Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai fetelor in ultimile doua ore s-a intamplat ceva, nu stiu ce, dar se misca dumneaei la greu,imi iese prin piele iar eu nu mai pot sa merg ca lumea. Adica acu doua ore urcam si coboram scari si intindeam rufe pe sarma iar acum merg de zici ca am un pepene intre picioare si mi-a luat peste un minut sa cobor niste scari. As zice ca mi-a coborat burta dar cica la a doua sarcina coboara in travaliu nu mai devreme. Deci ori mi se pare, ori a coborat si acum ce fac, astept travaliu?

Hmmm...

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lunita, dar contractii ai?

Cristina, 38+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Irinusha ar fi super!Pana atunci o sa faca si fiica-mea o luna.
Doamne. doamne, ma imbolnavesc babele astea cum isi dau ele cu presupusul. Vai! Ce burta tuguiata ai !Sigur faci baiat, maica. Vai! dar nu te-ai patat deloc si nici nu te-ai schimbat, e baiat nu? Ai grija maica, sa nu iesi afara noaptea cand esti lauza ca dai in nush ce! Sa nu iesi in capul gol afara ca te doare capul toata viata.
Ma omoara de cap! parca le-a intrebat careva ceva. Pana nu comenteaza ele, nu se lasa. Offff! Numai de superstitiilor lor nu am eu chef pe caldura asta.
Offff!

Anda 39+ si Luana Nicole

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_ana

Lunita, dar contractii ai?

Cristina, 38+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Nu am nimicuta. Ma doare burta dar de la dansul lebedei in burta, si sincer o simt jos de tot, mai ca-mi vine sa bag mana dupa ea.

N-as vrea totusi sa-mi rupa apa, vreau sa nasc mai peste o sapt asa. Apropos am 37 sapt dar mi-e lene sa schimb.

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BBlushaMe
Doamne. doamne, ma imbolnavesc babele astea cum isi dau ele cu presupusul. Vai! Ce burta tuguiata ai !Sigur faci baiat, maica.
Anda 39+ si Luana Nicole

Babele? Mie tocmai ieri sau alateieri mi-a zis o prietena din liceu ca dupa forma burtii sigur e baiat, au gresit astia la eco. In plus "diagnosticul" a fost pus dupa poze.

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ioana felicitari! Refacere rapida si mult laptic!

Aylin
cum se simte sotul?

Alina.a
felicitari pt nota 10. Sa o tineti tot asa. Si bravo pt ca ti-ai pus soacra la timp. macar ai scapat de un stres.

Luna si pitica mea tot scoate cate un picior (banuiesc) de trebuie sa ma asez. Pun mana in locul respectiv si o mai temperez. Joi merg la dr sa vedem ce ne mai spune.
Incearca sa te odihnesti mai mult ca sa nasti cat mai aproape de DMP.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

luna dupa babe si la mine e 100% baiat.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Draga mea Luna.... Nu mai zic nimic. Si eu am poze cu mandretea fiica-mi si ele zic: mhmmm parca pare de baiat, nu de fetita. Bai si se vede clar de tot ca a prins-o in toata splendoarea ei. Dar.... ce sa-i faci.... asta e. Le las in pace si gata. Sper. Ma terorizeaza cu chestiide genul: Ce as rade sa fie baiat!
Pana la urma ce-o vrea Dumnezeu. Sanatos sa fie! Asta e cel mai important,nu?

Anda 39+ si Luana Nicole

Mergi la inceput

Anda si mie imi zice lumea la fel, ce as rade sa fie baiat si eu le raspund la fel la toti, daca e sanatos sa fie orice motiv de bucurie ca plec iar la cumparaturi doar nu o sa imbrac baiatul in rochite.

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Mamica STELELOR eu cred ca si fii'-ta e o 'figuranta' ca si karligugurutza mea... ia sa vezi tu ce surprize iti face! daca tie iti miroase a "pampers" deja, s-ar putea sa fie asa ... ; oricum stai cu ochii pe "pepenele" ala ca pe butelie! ok? uite o mica incurajare

si de la mine ca cine stie daca mai prind sa ridic bebelushele in picioare cand o fi sa fie si vremea ta de nascut... eu voi pleca la Moldova cat de curand... un fel de AMR 1-2-3 zile... functie de depusul actelor pentru alocatia Adelutei... s-ar putea sa rezolve chiar maine tati toate procedurile si atunci o intindem joi!

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput