Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 21
AndraZ spune:
Alinutza, incerc cat pot sa nu ma las prada tentatiei de a folosi formula de lapte. De aceea de cate ori am cate o indoiala sau simt ca ma lasa nervu', sar imediat pe tastatura si ma puc sa va scriu. In afara de voi mai am o sustinere morala, o foarte buna prietena careia ii transmitem pupici multi si multe ( stie ea cine ), care ma asculta, ma lasa sa ma descarc si ma ajuta sa trec peste momentele de panica. Sincera sa fiu nu stiu ce m-as face fara voi toate pt ca e greu sa fii "incepator" si imediat cedezi sub impulsul ideii ca "moare copilul de foame". Felicitari pt cresterea buleinei! e super atre fata ta!1150g in 3 saptamani.....bravooooooo!!!!!!!!!!!!!! s-o tineti tot asa. si noi ii facem baie Marei zilnic. Acum am trecut chiar si la 2 bai pe zi si mai nou am aplicat modelul Alinei si a lui Deni si am facut-o "nudista" si am lasat-o doar in scutec. vad ca ii merge mult mai bine asa. doarme mult mai bine si nu mai urla, fapt care ma multumeste sufleteste ca ma durea inima s-o vad cum ii tremura buza de nervi cand plangea.
cat despre soacra....ma abtin....ca e mai bine.....nu am facut depresie pre sau post natala asa ca nu vreau sa ma apuce chiar acum
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AndraZ spune:
Lavinia, cred ca tatii de fete sunt mai stresanti si mai grijulii decat tatii de baieti.de exemplu la mine sotul ii face baie Marei pt ca "eu nu am voie sa fac efort fizic din cauza cezarienei" VAX! asta este apa de ploaie! crede ca ma duce asa usor... de fapt vrea sa faca el totul pt fi-sa si asta din prea multa grija si iubire. nu iti spun ca in prima saptamana de viata el o schimba de scutec, el o aseza in patut, noaptea mi-o aducea la pat s-o alaptez etc. acum s-a mai calmat, dar tot cu ochii-n patru este si acum. cand scanceste fi-sa e drepti la apel langa patut. de multe ori eu sunt pe DC si ma face sa ma simt prost cand el alearga la patut inaintea mea....ma face sa ma simt putin iresponsabila, dar incerc as trec peste asta si i-am explicat ca daca ii sta la picioare de acum, mai tarziu il va juca Mara pe degete cum va vrea ea (nu ca asta nu se va intampla oricum ). se pare ca replica asta tine. vad ca acum s-a mai calmat si o mai lasa pe fi-sa sa respire fara sa fie el prin preajma.
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
lorinaoo1 spune:
alina.a pai nici socrela mea nu mai vine decat cand e sotul singurel cu fetita, ca deh, eu sunt bau-bau . Si ea venea cu chestii de genul ca daca ii dau fetei calciu sa nu o mai alaptez ca cica se branzeste laptele . Sau se tot tinea intr-o vreme sa vada ea cum ii facem baie, credea ca ii vom da ocazia sa vina cu sfaturile ei...... numai ca nu a nimerit la nicio baita, ooops, nu am chemat-o
Na ca m-am rasuflat si eu. Offff, sunt riiia, vorba lui Simo, dar mie imi priesc oamenii care stiu cand sa taca sau sa stea in banca lor.
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
lorinaoo1 spune:
Alina.a uitasem, felicitari pt progresele facute cu fetita. deci esti mamica de nota 10, da?
Andra am sa incerc si aplic si eu replica "fiica-ta te va juca pe degete", desi s-ar putea sa nu aiba efect la cat a asteptat-o el
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Doamna Alina, sa va inscrieti la miss odisee, stiu eu ca ai niste poze beton cand erai gravida!
Am putea sa trimitem si poza colectiva de la Pati cu burtile noastre, numai sa fie si fetele de acord .
Deni & Vlad & Tudor
eu sunt de acord!
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
karligutza spune:
Felicitari Ioana si fie ca Smaranda sa fie de nota 10 si in continuare cand o vedea tzitzi de la mami si jucarii de la tati!
