Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Ioana si sa va bucurati de Smaranda alaturi de surioara ei!

Eu la ragait il tzin si cate 15 minute si deja avem niste performante ce ar inverzi si cerbul carpatin! Si la parzturi e la fel de zgomotos! Ma reapuc de treaba ca acum se scoala domnul foamete!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari Ioana!!!! Bine ai venit pe lume, Smaranda!!!

Cristina, 38+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ma bucur ca v-a placut povestea noastra! :)

Ioana, felicitari ptr. Smaranda!!! Sa va traiasca!!! Numai bine ptr. mami si printesa!

Anda, pentru joi ! Nastere usoara si bb sanatos!!!

July, felicitari ptr. Liana! Acum am vazut in listuta, sorry de intarziere!!!

O intrebare mamicilor:
Tineti bb-lusii pe burtica? Ii lasati sa doarma asa?
Am intrebat si pediatra ieri, cica noaptea n-ar fi bine ... ei, daca-i avem langa noi, n-ar fi bai ... parca auzi de se intampla ceva, Doamne fereste! A mea doarme asa cel mai bine, evident si noaptea ... pe Cris l-am pus asa mult mai tarziu (3-4 luni), ca la baietei e riscul de moarte subita mai mare, cica. Voi ce parere aveti?

Cine intreba de tatici "iubitori"? La primul poate mai sunt asa ... dupa, se obisnuiesc, sar si atunci, dar mai lent ;) Si nu cred ca conteaza de-i baiat sau fata ... al meu sot o adora pe fi-sa, dar e mandru si de fi-su. Cand eram cu burta spunea mereu: "mi-e indiferent ce e ... eu am baiatul meu! " ;) ... asa ca intelege fiecare ce vrea :)
Ah, si la schimbat de scutec (mai ales de kk) nu s-a inghesuit niciodata ... a facut-o cand a trebuit, dar daca nu trebuie nu o face ... cica e scarbos! La noi e asa: eu sunt responsabila ptr. binele corpului (papa, imbracat, iubilit), el ptr. "entertainment" ... sa vedeti ce jocuri inventeaza ptr. Cris, mama-mama!
Pupici si numai bine ptr. burtici, mamici si bbici!!!

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna fetele, felicitari proaspetelor mamici!
celor care urmeaza sa nasteti, va tin pumnii!

noi suntem pe zi ce trece mai bine, am inceput sa stau pe scaun... bebele e un mancacios si s-a dolofanit :) bine ca am lapte...

am pus si eu povestea nasterii la

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

asa cum veti vedea, nu este spectaculoasa, este inca o poveste fericita, care sper sa va dea si voua curaj si optimism

va pup pe toate, voi reveni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Multumesc frumos, Irinusha! Esti o dulce. Ploiesteaca de-a mea, vad.
[:x][:x][:x]

Anda 39+ si Luana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana noi pe Cosmin il tineam neaparat sa ragaie mai mult de frica regurgitarii decat de durere de burtica. Bine el era si alaptat artificial am inteles ca alaptat la san primeste mai putin aer daca e mufat ibine si nu prea ragaie tot timpul.

Irinusha Aici zice sa-l culci numai pe spate insa pe timpul zilei cat timp supraveghezi bebeul sa-l pui si pe burtica sa-si antreneze muschii gatului. Eu pe Cosmin l-am culcat pe o parte noaptea insa ziua era numai pe burtica ca asa ii placea. Asa doarme si acum.

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Luna, eu cred ca d-ra mea mi-a rupt membranele ... barem asa cred eu... Dar si noi aveam zile de "repauz" si zile cand vroia sa-mi iasa prin piele. Oricum, de se intampla, inseamna ca-i pregatit corpul si copilul ptr. nastere ... mai ales cand esti deja in sapt. 36+. :)

Ragait:
La noi dureaza putin ... cand nu ragaie si nu insist vomita/da afara nasol, se si ineaca cateodata. Deci e importanta sa ragaie. Miscati-i si voi, schimbati-i pozitia, dansati putin cu ei prin casa :) ... La noi ta-su e mastru s-o faca pe fi-sa sa ragaie ... si o face asa zgomotos ca noi ii spunem: bavareza :D

Ah, si ca uitai: la 1-2 luni un bb nu poate fi rasfatat prea mult! Nici nu se invata prost! Asa ca daca plange, nu se simt bine dintr-un motiv sau altul, nu va fie frica sa-i tineti in brate. Mai ales mamicile la primul copil ... ca doar altceva nici nu trebuie sa faceti! Nu uitati ca trece repede perioada asta si mai tarziu o sa va fie dor de tinut in brate si dragalasit! :)
Pupici din nou!

Mandra mamica de
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BBlushaMe

Multumesc frumos, Irinusha! Esti o dulce. Ploiesteaca de-a mea, vad.
[:x][:x][:x]

Anda 39+ si Luana Nicole

N-ai pentru ce! Ti-am mai scris, dar nu stiu daca ai vazut. La "clubul scutecelor" exista un grup de mamici si bbici de Ploiesti (ceva: piticii din Ploiesti) ... poate "punem" de o intalneala in august, cand o sa fiu si eu in tara ... si o luam si pe Dana pe sus :) Ce zici? Numai bine!

Mandra mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Ah, si ca uitai: la 1-2 luni un bb nu poate fi rasfatat prea mult! Nici nu se invata prost! Asa ca daca plange, nu se simt bine dintr-un motiv sau altul, nu va fie frica sa-i tineti in brate. Mai ales mamicile la primul copil ... ca doar altceva nici nu trebuie sa faceti! Nu uitati ca trece repede perioada asta si mai tarziu o sa va fie dor de tinut in brate si dragalasit! :)

Irinusha, cata dreptate ai! o prietena de-a mea nu si-a luat copilul in brate pentru ca nu o lasa ma a ei, s anu se invete alintat. Acum spune mereu ca daca ar mai face unul l-ar tine nulai in brate. regreta ENORM, mai ales clipele cand plangea bb si ea il lasa in patut si se uita la el. Imi mai amintesc ca citisem undeva cum o batrana, auzind doua mamici laudandu-se ca ele nu-si iau copii in brate, le-a spus: "o sa vina vremea sa vreti sa ii luati in brate si sa nu mai vrea ei" Asa ca, profitati acum din plin. Sigur...totul cu masura.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Va rog ma ajutati sa pun si eu niste poze cu grasunelul? Mersi

David Alexandru 16.07.2007

Mergi la inceput