Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
Luna1 spune:
Smaranda bine ai venit pe lume, sa ai o viata frumoasa. Ioana uite ca ai nascut leut cum ai vrut tu.
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
loredana_76 spune:
Buna.Andicu si eu am plins non-stop vreo 3-4 zile asa din orice si eram nelinistita ca bebe nu maninca de ajuns ,ca nu am lapte ,ca am canalele infundate ,mi-am luat pompa ,m-am muls si pina la urma a venit si lapticul,oricum tin sa le multumesc fetelor pentru sfaturile despre alaptat pe care le-au scris,in special Anyei,ca altfel as fi renuntat,deja incepusem sa-i dau biberon cu lapte praf de frica sa nu maora de foame.
Lorina sa stii ca si al meu sot e la fel de disperat.A montat o mini camera in dormitor deasupra patutului si il vedem si auzim pe televizor,asa stau linistita ca-l aud oricind.Oricum si asa ar fi in stare sa intre la el din 5 in 5 min.I se pare ca nu mai respira sau de ce nu se misca.Deh ,barbatii Oricum mai frica i-a fost lui de cezariana decit mine.
David Alexandru 16.07.2007
lorinaoo1 spune:
Ioana si bun venit pe lume Smarandita
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
AndraZ spune:
Bine ai venit Smaranda! Multa sanatate si fericire alaturi de mami, tati si Miruna!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Carmena spune:
Bine ai venit pe lume Smaranda! Sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa si sa ai parte de ce este mai frumos si bun pe lume!
Ioana refacere rapida si mult laptic!
Ehehe Deni, de mi-ar veni si mie laptele de la bilanturi si declaratii ce bine ar mai fi, as avea pentru o echipa de fotbal cred...Sau nu se pune daca nu am nascut inca...
Carmen36+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
Simo78 spune:
Ioana
Bun venit pe lume Smarandita (poate o fi ca a popii )
Ne vedem peste 3-5 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
X-ray spune:
ola!
felicitari andutzy si ioana,sa fie intr-un ceas bun si sub o stea norocoasa!!
alina(anya) arati BETOOOON!si mai ai si doi copii si esti si desteapta foc,si puternica,bravo!na ca m-am "inverzit" si eu putin s-o fi luat de la jadi.fetele sunt superbe,arina e tare dragalasa.si inca nu-ti multumesc de esenta de ochi frumosi de la anya nici tie nici lui anto,mi-a zis dr vineri ca-i raman elisei ochii albastri.m-am pus pe bocit de bucurie in cabinet ca proasta parca aia era cel mai important.acum astept sa treaca 6-7 luni.si pe mine ma bate gandul cu bretonul,tie iti sta tare bine acum nu stiu daca m-ar prinde si pe mine....
luna de la mine,va fi fff bine ai sa vezi.
andraz ma bucur ca papa mara,nu te lasa.manaca oricat de greu ti-ar fi.eu iau elevit,spirulina si nutrinatal pt mentinerea secretiei lactate.pana acum nu m-a lasat sper sa nu fie asa,tot "scuip"pe ele.
lorina trebuie sa rezolvi problema cu sotul tau ca din cauza stresului sufera si lorina si secretia ta lactata in timp.pai e un adevarat stres sa te bata la cap cineva toata ziua si sa se indoiasca de tine.plus sa o vezi pe soacra o zi intreaga...al meu mi-a sugerat sa o las pe soacra-mea sa stea cu fat o ora doua pe zi ca eu sa dorm.i-am raspuns"ti se pare tie ca am nevoie de somn?"desi eu am cearcanele pana la barbie si sunt zombi non-stop de somn.tonul folosit e atat de elocvent incat acum ma anunta ca vine soacra-mea un minut sa vada fata.eu nu las copilul cu ea ca nu pot si gata.
am uitat sa va zic ca vineri am fost la neonatolog la evaluarea lunara si am primit nota 10 amandoua,ea pt crestere eu pt efort.a crescut intr-o luna 5 cm in lungime si 1kg150g in 3 saptamani..eu mandra tare cand mi-a zis si faza cu ochii...e cam grasunica,e plina de pliuri care se irita fff repede,nu pot sa nu-i fac baie zilnic ca e durere,efectiv miroase!
singura problema cu colicii,urla frate seara de ma topesc de durere cand o vad rosie ca racul,chircita si dupa o jumatate de ora trage un partz chinuit.ieri noapte nu am dormit decat 3 ore in rest planton toata noaptea si dimineatza la un loc.se linistea o jumatate de ora incepea iar dupa.
si am fixat botezul pe 25 august,abia astept!
alina si bulina elisa (20 iunie 2007)
X-ray spune:
de ce sunt asa coapta cu soacra-mea...pai venea zilnic sa "vada fata".in stilul caracteristic cand era sotul acasa cu "sa-i dea DD sanatate si voua la fel...nu ma satur sa ma uit la ea...ce are acolo?"si apoi sfaturile din epoca de piatra dar spuse frumos ca de era al meu prezent.si cand eram singura venea se uita odata la fata,asa sa nu zica ca nu s-a uitat, se aseza jos si dai cu taca-taca si interogatoriu"s-a cacat azi?""sa-i pui aia la buric","sa o speli cu nu stiu ce acolo","sper ca nu-i raman picioarele asa".m-a prins odata intr-o pasa in care numai ca nu i-am zis ca o asteapta cainele jos si ar fi cazul sa o intinda.de atunci nu vine decat cand e al meu acasa si sta putin.si ii trag niste priviri elocvente.na ca m-am descarcat si eu.lorina poti sa o faci si tu
alina si bulina elisa (20 iunie 2007)
lorinaoo1 spune:
Loredana numai ca sotul meu devine cam stresant, orice i-as spune . Stiu ca nu imi pune la indoiala "talentele" mele de mama, dar uneori imi vine sa il bat pt ca ma face sa ma simt iresponsabila . Eh, presupun ca se va mai tempera, altfel, il trimit la munca de teren
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
loredana_76 spune:
Vroiam sa va intreb e musai sa dea aerul afara ca eu il bat si 10-15 min pe speta si nimic.Dar vad ca nu plinge sau sa-l doara burtica.
David Alexandru 16.07.2007