Anya frumoase foc "petele"-fetele! le-am admirat pe amandoua! si seamana de numa' numa' una cu cealalta! de parca ar fi surori! apropo, de ce le zici "pete"?
si eu sunt de parere ca esti frumoasa si slabutza si draguta! exact asa cum zicea si jadi
pupici!
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
BBlushaMe spune:
Buna ziua mamicute, bebelusi si burticute!
Nu am mai scris de mult dar de citit am facut-o in fiecare zi.
In primul rand felicitari celor ce ati nascut. Sa aveti parte de puiuti cuminti sanatosi si baftosi.
Noi mergem joi la maternitate, sa ne nastem. O sa nasc normal si mi-e un pic teama, nu de durere ci de necunoscut. O sa fiu barbata si o sa fie totul bine cu ajutorul lui Dumnezeu.
Anya, am citit povetea Arinei si m-a impresionat tare mult. Sunteti doua luptatoare. Sa aveti parte numai de bine!
Fetelor am si eu o rugaminte. Spuneti-mi si mie, va rog, cum e treaba cu banii. Am intrebat-o pe doctorita mea si nu a vrut sa imi spuna. Am o mare problema si chiar nu stiu cum sa procedez. Eu sunt din Ploiesti si aici e altceva cu banii. Ajutati-ma, va rog!
Anda 39+ si Luana Nicole
ghinetz spune:
Ioana, felicitari. Smaranda sa fie sanatoasa si cuminte, asa, ca "Smaranditza popii". Si sa va bucurati de ea.
BBlushaMe, nu stiu sa-ti raspund, nu am nascut natural.
Repet si eu intrebarea Loredanei: cam cat trebuie sa-l "bat" pe spate pentru a ragai? Recunosc ca eu, uneori, mai ales noaptea, cam sar peste prcedura asta. Azi vad ca se cam "frasuia" pana sa scoata un part sau sa faca kk. O fi pentru ca nu a scos aerul? Sau au inceput colicii? Jadi, parca si tu te confruntai cu asta, adica cu framantarile inaintea "facerii" ( de parturi, respectiv kk). Si tot tu mai spuneai ca ceva anume din alimentatie nu i-a priit si ca de acum mananci sanatos. Ce anume poate dauna lui bb? Eu mananc - de exemplu - piersici. Oare astea sa-l faca sa fie mai agitat? Sau compot? habar n-am, dar nici nu vreau sa am un regim strict, de om bolnav.
De pe la ora 10 Victor amnaca din ora in ora. e drept, sta la san doar 15 min. (aproximativ). Cred ca de sete cere asa des. Ce bine e sa ai laptele la purtator, sa nu trebuiasca nimic sterilizat, fiert...Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost altfel.
Lorina, eu spun sa-ti lasi sotul sa fie asa cum simte el nevoia. e normal sa fie ingrijorat. gandeste-te ce mare noutate e pentru el. Noi l-am avut 9 luni in pantec si am tot vorbit despre cum va fi. Ei, barbatii, se trezesc deodata cu un bot, care - culmea - e al lor. Cum sa nu fie super protectori? Tu doar incearca sa nu te stresezi din cauza lui. Daca e prea grijuliu o face pentru fetita si nici vorba ca nu ar avea incredere in tine. In fond, si barbatii astia, tot niste copii sunt...
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Luna1 spune:
Fetelor cu soacrele ma faceti sa rad desi stiu ca nu e nimic amuzant. Si soacra-mea s-a oferit sa vina si la travaliu sa ne ajute daca avem nevoie si dupa ce nasc acasa dar i-am zis pas. I-am explicat exact ca dupa interviu "nu ne sunati voi ca va sunam noi in caz de nevoie".
Fetelor mie la Cosmin nu mi s-a rupt apa si nu am experienta asta deci am si eu o intrebare (poate stupida) pt fetele carora li s-a rupt apa: de vreo doua zile rasturnica mea nu se mai misca asa abitir ca n-avea loc insa azi de vreo ora se misca rau de tot si nu glumesc, scoate tot ce are, maini, picioare, in asa hal ca doare. Nu pot sa merg in picioare ca lumea ca ma cocoseaza cum se misca. E posibil sa fisureze ea membranele miscandu-se asa rau?
De Lia stie cineva ceva?
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!