mult un asa gest de la sot! adica sigur ai simtit asta! si la mine a venit la fix tocmai azi! si multumesc de urari!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
AndraZ spune:
Andicu, La cat mai multi ani de casnicie, fericiti si plini de dragoste! Bafta maine la dr. Totul va fi bine!
Alina si Andicu, sa mai zica cineva ca intr-o comunitate nu se intampla lucruri asemanatoare...eu ieri am plinit 2 ani de la casatoria religioasa si a fost exact ziua in care Mara a avut cea mai mare criza de personalitate de pana acum. Rasplata insa a venit din partea sotului care ne-a dus in parc si la restaurant pe amandoua si am sarbatorit in 3 faptul ca in urma cu 2 ani mami si tati deveaneau sot si sotie in fata lui DD si mai mult ca oricand au inceput sa-si doreasca si un copil. Uite ca la 2 ani de atunci am putut aniversa in 3....si a fost minunat...chiar daca nu am fost la un restaurant adevarat , ci doar la terasa ( ca nu am avut cu cine lasa copilul) a fost cea mea frumoaas aniversare pe care am trait-o pana acum....
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
liadorian spune:
, fetelor!
Aylin, ! Cum ca simtiti - tu, bebelina, sotul tau?
Oaana, bine-ai revenit acasa!
Simo, deci esti "copilot" in travaliu, cu acte in regula dupa experienta cu Karligutza. Pot sa te caut la nevoie?
Andicu, mult curaj cu operatia. Sa te faci repede bine.
Andicu, Anya, Andra, casnicie frumoasa si lunga si de acum inainte. Chiar ma gandeam zilele astea ca abia acum, in timpul sarcinii, mi-am dat seama ce lucru extraordinar e sa ai langa tine un partener adevarat.
O zi buna tuturor!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
aylin_tarcan spune:
neata fetelor!
luna, nico, lia, sotul meu e bine acum. a fost destul de greu, cu dureri foarte mari, cu nopti albe...mi-era o mila de el de imi venea sa imi iau campii. insa dupa cateva zile a inceput sa fie mai bine, dupa o saptamana deja mergea prin casa fara carje, si dupa 2 s-a dus la serviciu cu masina. deci totul e bine, trebuie sa inceapa fizioterapia. dar s-a recuperat foarte repede, desi se zicea ca poti conduce dupa o luna...iaca ca s-a putut si dupa 2 saptamani.
lia, eu sunt bine sa zicem. putin stresulici ca era bbelina cu 2 saptamani mai mica (toata sarcina a fost cu 4-5 zile mai mica pentru ca ovulez mai tarziu), dar doctorul m-a chemat in 3 saptamani (actualmente 2). sper ca stie ce face. contractii mai am, tot nedureroase, dar parca le-a scazut intensitatea.
ma bucur ca tu esti bine, ce sa zic...ai ajuns la 39. parca ieri ziceai ca speri sa ajungi macar la 37. si uite unde esti, sa nu vrea mirunica sa iasa decat la termen. asa mamica asa fetita!
pup fetele si mai intru dupa amiaza!
Aylin, 36+
atat de mari suntem
pap.elena spune:
Buna fetelor !
Pe 20.07 sa nascut bebe Alexandru la spitalul Giulesti ,la ora 19.20 cu o greutate de 4150 ,scor apagar 10,nastere naturala cu peridurala (care nu a prins pe partea dreapta si am simtit cam tot).Acum ne confruntam cu ceva probleme ,bebe nu se satura cu laptele de la mine si se deshidrateaza motiv pentru care ii dau completare cu lape praf MILU MIL.
Voi ce spuneti e bine sa-i dau asa si completare ?
Alta problema ar mai fi faptul ca ma confrunt cu o depresie si ma ia plansul mai tot timpul ,ma simnt neputincioasa cand il vad ca nu mananca bine de la mine si saracutu plange de foame .
jadi spune:
Salutare, intru si eu in fuga ca am ceva super urgent de terminat de dimineta!
Andicu daca vrei sa intrerupi lactatia definitiv, nu lua brocriptina ca e posibil sa dai iar in mastita, cumpara dostinex 2 pastile si in 24 de ore ai totul rezolvat. Costa in jur de 1 milion cele 2 pastile dar te rezolva imediat, eu cu brocriptina am crezut ca mor, aveam niste sani imensi si durerosi si nu ma ajuta cu nimic!
Elena felicitari pentru Alexandru!
Deni & Vlad & Tudor